#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Misimoviç(Ibricic) ve Annan(Emana)'ın geleceğini düşünürsek Elano'yu sağ forvette kullanabilir mi Rijkaard acaba?

Pino sağlam olduğu müddetçe oynar. Delici kanat oyuncusu olarak o var elimizde. Miso, Elano, Arda üçlüsü çok statik kalırlar öbür türlü hücumda. Elano joker gibi kullanılacaktır eğer transferler gerçekleşirse. Sakat, cezalı olanın yerine o oynayacaktır.

Elano resmen yönetimin oyuncagı oldu. Uefa macında sakat deniniyor ama nedense Lig macında oynuyor. Elano konusunda resmen Yönetim ayrımcılıgı vardır

Misi ve Annan gelirse orta sahamız iyi alternatifli olur. Cana-Elano-Annan-Misi-Emre-Arda-Ayhan. Elano kalmalı ölüsü bile çoğu futbolcudan iyidir. Zaten şu an izlediğimiz iyi bir Elano değil.

Elano'nun maç kondisyonu yok. 45 dakikayı kaldıramaması normal.

Artık o kondisyonu kazanmak için ekstra mı çalışıyor ne yapıyorsa yapsın. Yada kafasında gitmek varsa da gitsin. Tepki görmesi yakındır taraftar çok şey bekliyor.

Misi ve Annan gelirse orta sahamız iyi alternatifli olur. Cana-Elano-Annan-Misi-Emre-Arda-Ayhan. Elano kalmalı ölüsü bile çoğu futbolcudan iyidir. Zaten şu an izlediğimiz iyi bir Elano değil.

Ne zaman iyi bir Elano izledik ki? Bu adamdan umudu kesin artık, birşey olacağı yok.

fener niang a 5m veriyomuş yıllık herhalde. adamlar ne biçim para saçıyor gene iflas yok arkadaş.

Dünya'yı kurtarmayacak, takımı da. Bu arkadaşın görev adamı olduğunu anlamayan beyinlerin kafasına tahtayla vurmak gerek. Ancak öyle anlarlar.

Tahta değil, kafamdan tanklada geçsen Elano'nun iyi futbolcu olduğunu bana kabul ettiremezsiniz. Bu adam yılda 3.5 milyon euro kazanacak 3.5 hareket yapmıyor. Bu adama verilen parayı Keita'ya verip, Elano'yu satsalardı siz savunanların bile itirazı olmazdı ayrıca, Elano elimizde patlamış bir balondur. Bizden başka hiç bir Avrupai takımda o kadar paralar verip Elano'yu oynatmaz.

Tahta değil, kafamdan tanklada geçsen Elano'nun iyi futbolcu olduğunu bana kabul ettiremezsiniz. Bu adam yılda 3.5 milyon euro kazanacak 3.5 hareket yapmıyor. Bu adama verilen parayı Keita'ya verip, Elano'yu satsalardı siz savunanların bile itirazı olmazdı ayrıca, Elano elimizde patlamış bir balondur. Bizden başka hiç bir Avrupai takımda o kadar paralar verip Elano'yu oynatmaz.

Keita mı? Keita iyi oynarken de sevmiyordum, sevemiyordum. Gitmesini istiyordum. Profilime girip mesajlarımı arat, teker teker bulursun hepsini. Ben zeki futbolcuları severim. Aynı zamanda karakteri düzgün. Bir oyuncuyu bir yılda çözemediyseniz zaten yanlış beklenti içindesiniz. Bu kadar basit. Elano bir balonsa bende o balonun içinde olmayı tercih ederim.

Çok zeki futbolcu, ama hiç bir katkısı yok. :D

Yönetim adama bir gideceksin diyor. Rijkaard kadroya alıyor. Yönetim kadroya alma satacağız diyor. Şaşırdı adam.

Adnan Polar Elano kesinlikle kaldı demiş,Rıdvan söyledi.

Ne zaman iyi bir Elano izledik ki? Bu adamdan umudu kesin artık, birşey olacağı yok.

O zaman sana şöyle bir açıklama yapayım. Ardanın önüne koy M.Batdalı sağ tarafa koy serdarı forvet araksınada koy m.sarpı arda bu hücum gücünde ne yapar sizce? Zaten son örneklerini gördük maçlarda. Sizlerde kalkmış Elano nun yanında 2 metreye pas atamayan Barışı sürekli topu alıp 30-40 metrelik uzun paslar atmak isteyen Ayhanı koyarsanız bu adamdan ne beklersiniz. Elano yapılacak 2 kaliteli orta saha transferiyle daha verimli olur.

Elano kalsın. Yeniden yapılanan ortasahada görmek isterim kendisini.

------Cana------

--Elano---------

-----------Misi---

şeklinde iyi olur. Hatta yetersiz bile. Ibricic ve Annan kadro derinliği ve rotasyon açısından önemli, alınmalı. Ayhan 'da bu kadroda zaman zaman yer bulur. Barış ve Sarp 'ı heralde tribünde görürüz.

Keita mı? Keita iyi oynarken de sevmiyordum, sevemiyordum. Gitmesini istiyordum. Profilime girip mesajlarımı arat, teker teker bulursun hepsini. Ben zeki futbolcuları severim. Aynı zamanda karakteri düzgün. Bir oyuncuyu bir yılda çözemediyseniz zaten yanlış beklenti içindesiniz. Bu kadar basit. Elano bir balonsa bende o balonun içinde olmayı tercih ederim.

Keita gitsin Elano kalsin. Niye? Elano daha zeki oyuncuymusmus.

Futbol/=/Zeka

:coffee:

O zaman sana şöyle bir açıklama yapayım. Ardanın önüne koy M.Batdalı sağ tarafa koy serdarı forvet araksınada koy m.sarpı arda bu hücum gücünde ne yapar sizce? Zaten son örneklerini gördük maçlarda. Sizlerde kalkmış Elano nun yanında 2 metreye pas atamayan Barışı sürekli topu alıp 30-40 metrelik uzun paslar atmak isteyen Ayhanı koyarsanız bu adamdan ne beklersiniz. Elano yapılacak 2 kaliteli orta saha transferiyle daha verimli olur.

Hala Elano'nun verimli mi olmasını bekliyoruz? Arda o saydığın vasat takımda iki senedir birşeyler yapmaya çalışıyor, yapamayınca eleştiriliyor (ki geçen sezon 52 maçta 13 gol 29 asist, bu sezon 8 maçta 4 gol 3 asist (!)), yerden yere vuruluyor hatta taraftar tarafından ıslıklanıyor ve hala Elano'nun yanına iki oyuncu alınmasından bahsediyoruz? Şimdi Brezilya'da 2-3 gol atınca sanıyoruz ki oradaki performansı çok iyiydi, Brezilya'da da skora etki edebilmesi dışında performansı Galatasaray'dakinden farklı değildi, önünde Kaka'yla, Robinho'yla oynamasına rağmen. Geçen sezon takıma en az katkısı olan oyunculardan biriydi, bu sezon daha iyi oalbileceğinin garantisini kim verebilir? Ben de diyorum ki o zaman bu adam bu sezon geçen sezonu da aratır, iyice gözden düşer ve seneye Lincoln'de olduğu gibi 3-5 kuruşa bir takıma satmak zorunda kalırız. Elano'nun satılmaması çok büyük bir hatadır nezdimde. Umarım ben yanılırım da çok fazla pişman olmayız ama Elano'dan hala birşeyler beklemek Polyanacılık gibi geliyor bana artık. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt