#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Elano 50 metreden,70 metreden tak diye adamın ayağına indiriyor topu..:) Müthiş uzun pasları var.. Dün Baros'a da çok güzel bir asist yaptı.. Her ne kadar Sabri Ugan pası Mehmet Topal'ın verdiğini söylesede..:) Onun dışında defansa çarpıp giren golüde Elano attı sayarsak.. 2 gol,1 asist.. Direk skoru belirledi.. Gürcan Bilgiç'in temposuz Elanosu.. Ki Elano yaz kampı geçirmedi ve sadece 2 antrenmanla geldi bize..

Lincoln'ün koşan halin diyebiliriz tabi şu dünkü performansı devam eder inşallah.Öyle olursa Baros'u çok besler.

elano'yu lincoln'le karşılaştırmak saçma, kendisinin de dediği gibi benzer noktaları sadece aynı milletten olmaları.

bir kere elano değinildiği gibi takım oyununa değer veriyor; mücadeleden, adam kovalamaktan kaçınmıyor.

10 numara değil, bir orta saha oyuncusu daha çok, box-to-box bir oyuncu.

lincoln kadar teknik ama kimse ondan öyle gösterişli hareketler beklemesin, tribüne oynamaktan ziyade takım için kullanıyor yeteneğini.

bu yönden aynı kaka diyebilirim, gösterişsiz ama etkili bir oyun oynuyor,

kaka'dan hiç ronaldinho, ronaldo gibi çalımlar gördünüz mü? ama oynadığı takımda etkisini en fazla hissetiren oyuncu bence.

saydıklarımın hepsini henüz tam olarak sergileyememiş olsa da dün beğendim ben elano'yu, ileride daha da iyi olacaktır.

Dünkü maçta Baros ile ikisi çok bencil oynadı. İkisi de birbirine çalıştı:mad: Baros 1 gol 1 Asist. Elano 1 gol 1 asist:mad:

Elano'yu Rijkard hemen değil, sindire sindire/özümleye özümleye/ağır ağır takıma adapte ve monte ediyor ki bence en doğrusunu yapıyor. Sağlam olsun geç olsun..

Lincoln ile benzetme çabası içine girersek çok yanlış beklentilere kapılırız Elanoyu, ısrarla bu karşılaştırma huyumuz devam ediyor, zira kendisi de geldiğinde net ifade etmişti tek benzer yanlarının Brezilyalı olmaları olduğunu. Oyun stillerinin de hiçbir şekilde yakınlığı yok, Elano oyun içinde çok gözükmeyi seven, şova kaçan bir oyuncu değil, mentalitesi salt katkı sağlamak, göze hoş gelmesinden ziyade bize skora ve pas trafiğine katkısı olacak adam lazım, Elano da gösterdi ki tam da istediğimiz gibi bir görev adamı.

Bunları yapmıyor demek bu yeteneklerden yoksun olduğu anlamını içermez tabiki, ilk maçında zaten taraftara hoşbuldum demek babında birkaç hareket göstermişti, gene bunlara tanık olacağımıza şüphe yok ancak Lincoln gibi sürekli seyirlik bir oyun anlayışı içinde olmadığı da bir gerçek.

valla kim ne derse desin adam sonuca oynuyor.. bu adamlar sayesinde kotu oynadığımızda bile kazanabiliyoruz..

ki daha formsuz halini seyrediyoruz..

Elano tam bir oyuncu.

Kondisyonu ve fiziği gelişsin çok daha iyi olucak görün.

kkll.png

Hakan'ı görünce acayip mutlu olmuş adam. :D

Nerden buldun mu fotoyu ustad?

Videosu, Reportaj meportaj yok mu daha birsey?

Ben buraya fotoyu eklemisdim zaten,

https://www.gscimbom.com/forum/multimedya-resim-arsivi/13527-elano-blumer-resimleri-_guncel_-22.html

Haber de bu,

Kral-Elano buluşması!

Derbi öncesi G.Saray'da '9 numara'yla ölümsüzleşen Hakan Şükür ile 'Kral'ın formasını özel olarak isteyen Elano buluştu.

HAKAN ŞÜKÜR HAYRANI

Cimbom’un Manchester City’den transfer ettiği Elano Blumer, imza attıktan sonra hayranı olduğu Hakan Şükür’ün formasını istemiş ve “Hakan’ın o formayla neler yaptığını çok iyi biliyorum. 9 numarayı giyip aynı başarılara sahip olmak istiyorum” demişti. HABERTÜRK 9 numaranın eski ve yeni sahibini Polat Otel’de bir araya getirdi, ortaya sıcak diyaloglar çıktı.

ELANO: BENİM İÇİN ONUR

Gidişinden sonra ilk yıl kimselere verilmeyen ‘9 numara’yı teslim alan Brezilyalı yıldıza başarı dileyen Hakan Şükür, “Bu formaya iyi bak. Galatasaray’da uzun yıllar bu formayı taşıyacağına inanıyorum” dedi. Elano ise “Merak

etme. Senin gibi bir yıldızın formasını devralmak benim için onurdur. Emanetin emin ellerde” diye konuştu.

vay be ne kadar güzel. Elano gibi Brezilya milli takımının değişmez oyucularından bir dünya starı,bir Türk'futbolcusuna hayran.

ne kadar guru verici ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt