#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Blumer

Ben o arada küfür saydım kapadım tv' yi :D

Bende simdi küfür ettim biraz ridvan denen capsiza.

Taraf oldugunu biliyoruzda bu kadar belli etmesinede gerek yok.

En son saçmalığı "Büyük takım olacaksanız, Keitaya, Elanoya o kadar para verilir mi " diyor. Fenerin hem antrenör hem metmet top ve dandik brezillerine verdiği paralar değer mi :D neyse konuşmaya değmez avuturlar kendilerini böyle :D bu sezon hakemler feneri es geçecek belli zaten. Fenerasyon G.antep maçımızı 19,30' a alması dakika bir gol 1'i gösterir.

Gecen yaz burada görmüstüm, sokakta fotograf cektirmistim birde bu herifle:confused: O zamanlar saygi duyardim.

Birdaha gelsede yine görsem keske:mad:

Kendi sactiklari paralara baksinlar dedigin gibi. Bizim aldigim futbolcular hem daha kaliteli hemde daha ucuz onlarinkinden:mad:

Anket:

Bu sezonun en flaş transferi sizce hangisi?

A. Dos Santos (FB): %17

Darius Vassell (AG): %6

Elano Blumer (GS): %50

Gökhan Zan (GS): %1

Matteo Ferrari (BJK): %1

Mehmet Topuz (FB): %6

Nihat Kahveci (BJK): %17

Ümit Karan (ES): %2

Ligtv.com.tr

Fark atmis gidiyor Elano )

Anket:

Bu sezonun en flaş transferi sizce hangisi?

A. Dos Santos (FB): %17

Darius Vassell (AG): %6

Elano Blumer (GS): %50

Gökhan Zan (GS): %1

Matteo Ferrari (BJK): %1

Mehmet Topuz (FB): %6

Nihat Kahveci (BJK): %17

Ümit Karan (ES): %2

Ligtv.com.tr

Fark atmis gidiyor Elano )

keita neden yok? haksızlık olmasın diye koymamışlar anlaşılan. :D

1- rijkaard, 2- elano, 3-keita

objektif bir futbol seyircisinin bu sıralamayı yapabilmesi gerekiyor.

elano ve keita türkiye standartlarının üstünde oyuncular.

gelmelerinde rijkaard'ın kesinlikle etkisi var, o yüzden de birinci sıraya onu koyuyorum.

Rijkaard onu görünce “Gel canımın içi” diye sarıldı. Kucakladığı sambacıya...
...görmeyeli zayıflamışsın dedi. İngilterede iyi beslenememişsin bak ben 1 ayda 5 kilo aldım dedi. Türkiyede şiş kebap, döner ne istersen var diye muhabbete devam etti sonrada iki el tavla attılar. Muhabirimiz dururmu Hasan Usta'dan iki döner-ayran kapıp getirdi.. (: E yuh artık..

kaynak: fotospor..

Rıdvanı gördünüz mü Elano, Keita ve Kewell' ı nasıl eleştirdi. M. city iyileri alıyor kötüleri yolluyor. Güntekine Elano kim sen belki bilirsin diyor :D fenerli ntvspor düştüğün hallere bak :D

Bu Alçaklık resmen. Hangi program tekrarı vermı seyretmem lazım. Kulaklarını çınlatayım bi sülalesinin

Ligtv ' nin sitesindeki ankette Gökhan Zan bile var Keita yok . Neden koymamışlar ki . Bence Elano ' yla Keita en büyük 2 transfer .

Elano 1,Keita 2 gerisini bilmem 3-4-5 giderdi biz ilk ikiyi almayalım diye koymamışlardır.

...görmeyeli zayıflamışsın dedi. İngilterede iyi beslenememişsin bak ben 1 ayda 5 kilo aldım dedi. Türkiyede şiş kebap, döner ne istersen var diye muhabbete devam etti sonrada iki el tavla attılar. Muhabirimiz dururmu Hasan Usta'dan iki döner-ayran kapıp getirdi.. (: E yuh artık..

:ka25::ka25:

hahah :ka23:

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Merhaba renktaşlar

Size bugün aldığım bir haberi vermek istiyorum. 1 sene önce ingiltereye erasmus programıyla gitmiştim ve ordaki bir üniversitede yarım dönem eğitim gördüm. orda tanıştığım bir arkadaşın babası menajerlik şirketinde çalışıyordu,onunla hala sık sık mailleşiriz. dün gelen mailde bizim bomba transferin arkasındaki bilinmeyeni söyledi bana.

elanodan önce yakubu ile ilgilenmişiz aslında, haldun baba çok uğraş vermiş ama başarılı olamamış. daha doğrusu haldun babanın başarısızlığı değil de evertonun fazla para istemesi nedeniyle transfer yatmış. yani ingilteredeki birinci adamamımız yakubuymuş daha sonra haldun baba city'e yönelmiş ve elano transferini bitirmiş.

sizinle de paylaşmak istedim arkadaşlar.

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Asist krali gol krali hangi kralliklar varsa Elano rakipsiz zirvede olacak sene sonu insallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt