- 15 Nisan 2010
- 26.238
- 1.367
- 1.693
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer
.
Hala Elano'nun verimli mi olmasını bekliyoruz? Arda o saydığın vasat takımda iki senedir birşeyler yapmaya çalışıyor, yapamayınca eleştiriliyor (ki geçen sezon 52 maçta 13 gol 29 asist, bu sezon 8 maçta 4 gol 3 asist (!)), yerden yere vuruluyor hatta taraftar tarafından ıslıklanıyor ve hala Elano'nun yanına iki oyuncu alınmasından bahsediyoruz? Şimdi Brezilya'da 2-3 gol atınca sanıyoruz ki oradaki performansı çok iyiydi, Brezilya'da da skora etki edebilmesi dışında performansı Galatasaray'dakinden farklı değildi, önünde Kaka'yla, Robinho'yla oynamasına rağmen. Geçen sezon takıma en az katkısı olan oyunculardan biriydi, bu sezon daha iyi oalbileceğinin garantisini kim verebilir? Ben de diyorum ki o zaman bu adam bu sezon geçen sezonu da aratır, iyice gözden düşer ve seneye Lincoln'de olduğu gibi 3-5 kuruşa bir takıma satmak zorunda kalırız. Elano'nun satılmaması çok büyük bir hatadır nezdimde. Umarım ben yanılırım da çok fazla pişman olmayız ama Elano'dan hala birşeyler beklemek Polyanacılık gibi geliyor bana artık.![]()
.