#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Ciddi soruyorum Sinan,şunu yazınca eline ne geçti ? Ne oldu yani ? Rahatladın mı,ben demiştim mi demek istiyorsun,nedir ? Forumda seviyeden bahsediyoruz,bahsediyorsun,bu mudur seviye ? Seviye sadece noktalama işaretiyle,cümleye büyük harfle başlamayla olmaz,lütfen.

Bence de bu lafın çok saçma olmuş. Böyle giderse tüm maçları böyle oynarsa sanki sen kalsın diyecek misin?

Ben böyle devam edeceğini düşünmüyorum en azından. Arkadaşın yazdığı mantıkla kötü oynadığı hafta git diyeceğiz, iyi oynadığı haftada Elano şöyle böyle diyeceğiz.

Öyle taraftarlığın gözünü seveyim.

bizler bi macta adami kral yapip iki macta da rezil ediyoruz kardesim durun bi takima alissin elano bi 3 4 mac ustuste 11 de oynasin takima alissin arkadaslarina alissin arkadaslarinin nasil oynadigini özelliklerini anlasin sonra yorum yapariz 3 hafta once bu takim, oyuncular kahramandi simdi yerlerde

Anlatamazsın. Çünkü herkesin aynı olmayacağını bilmiyorlar. Yeri gelince eleştiriler de olacak tabi. Hiçbir futbolcu takımdan üstün değildir. Kötü bir çizgide giderse elbet gönderilmesini isterim ki şuan da kötü!

Sezon başlamadan önce kamplara katılmamış ve fizik açıdan yetersiz başladı lige Elano. Türkiye fizik açıdan çok önemli bir ligdir. "Kötü bir çizgide giderse" mesela kaç hafta ? Ne kadar kredi tanıyorsun Elano'ya ? Sanırım sizin istediğiniz topu yere değdirmeden top sektirerek yarı sahayı geçmesi ya da hareket yapması.

Takım kötü olunca Elano'dan ne bekleyebilirsin ki.

Herkese laf attınız, kaptana attınız, bu adamıda asıyorsunuz.

Elano muhteşem bi oyuncu.

Hazırlık kampı yapmaması çok büyük dezavantaj.

Tamamen hazır olunca muhteşem ötesi olacak inşallah.

Sabır gerekiyor tam performansı için.

Bakın beyler bir elano Maldonado'ya donusmez.bir Mehmet Topal Selcuk sahın'e donusmez.Bir Arda Turan Kazım Kazım'a donusmez.Konustugumuz adam elano ya.

Sezon başından beri bekliyoruz alışsın, sabır, sabır, sabır, yine sabır, gene sabır, sabırda sabır.Hiç bu kadar sabredilen adam görmedim ben.

2 aydır takımla birlikte, hala arkadaşlarına alışamadı, sisteme uyum sağlayamadı filan diye geçiştirmeye çalışılıyor.Bu adam milyonlarca avroya mal olmuş, Brezilya milli takım futbolcusu değil mi?2 ayda takımla kaynaşamayıp, sisteme alışamıyorsa hayal kırıklığıdır.Hem de önde gidenidir.Oynayacaksa oynasın, oynamayacaksa da formayı hak eden sırtına geçirsin.

Anlatamıyorum galiba. Elano bu futbolu ilk yarı bittiğinde de aynıysa uyarılır, sezon sonu da aynı ise gönderilir. Fakat şuan durumu hiç iyi değil. Görüldüğü kadarı ile iyi bir izlenim vermiyor. Brezilya Milli Takımı'nda izliyorum süper oynuyor. Bize gelince ise sanki başkasını izliyorum. Alışamamıştır falan diye düşünmüştüm fakat aradan da bir hayli zaman geçti. Yoksa Elano'nun iyi oynayıp, takımımıza katkı sağlamasını neden istemeyeyim...

hemen salayin adama hemen harcayin ne olmus kaybetiysek dünyanin sonu deyil ya elano kötü oynamis ne var bunda hepiniz iyi biliyorsunuz ki elano iyice alistiktan sonra bu lige fazla gelir diye

aklımdan ''lincoln olsa daha iyiydi '' diye geçirdim.o derece etkisizdi sahada. inşallah elano ileride göstereceği performansla ben dahil herkese kapak yapar.

bu takim takir takir futbol oynamayi paslasmayi, akici bir sekilde oynamayi ögrenmeden Elano dan verim beklemeyin. bu adam bir pasör, dogru futbol oynayan ayagina hakin ve zeki bir futbolcu ama bireysel anlamda bir yildiz degil. Bir Lincoln veya bir Alex degil yani.

sözün özü: takim ne zaman tam anlamiyla futbol oynamaya baslar, iste ozaman gercek Elano yu izlersiniz. Hizli paslasan, oyunun yönünü kolayca degistiren, takimi oynatan bir Elano görürsünüz.

Elano fizik olarak hazır değil.Ayrıca takımdaki ''Oyun lideri Elano'mu,Arda'mı'' belirsizliğinin gazabına uğruyor.Ama bunlar çok zor problemler değil.Sonuçta nasıl bir futbolcu olduğunu biliyoruz.

bu takim takir takir futbol oynamayi paslasmayi, akici bir sekilde oynamayi ögrenmeden Elano dan verim beklemeyin. bu adam bir pasör, dogru futbol oynayan ayagina hakin ve zeki bir futbolcu ama bireysel anlamda bir yildiz degil. Bir Lincoln veya bir Alex degil yani.

sözün özü: takim ne zaman tam anlamiyla futbol oynamaya baslar, iste ozaman gercek Elano yu izlersiniz. Hizli paslasan, oyunun yönünü kolayca degistiren, takimi oynatan bir Elano görürsünüz.

%100 katılıyorum. Çok doğru bir yorum..

Ciddi soruyorum Sinan,şunu yazınca eline ne geçti ? Ne oldu yani ? Rahatladın mı,ben demiştim mi demek istiyorsun,nedir ? Forumda seviyeden bahsediyoruz,bahsediyorsun,bu mudur seviye ? Seviye sadece noktalama işaretiyle,cümleye büyük harfle başlamayla olmaz,lütfen.

Ben Elano'dan çok şey bekliyorum,sabır alışmak lazım dersek sadece kendimizi kandırırız,tamam her maç oyunu kurtaracak 5 asist yapacak müthiş oynayacak diye beklenti içine girmiyorum fakat Elano bence düşünmeli,Galatasaray'da 11'de hep oynayacak ve Milli Takıma gidecek,araç olan Galatasaray ise gerçekten üzülüyorum,Keita'nın ona örnek olması gerek o özveriyi ondanda bekliyorum,yaptığı anlamsız top kayıpları beni çok şaşırtıyor,geldiğinde saatlerce nöbet tuttuğumuz çılgınlar gibi sevinip sağa sola sms attığımız Elano böyle oynarsa eğer hayal kırıklılığı yaşamamak kaçınılmaz olur,şimdi etrafa herşey güzel olacak tohumları ekmeye gerek yok oynarsa oynar oynamazsa oynamaz ki bence ne yaparsa yapsın Keita etkisi veremeyecek benim için Elano çok önemli değil artık sistemi ona göre uyarlamayada gerek yok önemli olan Galatasaray'ın başarısı.

Mustafa Sarpa ilk zamanlarda yapilanlari unutmayalim.Ondan sonra gorduk o yuzden biraz beklememiz lazim

Kaleye biraz uzak oynadığını düşünüyorum

Takıma alışması için biraz zaman vermek lazım

Saha içinde takım arkadaşlarına yabancı olduğu çok belli oluyor şimdilik

3-4 maç üst üste oynaması lazım

ama koşması pres yapıp top kazanması göze hoş gelen yönleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt