#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Yarım devre oynadı ama forumda yine en çok hit alan oyuncumuz Elano Blumer

Bana ister futboldan anlamıyor deyin, ister başka birşey. Elano bu takıma gram fayda sağlamıyor, sağlayamaz. Aldığı parayı kesinlikle hak etmiyor. O parayı Keita'ya verip, Keita'yı tutsalardı Elano'yu 5'e bile satsalardı kimsenin bugun şikayeti olmazdı. Takımda daha iyi olurdu.

Maçta oynamadığı için hakkında yorum yapılan oyuncumuz :)

Bana ister futboldan anlamıyor deyin, ister başka birşey. Elano bu takıma gram fayda sağlamıyor, sağlayamaz. Aldığı parayı kesinlikle hak etmiyor. O parayı Keita'ya verip, Keita'yı tutsalardı Elano'yu 5'e bile satsalardı kimsenin bugun şikayeti olmazdı. Takımda daha iyi olurdu.

Elanonun iyi bir fiyata satıldığı gün gerçekten çok sevinecem. Ha kötü paraya satılırsa misal 4-5 gibi o paraya da futbola aç genç bi yetenek alırlarsa o da tatmin eder beni.

Kaka robinho maiconlu futbolda elanoya başarılar bize uymadı bu adam

Herşey iyide ne olacak bu adamın hali?

Ehehehe. İlk golde yaptığı presin sonucunda gelen gol gibi mi? 19.dakikada sol bek yokken rakibin ayağından aldığı top gibi mi? Ya da hepsi bir yana bunları sol açıkta yapması gibi mi?

bizim guiza mız.haldun nerden buldu bunu.nerde oynaması gerekiyor mevki olarak 1 senedir anlayamadım...

bizim guiza mız.haldun nerden buldu bunu.nerde oynaması gerekiyor mevki olarak 1 senedir anlayamadım...

Islerine geldigi gibi yorumluyolar. Forvet arkasi oynuyodu, daha geride top yapan adam konumunda oynamali deniyodu. Geriye cekildi, neden forvet arkasi oynamiyo oldu. Enteresan seyler, benim de aklim ermedi.

Büyük bir sakatlıktan çıkıp ilk maçında kötü oynaması normal.Hemen Elano kötü oynuyor diye üşüşmeyelim karga gibi.

İyi bir yedek olur bundan sonra.Kimsede 3.5 m dolar filan alıyo demesin.Derseniz büyük kulüp değilsinizdir.Bugün kendimizi Hamburg,A.madrid gibi takımlarla kıyaslıyoruz ama bide adamların yedeklerine bakın.Yedeklerde sarp filan oturmuyo onlarda.Elano gibi isimler oturuyor.Yabancı takımları bırakın.Fenere bjkye bakın.Onların yedekleri bile çok iyi oldu.

dün çok iyi oynamadı ama dikkat ettiyseniz sol kanatta 3 4 pozisyonda bom boş idi ve bence kasıtlı olarak pas atmadılar... ofsayt olan pozisyonda arda efendi 1 saniye erken düşünüp atabilseydi baroş ile elano bomboş gidiyorlardı...

geçen seneki pas atarken adam seçmece olayı devam ediyor...

dün çok iyi oynamadı ama dikkat ettiyseniz sol kanatta 3 4 pozisyonda bom boş idi ve bence kasıtlı olarak pas atmadılar... ofsayt olan pozisyonda arda efendi 1 saniye erken düşünüp atabilseydi baroş ile elano bomboş gidiyorlardı...

geçen seneki pas atarken adam seçmece olayı devam ediyor...

Bence yok öyle bişey:)

20. dakikada her tarafı ter olmuştu ve inanılmaz yorgun görünüyordu.

Fizik olarak hazır değil henüz. Mevkiisinde de oynamadı. Eleştirmek yersiz.

Misimoviç(Ibricic) ve Annan(Emana)'ın geleceğini düşünürsek Elano'yu sağ forvette kullanabilir mi Rijkaard acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt