Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer
Elano tam bir hayal kırıklığı.
Elano tam bir hayal kırıklığı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de bu lafın çok saçma olmuş. Böyle giderse tüm maçları böyle oynarsa sanki sen kalsın diyecek misin?
Anlatamazsın. Çünkü herkesin aynı olmayacağını bilmiyorlar. Yeri gelince eleştiriler de olacak tabi. Hiçbir futbolcu takımdan üstün değildir. Kötü bir çizgide giderse elbet gönderilmesini isterim ki şuan da kötü!
herkese laf attınız, kaptana attınız, bu adamıda asıyorsunuz.
Elano muhteşem bi oyuncu.
Hazırlık kampı yapmaması çok büyük dezavantaj.
Tamamen hazır olunca muhteşem ötesi olacak inşallah.
bu takim takir takir futbol oynamayi paslasmayi, akici bir sekilde oynamayi ögrenmeden Elano dan verim beklemeyin. bu adam bir pasör, dogru futbol oynayan ayagina hakin ve zeki bir futbolcu ama bireysel anlamda bir yildiz degil. Bir Lincoln veya bir Alex degil yani.
sözün özü: takim ne zaman tam anlamiyla futbol oynamaya baslar, iste ozaman gercek Elano yu izlersiniz. Hizli paslasan, oyunun yönünü kolayca degistiren, takimi oynatan bir Elano görürsünüz.
Ciddi soruyorum Sinan,şunu yazınca eline ne geçti ? Ne oldu yani ? Rahatladın mı,ben demiştim mi demek istiyorsun,nedir ? Forumda seviyeden bahsediyoruz,bahsediyorsun,bu mudur seviye ? Seviye sadece noktalama işaretiyle,cümleye büyük harfle başlamayla olmaz,lütfen.