#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Hala Elano'nun verimli mi olmasını bekliyoruz? Arda o saydığın vasat takımda iki senedir birşeyler yapmaya çalışıyor, yapamayınca eleştiriliyor (ki geçen sezon 52 maçta 13 gol 29 asist, bu sezon 8 maçta 4 gol 3 asist (!)), yerden yere vuruluyor hatta taraftar tarafından ıslıklanıyor ve hala Elano'nun yanına iki oyuncu alınmasından bahsediyoruz? Şimdi Brezilya'da 2-3 gol atınca sanıyoruz ki oradaki performansı çok iyiydi, Brezilya'da da skora etki edebilmesi dışında performansı Galatasaray'dakinden farklı değildi, önünde Kaka'yla, Robinho'yla oynamasına rağmen. Geçen sezon takıma en az katkısı olan oyunculardan biriydi, bu sezon daha iyi oalbileceğinin garantisini kim verebilir? Ben de diyorum ki o zaman bu adam bu sezon geçen sezonu da aratır, iyice gözden düşer ve seneye Lincoln'de olduğu gibi 3-5 kuruşa bir takıma satmak zorunda kalırız. Elano'nun satılmaması çok büyük bir hatadır nezdimde. Umarım ben yanılırım da çok fazla pişman olmayız ama Elano'dan hala birşeyler beklemek Polyanacılık gibi geliyor bana artık. :o

.

Hala Elano'nun verimli mi olmasını bekliyoruz? Arda o saydığın vasat takımda iki senedir birşeyler yapmaya çalışıyor, yapamayınca eleştiriliyor (ki geçen sezon 52 maçta 13 gol 29 asist, bu sezon 8 maçta 4 gol 3 asist (!)), yerden yere vuruluyor hatta taraftar tarafından ıslıklanıyor ve hala Elano'nun yanına iki oyuncu alınmasından bahsediyoruz? Şimdi Brezilya'da 2-3 gol atınca sanıyoruz ki oradaki performansı çok iyiydi, Brezilya'da da skora etki edebilmesi dışında performansı Galatasaray'dakinden farklı değildi, önünde Kaka'yla, Robinho'yla oynamasına rağmen. Geçen sezon takıma en az katkısı olan oyunculardan biriydi, bu sezon daha iyi oalbileceğinin garantisini kim verebilir? Ben de diyorum ki o zaman bu adam bu sezon geçen sezonu da aratır, iyice gözden düşer ve seneye Lincoln'de olduğu gibi 3-5 kuruşa bir takıma satmak zorunda kalırız. Elano'nun satılmaması çok büyük bir hatadır nezdimde. Umarım ben yanılırım da çok fazla pişman olmayız ama Elano'dan hala birşeyler beklemek Polyanacılık gibi geliyor bana artık. :o

Ne yapalım hocam? 3 aydır onu satmaya çalışıp satamayan yönetimemi dert yanalım? Artık Elano bizim takımın bir oyuncusu. Yapacağımız bir şey yok destek vermekten başka. İyi düşünmekten başka birşey yapamayız. Bizde isterdik Elano satılsa Ladesma felan gelse ama yok olmadı işte.

Aynen öyle Elano Brezilyada gol atınca nedense mükemmel oynadı bizde iyi oynayamıyor oldu.Gol atana kadar hatta yorumlar olumsuz hakkında.Misiden bişeyler kapar umarım. :o

Ne yapalım hocam? 3 aydır onu satmaya çalışıp satamayan yönetimemi dert yanalım? Artık Elano bizim takımın bir oyuncusu. Yapacağımız bir şey yok destek vermekten başka. İyi düşünmekten başka birşey yapamayız. Bizde isterdik Elano satılsa Ladesma felan gelse ama yok olmadı işte.

Yapabilecek birşey yok tabii ki maalesef, keşke olsa ama hala Elano'nun yanına 2 oyuncu gelirse şöyle olur da, yok Elano aslında şöyle oyuncu da yok böyle oyuncu da, yok Elano şu yüzden oynayamıyor da, yok siz futboldan anlamıyorsunuz da ile başlayan cümlelerden çok sıkıldım. Elano iyi oyuncu olabilir ama Galatasaray'a katkısı Ayhan kadar olmadı ve olmayacak da. Keşke bu kadar incik cincik etmeden satılsaydı, satılmadı, yapacak birşey yok ama size tavsiyem bu sezon da Elano'dan beklentiniz olmasın. Hatta benim görüşüm orta sahaya yapılacak olası transerlerden sonra forma şansının da çok düşük olması. Sezon sonu aldığımızın yarısına kulüp ararız artık.

Misi ve Elano Barosu son derece iyi beslerler Hatta Misi yetmez Elano yu da besler :)

''Yanındakiler kötü'' idi,Cana geldi,Misimoviç geliyor,hala gönül rahatlığı ile kadroya yazamıyor,çok savunanlar bile...DK sırasında da 10-12 m luk teklifler palavra idi,o zaman da hep dedim,ettiği fiyattan elden çıkarılmalı diye de 5-6 lık bile teklif gelmemiştir tahminim,yöneticiler ne yapsın?...Bu kadar düşük tempoda oynayabilen,Parreira nın ifadesiyle ''Bireysel olarak vasat bir oyuncu'' dan bırakın bonservis getirisini,çok ciddi şekilde giderken tazminat ödeme riski sözkonusu,Marek Heinz gibi...Hiçbir kulübün ödemeyi düşünmeyeceği astronomik senelik ücreti bırakıp gitmeyecektir.Onun alacağı yıllık ücrete bile 2-3 genç,yerli oyuncu alınırdı,yerli kadromuz çok geriledi...

Elimizde patladığı kesinde,tek umut Rus-Arap kulüplerinin kendisindeki cevher(!)i keşfetmesi(!),inşallah en az zararla,bir an önce kurtuluruz ...

Elano'nun bir sene kalması demek Annan'a verilecek bonservis bedeli kadar parayı Elano'ya vermek demek. Misimovic gelirse Elano'nun arka ikilide oynama olasılığı da düser bence, çunku iyice yumuşarız. Elano geçen sene ne kadar katkı yaptı? Yokluğu bir boşluk oluşturmayacaktır. Zaten bugune kadar iyi kotu ne yaptıysak bunda payı son derece az Elano'nun. Bence zararına bile olsa 5m ve ustune satılmalı.

Bugun 5m'a satmak demek seneye 8.5m'a satmakla eş-deger. 5+3.5(yıllık ucreti) Durdugu gun zarar.

Sırf Elano'ya verilecek ucretle Annan'ı alıyorsun. Annan tutmasa bile hiç olmazsa gobegi kapatır, Barış'tan iyi oynar.

Elano'nun bir sene kalması demek Annan'a verilecek bonservis bedeli kadar parayı Elano'ya vermek demek. Misimovic gelirse Elano'nun arka ikilide oynama olasılığı da düser bence, çunku iyice yumuşarız. Elano geçen sene ne kadar katkı yaptı? Yokluğu bir boşluk oluşturmayacaktır. Zaten bugune kadar iyi kotu ne yaptıysak bunda payı son derece az Elano'nun. Bence zararına bile olsa 5m ve ustune satılmalı.

Bugun 5m'a satmak demek seneye 8.5m'a satmakla eş-deger. 5+3.5(yıllık ucreti) Durdugu gun zarar.

Sırf Elano'ya verilecek ucretle Annan'ı alıyorsun. Annan tutmasa bile hiç olmazsa gobegi kapatır, Barış'tan iyi oynar.

Elano'nun yıllık aldığı paraya biz ondan daha iyisini alırız. Annan gelsin hiç değilse defansif anlamda toparlanırız. Elano ne defansif ne de ofansif hiç bir katkı vermiyor. En son kalede deneriz birde.

Şu kadro yapısına baktığımızda tek başarılı olabileceği yer sağ içtir. Yani Brezilya'da oynadığı gibi. Yoksa Misimovic'in arkasına felan konulursa geçen sene ki gibi oynar, gene eleştri alır. Bu sene Elano'nun yanına defansif özellikli adamlar bekliyordum ama yönetim Cana'nın önüne B2B almadı, baya ofansif bir adam (Misimovic) aldı, ve haliyle görünürde Elano'ya yer kalmadı 4-3-3'te. Anca dediğim gibi 4-2-3-1'de yer bulabilir ve iyi oynayabilir. Bakalım nasıl kullanacak Frank.

Son gün bir alıcısı çıksa da satsak. Oyunundan zarar ettik, satışından da zarar edeceğiz görünen o ki. 3-5'e bakmadan yollayacaklardı şu adamı. 3 kuruş fazla almak için beklettiler o kadar. 2012 diye diye transfere para harcamadılar ama bir yandan da böyle katkısı az, fiyatı ateş pahası oyuncuları kadroda tutuyorlar. Nasıl bir tezattır !

Aslında box-to-box diye yanıp tutuşuyoruz ama geçen seneyi aklımızdan silelim, Elano yeni Man. City'den gelmiş gibi düşünelim. Daha iyi bir transfer olabilirmiydi sizce. Bence tam nokta atışı derdik.

Bu adamdan verim alınabilir bence ve bu işi de teknik direktörün becermesi gerekiyor.

Misimoviç ,Arda,Kewell varken Elanoda iyi iş yapabilir.

Misimoviç in gelmesi ile(birlikte oynarlarsa) daha verimli olacagını,kendini daha iyi gosterecegini umut ediyorum

umarım oyle olur

Bir Fenerbahce li olarak ciddi ciddi soruyorum; abi bu adam napar ??? Hayir sisteminize uymuyor, para icin sisteminize uyan ayrica Elano dan 10 kat daha faydali olan Keita yi satiyorsunuz. Keita yi satacaginiza Elano yu satsaydiniz ya, Elano da iyi para eder, sonucta Brezilya milli takiminda oynuyor.

Bir Fenerbahce li olarak ciddi ciddi soruyorum; abi bu adam napar ??? Hayir sisteminize uymuyor, para icin sisteminize uyan ayrica Elano dan 10 kat daha faydali olan Keita yi satiyorsunuz. Keita yi satacaginiza Elano yu satsaydiniz ya, Elano da iyi para eder, sonucta Brezilya milli takiminda oynuyor.

İyi teklif olsa satarlardı. Keita'yı iyi teklif geldiği için sattık. İtalyan kulupleri Elano için dusuk teklifler vermiş.

Keita'da çok güzel kazıklandık 8 felan iyi teklif değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt