Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer
Yarım devre oynadı ama forumda yine en çok hit alan oyuncumuz Elano Blumer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana ister futboldan anlamıyor deyin, ister başka birşey. Elano bu takıma gram fayda sağlamıyor, sağlayamaz. Aldığı parayı kesinlikle hak etmiyor. O parayı Keita'ya verip, Keita'yı tutsalardı Elano'yu 5'e bile satsalardı kimsenin bugun şikayeti olmazdı. Takımda daha iyi olurdu.
Herşey iyide ne olacak bu adamın hali?
Bana ister futboldan anlamıyor deyin, ister başka birşey. Elano bu takıma gram fayda sağlamıyor, sağlayamaz. Aldığı parayı kesinlikle hak etmiyor. O parayı Keita'ya verip, Keita'yı tutsalardı Elano'yu 5'e bile satsalardı kimsenin bugun şikayeti olmazdı. Takımda daha iyi olurdu.
Ehehehe. İlk golde yaptığı presin sonucunda gelen gol gibi mi? 19.dakikada sol bek yokken rakibin ayağından aldığı top gibi mi? Ya da hepsi bir yana bunları sol açıkta yapması gibi mi?
bizim guiza mız.haldun nerden buldu bunu.nerde oynaması gerekiyor mevki olarak 1 senedir anlayamadım...
dün çok iyi oynamadı ama dikkat ettiyseniz sol kanatta 3 4 pozisyonda bom boş idi ve bence kasıtlı olarak pas atmadılar... ofsayt olan pozisyonda arda efendi 1 saniye erken düşünüp atabilseydi baroş ile elano bomboş gidiyorlardı...
geçen seneki pas atarken adam seçmece olayı devam ediyor...
İkinci yarı takımı batıran kişiydi az kalsın gol yiyecektik bu adam yüzünden.