#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Blumer

O değilde Servet Marsilya'ya transfer olamadı, Galatasaray'da para kalmadı, o yüzden transfer olmaz diyenlere gelsin bu transferLER

O değil de M. City de bu adamın ismi seks skandalına karıştı. İşin aslı nedir ? Çünkü adam hakkında sağ da sol da eşcinsel yakıştırmları yapılıyor. Bilgisi lan varsa paylaşsın. Şimdiden teşekkürler.

eşcinsel olsa düşüncen mi değişcek? benim bildiğim bir kadınla sanal seks denemesi yapmış. o da bunu kayıt mı etmiş öyle bişiler var. Adam gay fln değil

Artı özel hayatına değil oyununa bakıcaz. Yoksa ona bakarsak Daum kokainman, Bilica - gay, Azize - asker kaçağı, Emre - katil vs. vs gider..

Aslinda arda 66 nr.da kalsaydi elanoda 10nr alsaydi daha güzel olurdu....

bu arada Elona imza töreninde BJk'la hiç konuşmadığını dile getirdi ,bjk kendi kendine mi gelin güvey oldu acaba?

Medyaspor gerçekten çok ahlaksız bir site haberi görünce üzüldüm,gerçekten çok acı!

ntv sporda canlı yayında şuan.

İlk demecide şöyle;

Ben lincoln ile aynı milliyettenim onun haricinde herşeyimiz farklı..

Ayrıca haldun üstünel 1 transfer daha yapabilceklerini ama bu konuyu haftaya reijkard ile bir toplantı yaptıkdan sonra açıklayacaklarını söyledi.

Elano taraftara kaygılanmamasını zira çok çalışkan bir oyuncu olduğunuda dile getirdi.

Şuan imza töreni oluyor..Resmi olarakda 9 numaralı formayıda giyerek poz verdi,baya gururlandım bu görüntülere..

Çok teşekkürler haldun üstünel..Çizgini bozmadığın ve biz taraftarlara umut verdiğin için..

Kardes su adamin ismini dogru yazin ya.

RIJKAARD.

Medyaspor denen pislik siteye tek diyeceğim o resimde yaptığını umarım sizlere uygular :))

gerçi ondan da zevk alır bu karartersizler.

adamın özel hayatı size ne?? adam ülkeye gireli 24 saat olmadan saldırılar başladı.

"Elano" hepinize gereken cevabı verecektir.

Ben sadece ortada ki dedikoduları söyledim yarın öbür gün karşımıza çıkacak diye neyse cevaplar için teşekkürler. Kendisinin de dediği gibi bize olumlu katkılarını bekliyoruz. Kalitesi zaten tartışılmaz. Haldun abi gene ava çıkacak hem sağ hem göbekte oynayan bir oyuncu gelecek siz ne diyorsunuz ?

c2e36b641018fd487be6c773c78473b3_400.jpg

Resimden görüldüğü üzere Haldun abinin acelesi var önden gidiyor:D

evet onlar idareten konulmuştu bunlar yenı
d361dbd75c65cca1775402ea290edb71.jpg

Gerçekten uzun yıllar sonra ilk kez doğru dürüst bir font olayını koyabildiler.Gerçi ben bu sezon sadece parçalı formayı beğendim klasik olarak,beyaz ve o ne idiğü belli olmayan morumsu formaya dönüp bakmıyorum bile,bize hiç yakışmadı çünki.

Varsada parçalı,yoksada parçalı benim için..

BU arada elanoya forma çok yakışdı..

Bu arada aşşağıdaki resimdeki farkları siz bulun :D

quantumofsolacever3copy.png

İyi transfer. İyi, iyi, iyi... Ama yine de en büyük transfer Haldun Üstünel!

vayyy sen hoşgelmişsen elano ne var ne yok halın keyfin nasıldır memleket nasıldır hee?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt