#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

DK. 60 küsur Elano oyuna giriyor maçı döndürsün diye. Taraftarın önüne atılıyor yani. Taraftarda bi ümit Elano diye bağırıyor maçı koparsın diye. Şunu anlatamıyoruz herhalde Elano sonradan girip maçı döndürecek bir oyuncu değil. Elanoyu yanlış şekilde kullanıyoruz. Birde dünkü performansına göre lütfen eleştirmeyelim. Takım bitmiş, maç eksiği olan bir adamdı dün.

Onur senin gerçekten Elano ile alıp veremediğin var galiba :D

Sistem demeyeceksek Rijkaard'ın işi ne Ahmet ? Ayrıca takımda her futbolcu kendine düşen görevi yaparsa Keita'yı aramayız ve takım oyununu güzel bir şekilde oynamış oluruz. Artık ben tek futbolcuya dayalı düzen istemiyorum.

Yapamıyor veya yapmıyor maalesef, sorunda burda işte, çok bilmiş Rıdvan ve Güntekin yüzünden giden Ali Samiyen Topçumuz Keita'yı çok arıyoruz maalesef.

64625F61685F6361616A5163616B61646B65667999A77661.jpg

Çok kilo almış gibi geldi bana bilemiyorum.Andre Santos gibi olmuş.

Bayağı kiloluydu evet. Bir fazla kiloları eksikti zaten. Onları verene kadar da 2 ay geçer.

Taraftarin kafasi o kadar karisik ki, Bursa macinda istemedigi, begenmedigi bu adam oyuna girince bile umut bagliyor, adina tezahürat yapiyor.

Mustafa Sarp'ın koşmayan hali diyen harbiden futboldan anlamıyordur, zaten futbolda koşmak değil topu koşturmak önemli bu adamda attığı uzun toplarla topu koşturuyor.

Elano'nun kaç tane uzun topu yerini bulmuş ya, şimdi istatistik çıkarttırmayın bana. Geçen sene maç içinde 10 tane uzun top atıyorsa 2 tanesi tutuyordu. Topu koşturacam diye bizim futbolcuları topun peşinden koşturuyordu.

Mustafa Sarp'ın koşmayan hali diyen harbiden futboldan anlamıyordur, zaten futbolda koşmak değil topu koşturmak önemli bu adamda attığı uzun toplarla topu koşturuyor.

Futbolda neyin önemli olduğunu biliyorum.Diğer dediklerini yapabilse zaten bu tabiri kullanmazdım.

Elano'nun kaç tane uzun topu yerini bulmuş ya, şimdi istatistik çıkarttırmayın bana. Geçen sene maç içinde 10 tane uzun top atıyorsa 2 tanesi tutuyordu. Topu koşturacam diye bizim futbolcuları topun peşinden koşturuyordu.

Neill 10 kat daha iyi uzun top atıyor.Birde dikkat edilmesi gereken nokta uzun top boştaki adama atılır markajdaki adama atarsan bu top şişirmedir.Elano 10 topun 7 sini markajdaki adama atıyordu.

Ya Rijkaard Elanoyu kullanmayı bilmiyor yada Elanoyu yanlışlıkla futbolcu diye aldık.Sahada yok gibi adeta.Rijkaard oyunculardan nasıl tam randımanla yararlanırım diye hiç düşünmüyor.Bundan eminim artık...

Çıkarsana lütfen, merakla bekliyorum. Çünkü ben ne zaman Elano'nun uzun top attığını görsem çoğunlukla tam ayağa gidiyordu. Hatta bazen inanamıyordum attığı uzun toplara bunu nasıl atıyor diye, forumda da zaten baya konuşuluyordu. Onu forumda en çok konuşulduğu zaman da diyorum, şimdi de diyorum, Elano dünyada en iyi uzun top atan futbolcular arasındadır kesinlikle. Hadi şutları felan iyi değildi geçen sene dersiniz, frikikleri felan da iyi değildi dersiniz anlarım, ama kalkıp 10 uzun topun 2 tanesi yerini buluyor dersen o işte başka birşey sezerim. Bu dediğin olay sanırım sadece son Manisaspor maçında olmuştu. Onun dışında ki çoğu maçta 10 tane uzun top attıysa 2 tanesi yerini bulmamıştır sadece.

Nerden Rijkaard soktu 20 dk oyunu adamı. Baksana sallamaya başlamışlar yine. Sizin gibilere B.Özbek bile fazla. Yönetim haklı arkadaş ne transfer yapacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt