#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer

Yazıyı çevirdim Lugano için;

Brezilyada şiddet olduğunu söyledi.

kanımca bu sezon yapılan en zor ve en iyi transferdir. diego lugano ile de zamanında kavga etmiş olan oyuncudur. lugano için "brezilya'nın en saldırgan oyuncusu" demiştir kendisi. ayrıca adı da skandallara karışmış bir oyuncudur. umarım başını yakmaz bunlar.

lugano elano konusuyla ilgili bir yazı:

https://idiotasdaobjetividade.blogspot.com/...ano.html

ekşiden alıntı

Güzel bir video yapmışlar,m.city deki golleri gerçekden enfes.

Uzaktan şutları ve frikikleri inanılmaz..

https://www.youtube.com/watch?v=1nqsWrnYgeI&feature=related

B_fdcd0f9d744442552ce98e6c1ef3ad1b.jpg

Bu arada tekrar haldun üstünele çok teşekkürler.Bazılarının hayallerinin bittiği yerde Galatasarayın gerçeklerinin başladığını tekrar hatırlattığı için..

Röportajını dinledim şimdi gstvde numarası 9 cokda anlamlı konusmus ama dileyimiz az konusup cok iş yapması

Hosgeldin #9#Elano Blumer:GOOL:

Yeni bir kıvırcık Brezilyalı. Bu sarışın ama.:)

Lincoln'den de açıklama gelmiş: "Elano ile coşarız" diye.:D:D:p

Şaka bir yana süper bir transfer ayrıca Brezilya milli takımında yer almak için büyük klüpler yerine, sürekli 11'de oynayacağı takımı seçmesi de düşeştir bizim için. Bu sayede hırslı, dinamik ve potansiyelini sonuna kadar kullanan bir Elano göreceğiz.:cool:

arkadaslar cok gucsuz,cabuk yorulan,90 dakika cikaramayan bir futbolcu diye yazilanlar var,dogruluk derecesi nedir ?

Elano yu yakindan takip edenler bu konuda bilgilendirirse seviniriz

arkadaslar cok gucsuz,cabuk yorulan,90 dakika cikaramayan bir futbolcu diye yazilanlar var,dogruluk derecesi nedir ?

Elano yu yakindan takip edenler bu konuda bilgilendirirse seviniriz

Onlar Alex'i,Delgado'yu izleyip bu tür yorumu yapanlardır. Premier Lig'de güçsüz oyuncunun işi ne. Adamlarda pres var,hız var,sertlik var. Her oyuncu yapamaz EPL'de..

İstanbul'a ayak bastığını gördüm, Volkan'ı avlayacağı günleri de göreceğim inşallah.

“Elano zekası ile oyunu okuyabilen, takım arkadaşlarını yönlendirebilen, gol atabilen, bütün bunların yanında maç içinde defansif olarakta sıkı çalışabilen çok iyi bir oyuncu.” ( Sven Goran Eriksson – 2008 )

Galatasaray’ın yıldızı Elano İstanbul’a gelir gelmez GS TV’ye çarpıcı açıklamalar yaptı. Kendisine yapılan karşılamadan çok etkilendiğini belirten Elano, “Dürüst olmam gerekirse, mutlaka bir karşılama olacağını biliyordum. Ama bu kadar kalabalığın olacağını beklemiyordum. Benim için sürpriz oldu. Ama onların beni bu şekilde karşıladığını görmek çok güzel bir duygu. Buraya gelmeden önce mutlaka araştırmalarım oldu. Tanıdığım bazı futbolcular da kalitelerine güvendiğim oyuncular da vardı. Hocamız Frank Rijkaard’dan da bahsettiler. Hem futbolcu olarak hem teknik direktör olarak çok büyük kariyere sahip. Onun da buraya gelmemde büyük etkisi olmuştur. Bu sebeplerin hepsi birleşince Galatasaray’ı seçtim. Galatasaray’ın geçmişine baktığımızda Taffarel ve Capone gibi önemli Brezilyalı futbolcular burada oynadı. Yabancı oyuncularının ve Türk futbolcularının da ne kadar kaliteli olduğunu biliyorum” dedi. Galatasaray’daki hedeflerini de açıklayan Elano, “Benim ilk amacım yani ilk hedefim 10 numara pozisyonu oynamak. Ama sağ ya da sol hiç farketmez. Galatasaray’daki futbolculara ve hocamıza elimden geldiği kadar yardım etmek istiyorum. Artık pozisyon seçimi de onlara kalıyor. Baktığımız zaman Brezilyalı futbolcular biraz rahat oynamayı seviyorlar. Ama mücadeleci yanım var.

‘Sisteme uyum sağlarım’

Galatasaray’daki futbolcular çok kaliteli. Takım olarak beraber oynamamız lazım. Bunu da gerçekleştirdikten sonra taraftarlara en güzel sevinçleri yaşatacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu. Brezilya Milli Takımı’nda Ronaldinho ve Diego gibi kaliteli isimlerle çalıştığını hatırlatan yıldız oyuncu, “Şimdi Harry Kewell ve Milan Baros gibi kaliteli oyuncularla çalışacağım, bunun bilincindeyim. Önemli olan futbolcunun profesyonel olması. Bu saydığınız futbolcular da gayet profesyonel oyuncular ve takımı hep beraber bir yere taşıyabilecek futbolcular. Galatasaray’daki 4-3-3 sistemi de benim için sorun olmaz. Çünkü hem milli takımda hem de M.City de bu sistemle oynuyorduk” ifadelerini kullandı. İdmanlarına 2 gündür İngiltere’de devam eden Elano, “Bir an önce takıma katılmak ve Sami Yen’deki o atmosferi yaşamak istiyorum” sözleriyle açıklamalarını noktaladı.

hoşgeldin Aslan 9 numara da çok yakışacak sana gollerini bekliyoruz.

10 numara bölgesinde yani oyun kurucu oynayıpta 9 numara giyen hiç bir futbolcu görmedim:( 9 hiç yakışmaz bence 7 veya 20 giyseydi çok daha güzel olurdu!!!

tekrardan hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar süper bi trransfer tek kelimeyle elano yu izlemek için sabırsızlanıyorum :)

AMA ARTIK BİZE DÜŞEN GÖREV ÖNCE GİDİP FORMA ALMAMIZDIR.BEN ŞAHSEN 2 TANE ALICAM VE ALTIKTAN SONRA HERKES RESMİNİ BURAYA EKLESİN

Cevap: # 9 Elano Blumer

kesin mi arkadaşlar 9 no ?

Hayırlı uğurlu olsun..

Lalalala Lalalala heyeyoooo Elanoooooo :)

RONALDO bile giyiyor su 9 non lu formayi, bence muthis olur,ya beyler lig tv vercekmi su toreni ,haberi olan,.

Elano birkaç hafta iyi çalışmalı. Ligin ilk 2 veya 3 haftasında büyük ihtimal oynamayacak. Doğru olan da budur. Kamp yapmamış olduğu için idmanlarda önce kuvvetlenmeli ve takıma uyum sağlamalı. Direkt 11 oynatılırsa sakatlanma ihtimali yüksek.

Beşiktaş maçına kadar hepsi tam kapasite hazır olur.

Elano birkaç hafta iyi çalışmalı. Ligin ilk 2 veya 3 haftasında büyük ihtimal oynamayacak. Doğru olan da budur. Kamp yapmamış olduğu için idmanlarda önce kuvvetlenmeli ve takıma uyum sağlamalı. Direkt 11 oynatılırsa sakatlanma ihtimali yüksek.

Katılıyorum.Kafadan 11e girmesi riskli olur ancak reijkard ve ekibi zaten bunu biliyor,hemen takıma dahil edeceklerini sanmıyorum zira keitada daha yeni yeni oynatılmaya başlandı maç eksikliğini gidermesi için.

Benimde görüşüm 2. yada 3. haftalardan itibaren ikinci devrelerde sokularak maç eksiği giderilip takıma yavaş yavaş ısındırılmaya başlar reijkard.

Zaten profosyonel bir yapıya sahip bir oyuncu,brezilyalı ancak ingiliz ekolünü seviyor dolayısı ile işine sımsıkı bağlı bir oyuncu,bir linclon gibi lakayıt değil dolayısı ile eksiklerini reijkardada söyleyecekdir.

Bence elano bu sezon adından çok sık söz ettirecek bir oyuncu olacak.Arda ve kewell ın üstüne binen yükü azaltacağı va takımı bol posizyona sokacağı kesin zira 4-3-3 sisteminde elano gibi bir oyun kurucuya ihtiyacımız vardı.

Ofansif anlamda çok faydasını göreceğiz ancak defansif anlamda neler verebilir bunu zaman gösterecek ancak bir lincolnden kat kat iyi oynayacağını ve giydiği formanın hakkını vereceğini düşünüyorum.Özellikle yıllardır sıkıntısını çektiğimiz frikik atışları probleminide elano ile çözeceğiz.Ben bu sezon özellikle ölü topları iyi kullanan takımların 1 adım önde gideceğini düşünüyorum dolayısı ile elano bu konuda bize ilaç gibi gelecekdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt