#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Emreyi alsak fenerden yeter. :D

Yahu elanoya niye antipatikliğim olsun emre mesela günahım kadar sebmem ama adam çok iyi futbolcu dönen topları alır maç içinde oturun sayın top kapar dikine top sürer bunların hepsi bireysel iş yanındakiyle alakası yok ama siz hala yanındakilere b.k atın bakalım sizin demenize göre elano denizlide felan oynasa kadrayo giremezdi ee malum yanındakiler kötü adam.

Galatasarayın orta sahası çöktüğü için Elano defansif bölgede oynamak zorunda. Emre ile Elano kıyaslanmaz fizik yapıları birbirine oymuyor zaten. Emre ön-libero olarak yetişmiş.

Oh be ne güzel iş yapmış.1 gol atmış 1 sezon övdünüz bu adamı.

H.Şükür'e çok büyük ayıp ettik.Kral'ın formasını daha iyileri hakediyor

Kral'ın formasını Kral'ın en büyük hayranı giyiyor. Merak etme sen.

hakan-sukur-elano.jpg

bu adami seneye agziniz acik izliyeceksiniz

dollaroglu ilkgeldigi sezonda nasil oynadi simdi nasil oyniyor bi bakin

Inter Orta sahasi

Esteban Cambiasso

Thiago Motta

Wesley Sneijder(Mükemmel bir Sneijder)

Brazilya Orta sahasi

Gilberto Silva

Kaká

Felipe Melo

Elano(cok iyi oynayan bir Elano ve takimi adina bircok asist yapan biri)

Robinho

Galatasaray orta sahasi

Mehmet

Mustafa/Baris

Elano(Vasat(defansiv) gözüken bir Elano ama cok kosan, mücadele eden ve öndeki oyunculari pozisyona sokan biri)

O zaman emre hepsinden iyi adam baroniyle selçukla denizle felan oynuyor..Bize o adamlar gelmeyeceğine göre elano gitsin mümkünse.Seneyede iyi adamlar alınıp elano bi halt yapamazsa(gerçi kalacağını sanmıyorum) yeni bahaneniz ne olacak çok merak ediyorum.

Şimdiden düşünün isterseniz çünkü bayağı kafa yormanız gerekecek.

Brezilya milli takımındada oynuyor elano asist yapabilir orda gol de yapabiliri(gerçi yaptıklarıda &80 i duran top) bişey diyemem ama adamın ayağına top deymiyor yahu 4-5 maçını izledim brezilya milli takımında adamın ayağına top gelmedi.İyi adamlar gelsin diyenler elanoyu brezilya milli takımında canavar gibi oynuyo mu sanıyor acabA?

Günde foruma 50 tane mesaj atıp 48 ni Elano topiğine atmasalar. Kimse kimseyi kırmaz.

Emre ile Elano karşılaştırılıyor yazık.

İkisi de orta saha ama oyuncu tipleri farklı.

Emre atsın Elano'nun attığı pasları o zaman karşılaştırabilirsin ikisini.

Ben o modern Avrupalıyı asla yalnız bırakmayacağım.

784163438750.jpg

”Nos acreditano voce Elano, Sempre estaremos com voce”

O zaman emre hepsinden iyi adam baroniyle selçukla denizle felan oynuyor..Bize o adamlar gelmeyeceğine göre elano gitsin mümkünse.Seneyede iyi adamlar alınıp elano bi halt yapamazsa(gerçi kalacağını sanmıyorum) yeni bahaneniz ne olacak çok merak ediyorum.

Brezilya milli takımındada oynuyor elano asist yapabilir orda gol de yapabiliri(gerçi yaptıklarıda &80 i duran top) bişey diyemem ama adamın ayağına top deymiyor yahu 4-5 maçını izledim brezilya milli takımında adamın ayağına top gelmedi.İyi adamlar gelsin diyenler elanoyu brezilya milli takımında canavar gibi oynuyo mu sanıyor acabA?

Ulan arkadaş Emre hayvan gibi mücadele eden birisi bu yüzden ön planda. Elano ile stilleri farklı bir kere. Gelmiş hala Emre diyorsun utanmadan ya ! Emre'nin yaptıklarını Elano'dan bekleyemezsin, Elano'dan da Emre'nin yaptıklarını bekleyemezsin. Ha biraz yaparlar ama birbirlerinin en iyi yaptıkları işi asla yapamazlar. Ama gelmiş hala Emre şöyle yapıyor Elano yapmıyor diyebiliyorsan birşey diyemem sana.

Ayrıca o Lincoln yandaşı güzel kardeşim Lincoln'e neden demediğimizi bırakmadığımızı bir açıklasın ?

Aslında çok bile sabrettik. Geç geldi birşey demedik, ilk senesinde 2 ay sakatlandı, ilk 5-6 maç iyiydi, son oynadığı 2 maç felanda iyiydi onun dışında tüm sezon yattı gene sabrettik. Yazın geç geldi birşey demedik, o güzel yeteneklerini Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında göstermeyip takımının elenmesinde büyük pay sahibi oldu (zira o iyi oynasaydı Bükreş maçlarında yardıra yardıra girerdik Şampiyonlar Ligi'ne) gene birşey demedik, sonra iyi oynadı destekledik hep beraber bu adam düzeldi kendine geldi dedik, sonra gene geç geldi gene birşey demedik. 2.yarıda çok sevdiği Skibbe gitti eski performansına döndü son bazı maçlar hariç gene birşey demedik, gene sabrettik. 3.bir şansı gene verdik Lincoln'e. Ama bu sefer kendi hiç gelmedi, gelmek istemedi. Almanya'ya kampa gittik 60 km. yakından gene gelmedi.

Bizim de bir sabrımız var, biz de insanız değil mi kardeş ?

Ja dedigim gibi bu Futbol Manager in allah bin belani versin...

Herkes Manager oynarken, baska liglere baka, istatisklere ve kim orda iyse onu alir...

Yeter ya, burda hic birsey hesaplanmiyor, oyunda gibi degil... Burda gercek insanlar var, duygulariyla herseyile. Elano kosuyor kosyuor kosuyor.

Bilimiyorum, siz biliyormusnuz, ama insanin emegini görmemek cok büyük günahtir. Bizim takim icin kosuyor ve her mac ilk 5te, en fazla kosan, siz Alex diyorsunuz, ama Alex icin iki insan en az kosuyor buda Emre ve Christian.

Biz de iki tane var, Mehmet Topal ve Sarp, ikisi de yerinden oynuyor...

Baroni mi - Mustafa mi ???

Selcuk mu - Baris mi ???

Deniz mi - Ayhan mi(suanki) ???

TOPuz mu - Topal(suanki) mi ???

Adamlar pas yaparak orta sahada bizim presimizi kirdilar, bizim haftalardir bir türlü yapamadigimizi bu oyuncularla yaptilar sen halen bizim oyunculari bunlarinkinden daha iyi görüyorsan bisey diyemem sana.

Mactan önce dalga gectigimiz Selcük bile paniklemeden basit oynadi bize karsi.

Bende Elano ve Emre'yi kıyaslayanları görünce topike cevap atmama kararı aldım.

Herkes Manager oynarken, baska liglere baka, istatisklere ve kim orda iyse onu alir...

Yeter ya, burda hic birsey hesaplanmiyor, oyunda gibi degil... Burda gercek insanlar var, duygulariyla herseyile. Elano kosuyor kosyuor kosuyor.

Bilimiyorum, siz biliyormusnuz, ama insanin emegini görmemek cok büyük günahtir. Bizim takim icin kosuyor ve her mac ilk 5te, en fazla kosan, siz Alex diyorsunuz, ama Alex icin iki insan en az kosuyor buda Emre ve Christian.

Elano'nun performansını eleştirmek için söylemiyorum.Genel olarak beğenirim Elano'yu ama şu kalınlaştırdığım yer saçma olmuş.

Terziye iyi dikmiş diye afrein denmez,berbere iyi kesmiş diye denmediği gibi.

Elano senin benim kara kaşımız kara gözümüz için koşmuyor,milyonlarca para alıyor.

Koşmakla bu iş olsaydı,Barış şu anda dünya'nın en iyi oyuncusuydu.Bende yılda o kadar para alsam,arkama çift motor takar koşarım.

Brezilya Milli takımında oynuyormuş.. Elano koşuyormuş. Bravo Elano, takıma çok yararlı oluyorsun; maç ortalaması 2,5 asistin üzerinde oynayıp, kitlenen maçları çözüyosun, takımın lokomotifisin adeta..

Baroni mi - Mustafa mi ???

Selcuk mu - Baris mi ???

Deniz mi - Ayhan mi(suanki) ???

TOPuz mu - Topal(suanki) mi ???

Adamlar pas yaparak orta sahada bizim presimizi kirdilar, bizim haftalardir bir türlü yapamadigimizi bu oyuncularla yaptilar sen halen bizim oyunculari bunlarinkinden daha iyi görüyorsan bisey diyemem sana.

Mactan önce dalga gectigimiz Selcük bile paniklemeden basit oynadi bize karsi.

Arkadaş elano kötü oynarken takıma b.k atıyorsunda bu adamlar kötüyken niye suçlu kendileri oluyor.?Bana görede m.topal elano yüzünden oynayamıyor kanıtım m.topal barış ikilisiyle çok iyi maçalr çıkardık geçen sene önlerindede lincoln vardı.

Gevşeyin biraz, Arsenal - Barcelona maçı başlayacak birazdan. Belki futboldan keyif alırsınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt