#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Malesef hocam :D biraz daha futbol etiği olsaydı, çok değil biraz daha.. Takımını yüzüstü bırakmasaydı, gittiğinde sevgiyle anardık.

Hodjam hic birsey icin gec degildir... :o

Lincoln her an donup bizleri sasirtabilir.

Lincoln'u Allah korusun mu demek istediniz? :tiphat:

Aman hodjam ne ettin? Lincoln gibi topcuyu kim istemez? :90:

Aman hodjam ne ettin? Lincoln gibi topcuyu kim istemez? :90:

Ronaldinho gibi topçuyu kim istemez? Bak Barca gönderdi

Adam gibi işini yapmadıktan sonra yemişim yetenegini

He sen hem Galatasarayın parasını çalıp,hem takımın en zor dönemlerinde kaçıp gelmeyen,Arkadaşları sezon başı kampının o sıcagında canını dişine takarak tatil yapan ve bunların üstüne birde Galatasarayın galibiyetinde dalga geçer gibi tebrik mesajı gönderen bir adamı istiyorsan yorum yapamam

Ronaldinho gibi topçuyu kim istemez? Bak Barca gönderdi

Adam gibi işini yapmadıktan sonra yemişim yetenegini

He sen hem Galatasarayın parasını çalıp,hem takımın en zor dönemlerinde kaçıp gelmeyen,Arkadaşları sezon başı kampıın o sıcagında canını dişine takarak anterenman yapan ve bunların üstüne birde Galatasarayın galibiyetinde dalga geçer gibi tebrik mesajı gönderen bir adamı istiyorsan yorum yapamam

Skibbe var iken topunu oynuyordu fekat, Bulent gelince o kadar koptu ki futboldan ne oldugunu sasirdi Linc. Yoksa showunu yapmasini bilirdi Lincoln reis. :tiphat:

Fen-a mi olurdu simdi bir Lincoln'u izlesek sorarim sizlere?

Skibbe var iken topunu oynuyordu fekat, Bulent gelince o kadar koptu ki futboldan ne oldugunu sasirdi Linc. Yoksa showunu yapmasini bilirdi Lincoln reis. :tiphat:

Fen-a mi olurdu simdi bir Lincoln'u izlesek sorarim sizlere?

Ronadinho örnegimden birşey çıkartırsın diye tahmin etmiştim

O adama dünya hayranken Rijkaard gönderilmesini istedi . Üstelik Ronaldinho Lincolnden 10 gömlek üstün futbolcu

Önümüzde Ronaldinho örnegi varken Rijkaard Lincolnü ister ve adam eder hayallerine dalma bence

Ronadinho örnegimden birşey çıkartırsın diye tahmin etmiştim

O adama dünya hayranken Rijkaard gönderilmesini istedi . Üstelik Ronaldinho Lincolnden 10 gömlek üstün futbolcu

Önümüzde Ronaldinho örnegi varken Rijkaard Lincolnü ister ve adam eder hayallerine dalma bence

Sefim...

Rijkaard Ronaldinho, Eto ve Deco'nun gonderilmesini istedi, zira bu hirbolar soyunma odasinda bilimum proplem cikarip takimin dengesini bozuyorlardi.

Ama Lincoln oyle mi? Yooo, kattiyen yooo!

Adamcagiz sadece keyfine duskun, onun disinda takimla iliskileri cok iyi.

Ayrica yukarda saydigim uc hirbonun herbirinin egosu Lincoln'unkinin 100 katidir. Yani Skibbe adam ettiydi, Neeskens bile hizaya sokardi Lincoln'u. Ama yonetim taraftar baskisindan cekindigi icun Lincoln'e hayir dedi, gelme dediler. Olay bundan ibaret. :tiphat:

Okan Buruk'un yaptigi affedildiyse onunki elbet affedilir. :tiphat:

Okan'i affedemeynler de var hala.

Ve Lincoln gelmek istese de istemem. Ustune para bile verse istemem.

O kadar saygisizliktan sonra butun takimin yønetime guveni sarsilir.

IS-TE-MI-YO-RUM.

Gitsin o "show"unu baska yerlerde yapsin. Bana ne.

Sefim...

Rijkaard Ronaldinho, Eto ve Deco'nun gonderilmesini istedi, zira bu hirbolar soyunma odasinda bilimum proplem cikarip takimin dengesini bozuyorlardi.

Ama Lincoln oyle mi? Yooo, kattiyen yooo!

Adamcagiz sadece keyfine duskun, onun disinda takimla iliskileri cok iyi.

Ayrica yukarda saydigim uc hirbonun herbirinin egosu Lincoln'unkinin 100 katidir. Yani Skibbe adam ettiydi, Neeskens bile hizaya sokardi Lincoln'u. Ama yonetim taraftar baskisindan cekindigi icun Lincoln'e hayir dedi, gelme dediler. Olay bundan ibaret. :tiphat:

Hadi ya.

Rijkaard istedi Lincoln'u yønetim izin vermedi?

Unutma. Bu sezon yønetim kendi kafasina gøre transfer yapmadi.

Okan'i affedemeynler de var hala.

Ve Lincoln gelmek istese de istemem. Ustune para bile verse istemem.

O kadar saygisizliktan sonra butun takimin yønetime guveni sarsilir.

IS-TE-MI-YO-RUM.

Gitsin o "show"unu baska yerlerde yapsin. Bana ne.

Ustadim,

Lincoln'u istemeyenler Hasan Sas, Hakan Sukur, Umit Karan gibi iskele babalariydi. Yani diger futbolcularin Lincoln'le derdi yok, olamaz da. Ozur dileyip takima donerse hicbir sey olmaz, krallar gibi oynar Lincoln.

:tiphat:

Hadi ya.

Rijkaard istedi Lincoln'u yønetim izin vermedi?

Unutma. Bu sezon yønetim kendi kafasina gøre transfer yapmadi.

Sayin Cørap,

Dedigim uzere yonetim kararidir o, Rijkaardla alakasi yok. Adamin M. Sarp'in alinidigindan haberi yoktu basin toplantisinda. (:o)

O yuzden bunlari geciniz.

Hurmetler :tiphat:

Sayin Cørap,

Dedigim uzere yonetim kararidir o, Rijkaardla alakasi yok. Adamin M. Sarp'in alinidigindan haberi yoktu basin toplantisinda. (:o)

O yuzden bunlari geciniz.

Hurmetler :tiphat:

Yurtici transferler yønetim, yurtdisi transferler Rijkaard.

Bu konu hakkında tek bir mesaj yazıcam...

Ronaldinho, Lincoln'dan 10 kat ustun bir futbolcu diğil. Asla olmadı. Lincoln, -surunun parçası- bir oyuncu diğildir. Lincoln, özel bir futbolcudur, asosyaldir. İstediği zaman, şu zamanın en büyük futbolcusu olma kapasitesindedir. Xavi'den kalır yanı yoktur. Ancak bu adamı oynatmak için, belirli şeylerle ihtiyaç vardı, malesef Galatasaray yönetimi, bunu anlıyamadı...

Lincoln'ın yeri asla dolmaz. Mümkün diğil, çünkü dünyada saha içi zekası bu kadar üstün, ve bu kadar ünik yetenekleri olan bir oyuncu, bu kadar hızlı düşünebilen ve uygulamaya koyabilen bir oyuncu yoktur. Formda bir Lincoln, dünyanın en iyi 2, 3 oyuncusundan biridir, durdurulamaz. Galatasaray yönetimi, ve taraftar bunu anlıyamadı, malesef düşman basının, ve düşüncesiz sürüye uyan taraftarın oyununa geldi... Lincoln'un kanına gidilseydi, şu an bu kadrodaydı ve Galatasaray aşırı güçlü bir takımdı. Ama saçma sapan bir gurur meselesine çevirdiler...

Lincoln'ı yakından tanıyan biri olarak, onun herzaman çalıştığını, asla maç seçmediğini, ona yapılan iftiraların hiçbirinin gerçek olmadığını belirtmek isterim. Lincoln'ın takımdan uzak tutulmasının sebebi, antrenmana gelmemesi diğildir. Lincoln antrenmana geldi, ancak alınmadı. Çünkü, yönetim, taraftarı susturmak istedi, günah keçisi yapıldı Lincoln...

Tek isteğim, takıma dönmesi, ve Rijkaard altında oynamasıdır.. Lincoln, Hagi'den sonra bu takıma, ve TSL'ye gelmiş en büyük, en üstün futbolcudur. Hiçbir oyuncu, onun kadar yetenekli ve iyi diğildir. Bunu aklınıza sokun.

Saygılar.

Ustadim,

Lincoln'u istemeyenler Hasan Sas, Hakan Sukur, Umit Karan gibi iskele babalariydi. Yani diger futbolcularin Lincoln'le derdi yok, olamaz da. Ozur dileyip takima donerse hicbir sey olmaz, krallar gibi oynar Lincoln.

:tiphat:

Oynamasin.

Bu konu hakkında tek bir mesaj yazıcam...

Ronaldinho, Lincoln'dan 10 kat ustun bir futbolcu diğil. Asla olmadı. Lincoln, -surunun parçası- bir oyuncu diğildir. Lincoln, özel bir futbolcudur, asosyaldir. İstediği zaman, şu zamanın en büyük futbolcusu olma kapasitesindedir. Xavi'den kalır yanı yoktur. Ancak bu adamı oynatmak için, belirli şeylerle ihtiyaç vardı, malesef Galatasaray yönetimi, bunu anlıyamadı...

Lincoln'ın yeri asla dolmaz. Mümkün diğil, çünkü dünyada saha içi zekası bu kadar üstün, ve bu kadar ünik yetenekleri olan bir oyuncu, bu kadar hızlı düşünebilen ve uygulamaya koyabilen bir oyuncu yoktur. Formda bir Lincoln, dünyanın en iyi 2, 3 oyuncusundan biridir, durdurulamaz. Galatasaray yönetimi, ve taraftar bunu anlıyamadı, malesef düşman basının, ve düşüncesiz sürüye uyan taraftarın oyununa geldi... Lincoln'un kanına gidilseydi, şu an bu kadrodaydı ve Galatasaray aşırı güçlü bir takımdı. Ama saçma sapan bir gurur meselesine çevirdiler...

Lincoln'ı yakından tanıyan biri olarak, onun herzaman çalıştığını, asla maç seçmediğini, ona yapılan iftiraların hiçbirinin gerçek olmadığını belirtmek isterim. Lincoln'ın takımdan uzak tutulmasının sebebi, antrenmana gelmemesi diğildir. Lincoln antrenmana geldi, ancak alınmadı. Çünkü, yönetim, taraftarı susturmak istedi, günah keçisi yapıldı Lincoln...

Tek isteğim, takıma dönmesi, ve Rijkaard altında oynamasıdır.. Lincoln, Hagi'den sonra bu takıma, ve TSL'ye gelmiş en büyük, en üstün futbolcudur. Hiçbir oyuncu, onun kadar yetenekli ve iyi diğildir. Bunu aklınıza sokun.

Saygılar.

Emir hodjam biraz abartsa da Lincoln'un yonetimle olan durumu hakkinda yazilmasi gerekeni yazmis, bana sapka cikarmak kalir. :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt