Deniz Ortakçı
Kırmızı Üye
- 28 Mayıs 2009
- 1.092
- 1
- 1.308
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer
Brezilya milli takımını tartışacak değiliz deyip Brezilya milli takımını tartışman isabet olmuş. Elano her şeyden önce bir görev adamı. Brezilya'da üzerine düşen görevi tüm futbolcular gibi yapıyor. Takımımızda da yapmaya çalıştı, fakat arkadaşları ona ayak uydurabildi mi ( Barış, Sarp, Topal, vs.) ?
Barışı da koy oynar demişsin. Peki oynadığı bölgede Ronaldinho, Diego vs. gibi adamlar varken neden Elano oynuyor. Kontenjandan demişsin. Elano Dunga'nın halasınınoğlu değil. Nerenden uydurduysan otantik bir hava katmış yazına.
Brezilya milli takımını tartışacak değiliz. Dünyanın en iyi adamları oynuyor burda. Ama on parmağın onu da bir değil. Elano biraz kontenjandan oynuyor. Burada Lucas'ı mı Denilson'u mu oynatsın, Elano'yu mu. Ben olsam ben de Elano derim. Ama bu kadar işte. Elano arkasında Maicon önünde Kaka yanında Gilberto/Felipe Melo ile oynayınca sırıtmaz. Gerçi Melo'da bidon seçildi İtalya'da ama neyse. Ayrıca adamdan bir beklentileri yok. Fabiano, Robinho, Kaka, Maicon, Bastos, Dani Alves, Julio Cesar, Lucio'dan beklentileri var belki ama, Elano'dan maç kurtarmasını mı bekleyecekler? En fazla pas hatası yapmasın, iyi mücadele etsin vs. vs. Zira fazlası yok adamda. Ama burada öyle değil. Burası Brezilya milli takımı değil. Orda oynadığın gibi gevşek oynarsan adamı ezerler, oynatmazlar. Oynayamadı da zaten, bütün sezon seyrettik, benim aklımda daha ilk maçında Kayseri'ye attığı gol ve Gençler maçında Keita'nın Kewell'a çıkarmadan önce verdiği pas kaldı.
Kıssadan hisse Elano'nun yerine Barış Özbek de pekala orada oynayabilir. Sırıtmaz.
Brezilya milli takımını tartışacak değiliz deyip Brezilya milli takımını tartışman isabet olmuş. Elano her şeyden önce bir görev adamı. Brezilya'da üzerine düşen görevi tüm futbolcular gibi yapıyor. Takımımızda da yapmaya çalıştı, fakat arkadaşları ona ayak uydurabildi mi ( Barış, Sarp, Topal, vs.) ?
Barışı da koy oynar demişsin. Peki oynadığı bölgede Ronaldinho, Diego vs. gibi adamlar varken neden Elano oynuyor. Kontenjandan demişsin. Elano Dunga'nın halasınınoğlu değil. Nerenden uydurduysan otantik bir hava katmış yazına.