#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Banene kimin nasıl oynadığı ?

Herkes diyor gilberto silva ne yaptı o ne yaptı bu ne yaptı banene onlardan arkadaşım elano ne yaptı ben onu diyorum elano bu maçta VASAT'tı bu böyle abi .

Hiç bir yararı olmadı duran toptan başka takımına.

Gelen topları hep yanlış oynadı.

Kimse Elano kötu istemiyoruz demiyor Sadece bu maçta vasattı diyoruz .

Bizene kakadan ,gilbertodan bilmem neyden ben elano'ya bakarım kötu oynadımı oynadı peki o duran topları kullanmasaydı elanoya puanınız kaç olurdu 10 uzerinden ? benim 1 puanı geçemezdi.

Anlatmak istediğimiz bu değil zaten. Brezilya tamamen defansif oyun anlayışıyla çıkmış. Bu sistemde defansif ön liberolar bile top kesemezken Elanonun 3-4 kere atak kestiğine şahit oldum. Neyse Elano sağ bek gibi oynadı Heinze bindirmeleri nedeniyle. Dunga böyle kurgulamış o da çıkıp görevini yaptı.

Biz Elano´dan Messi´vari hareketler beklersek sonunda hayal kirikligina ugrariz..

Elano farkli bir oyuncu..Dunga´nin benimsedigi Avrupa futbolunun önemli bir parcasi..

Biz gelen yabanci yildiz futbolculardan hep show yapmasini bekliyoruz, yapmadigi zaman kötü oynadi diyoruz.Elano öyle show yapan bir futbolcu degil, bunu simdiden anlasak iyi olur.Elano takim oyunu oynayan bir futbolcu.Takim isleyecek ki Elano´da islesin.Kaka nerede Elano nerede..Hemen abartmayalim..Elano´nun degeri 7 Milyon Kaka´nin degeri 60 Milyon..Daha gercekci baksak olaylara hepimiz icin daha faydali olacak..Elano takim oyunumuzun önemli parcasi olacak ama asla durmadan show yapmayacak.Öyle bir futbolcu degil Elano.Bunu anlayalim artik..Dunga´li Brezilya artik basit futbolu tercih ediyor.Avrupa futbolu oynuyor.Elano tipik bir bir Brezilyali degil..Asiri beklentiler Elano´yu yipratir.Benden söylemesi

Elano sağ iç oynayabilir mi sizce?? Çünkü bu maçta defansif bir Elano izledik ve sırıtmadı da..

Elano sağ iç oynayabilir mi sizce?? Çünkü bu maçta defansif bir Elano izledik ve sırıtmadı da..

manc'de geçen sezon sağ bek oynamışlığı bile var, biraz zorunluluktan da olsa. :D

valla ben elano'yu ilk defa fm 2005'de keşfetmiştim, santo'taydı o zamanlar ve defansif hatta ön libero bile sayılabilecek bir görevdeydi.

tabii bunda diego, robinho gibi yıldızların biraz gölgesinde kalmasının da payı var mıdır bilemiyorum.

daha sonra bir süre takip etmedim ve kendisini ve bir arjantin maçında 2 golle karşıma çıktı, shakhtar'daydı o zamanlar sanırım,

forvete daha yakın bir poziyondaydı o maçta ve hatta beni "bu adam defansif oyuncu değil miydi ya?" diye düşündürtmüştü. :)

fizik olarak yeterli değil şimdilik belki ama defansının çok da zayıf olduğunu düşünmüyorum, çok yönlü bir oyuncu.

belki bir arda kadar hırslı değil ama bir lincoln veya alex kadar da yük kesinlikle bindirmez takıma.

zaten dunga'nın brezilyasında da daha çok hamallık görevini yyerine getiren bir görüntü çiziyor.

o yüzden ben orta saha ve forvet üçlüsünde gerektiğinde her yerde oynatabileceğimizi düşünüyorum.

Anlatmak istediğimiz bu değil zaten. Brezilya tamamen defansif oyun anlayışıyla çıkmış. Bu sistemde defansif ön liberolar bile top kesemezken Elanonun 3-4 kere atak kestiğine şahit oldum. Neyse Elano sağ bek gibi oynadı Heinze bindirmeleri nedeniyle. Dunga böyle kurgulamış o da çıkıp görevini yaptı.

aynen bu kadar dunga bu şekilde görev vermiş bitti...

millet ne bekliyor yada hangi gözle maçı izliyor anlamış değilim...

fatih akyel kariyerinde ilk defa sol bek oynamak zorunda kalmıştı real madrid ile oynanan rövanş maçında ve 1 kere bile bindirme yapamamıştı o maçta...

şimdi fatih akyel ne yaptı bu mantıkla? hiçbirşey yapamadı elinden gelenin en iyisi yapmaya çalıştı lucescu ona orda oynama görevi verdi bu kadar basit...

dunga elano'ya fazla insiyatif kullanma topları kaka'ya aktarmaya çalış dedikten e ben bu şekilde yorumladım bütün maçı izledikten sonra, isterse şapkadan tavşan çıkartsın ne yazar??? hocası ne görev verdiyse onu yaptı...

Beşiktaş maçında oynamayacak deniyor ama oynarsa büyük işler yapacağına inanıyorum patlama maçı olabilir.Kondisyonu da yerine geliyor ileride çok büyük işler yapacaktır.

Biz Elano´dan Messi´vari hareketler beklersek sonunda hayal kirikligina ugrariz..

Elano farkli bir oyuncu..Dunga´nin benimsedigi Avrupa futbolunun önemli bir parcasi..

Biz gelen yabanci yildiz futbolculardan hep show yapmasini bekliyoruz, yapmadigi zaman kötü oynadi diyoruz.Elano öyle show yapan bir futbolcu degil, bunu simdiden anlasak iyi olur.Elano takim oyunu oynayan bir futbolcu.

Bunu ilk geldiği günden beri söylüyorum. Taraftar Keita'yı daha çok sevecek demiştim ilk geldiğinde. Elano düz bir oyuncu kısaca takım oyuncusu birçok mevkii var. Joker gibi kullanabiliriz onu. Forvet arkası, sağ kanat ,sol kanat, forvet, ön libero hepsinde oynar.

Formda olduğu zaman öve öve bitiremeyeceksiniz emin olun.

Keita, Elano' nun hızlısı :) Elano daha teknik.

Elano bir maçla ikiye katladı

Arjantin karşısında futbol resitali veren Brezilyalı yıldız, transfer piyasasındaki bonservis değerini de iki katına çıkardı.

Fanatik

İki katı derken kaç idi kaç oldu acaba? Şebelek ya bunlar.

Kalitesini gösterdi zaman zaman, ama hazir olmadigi kesin..

Futbol resitali sunmadi yani:) Maci izlememisler sacma sacma haberler yapiyorlar..

Arjantin karşısında futbol resitali veren Brezilyalı yıldız, transfer piyasasındaki bonservis değerini de iki katına çıkardı.

Fanatik

:2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Boyle dandik bir haberi de ilk defa okuyorum, ne demek iki katina cikardi lan? Kime gore, neye gore?

Lakabi Ralphie artik

Fanatik

Hahahahaha.

Gazetelere bakmislar.

Bir asist, bir de gol hazirlama, bir de az kalsin asist oluyordu frikik'ten yazisini gørunce. Døkturmusler yine:D

Yani simdi Elano 20milyon euro civarinda:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt