Numan Yılmaz
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.242
- 0
- 1.306
Cevap: # 9 Elano Blumer
Güntekin ne dedi peki?
Güntekin ne dedi peki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anket:
Bu sezonun en flaş transferi sizce hangisi?
A. Dos Santos (FB): %17
Darius Vassell (AG): %6
Elano Blumer (GS): %50
Gökhan Zan (GS): %1
Matteo Ferrari (BJK): %1
Mehmet Topuz (FB): %6
Nihat Kahveci (BJK): %17
Ümit Karan (ES): %2
Ligtv.com.tr
Fark atmis gidiyor Elano )
...görmeyeli zayıflamışsın dedi. İngilterede iyi beslenememişsin bak ben 1 ayda 5 kilo aldım dedi. Türkiyede şiş kebap, döner ne istersen var diye muhabbete devam etti sonrada iki el tavla attılar. Muhabirimiz dururmu Hasan Usta'dan iki döner-ayran kapıp getirdi..Rijkaard onu görünce “Gel canımın içi” diye sarıldı. Kucakladığı sambacıya...
Rıdvanı gördünüz mü Elano, Keita ve Kewell' ı nasıl eleştirdi. M. city iyileri alıyor kötüleri yolluyor. Güntekine Elano kim sen belki bilirsin diyorfenerli ntvspor düştüğün hallere bak
![]()
Sabırsızlanıyorum izlemek için.![]()
Sabırsızlanıyorum izlemek için.![]()
Ligtv ' nin sitesindeki ankette Gökhan Zan bile var Keita yok . Neden koymamışlar ki . Bence Elano ' yla Keita en büyük 2 transfer .
...görmeyeli zayıflamışsın dedi. İngilterede iyi beslenememişsin bak ben 1 ayda 5 kilo aldım dedi. Türkiyede şiş kebap, döner ne istersen var diye muhabbete devam etti sonrada iki el tavla attılar. Muhabirimiz dururmu Hasan Usta'dan iki döner-ayran kapıp getirdi..E yuh artık..
kaynak: fotospor..
...görmeyeli zayıflamışsın dedi. İngilterede iyi beslenememişsin bak ben 1 ayda 5 kilo aldım dedi. Türkiyede şiş kebap, döner ne istersen var diye muhabbete devam etti sonrada iki el tavla attılar. Muhabirimiz dururmu Hasan Usta'dan iki döner-ayran kapıp getirdi..E yuh artık..
kaynak: fotospor..