Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben şahsen bu mevkiye Lincoln'nün karekterlisini bekliyordum.Elano karekterli iyi bir prfesyonel ama Lincolnün yeteneklerine sahip değil.
Sezon başından beri bekliyoruz alışsın, sabır, sabır, sabır, yine sabır, gene sabır, sabırda sabır.Hiç bu kadar sabredilen adam görmedim ben.
2 aydır takımla birlikte, hala arkadaşlarına alışamadı, sisteme uyum sağlayamadı filan diye geçiştirmeye çalışılıyor.Bu adam milyonlarca avroya mal olmuş, Brezilya milli takım futbolcusu değil mi?2 ayda takımla kaynaşamayıp, sisteme alışamıyorsa hayal kırıklığıdır.Hem de önde gidenidir.Oynayacaksa oynasın, oynamayacaksa da formayı hak eden sırtına geçirsin.
Elanonun milli takımda iyi performans sergilemesine karşın burda dökülmesine anlam veremiyorum.
çok basit anlamı var uyum sorunu. Yoksa yeteneklerini ıspatlamış bir oyuncu. Zaten yeteneksiz olsa Brezilya milli takımına bu kadar çok alınırımıydı?
Brezilya milli takımı oyuncusu olmak onun kalitesi için bir gösterge olabilir bunu kabul edebilirim ancak, performansının milli takımda iyi olması birlikte oynadığı oyuncu kalitesi ve oynadığı mevkii ile de alakalıdır.Yani Brezilya milli takımından Elano'yu almak ile Kaka veya Robinho'yu almak arasında fark vardır.Elano sistem içinde oynayabilen kaliteli bir futbolcu iken diğerleri oyun gidişatına direk etki yapabilen yetenek ve kaabililetlere sahiptirler.Böyle bir fark olduğunu düşünüyorum.
yanlış düşünüyosun demek ki
duran topları kim kullanıyor bak bakalım koskoca brezilya milli takımında
iyi duran top kullanmak sonuca direk etki edermi etmez mi? eder zaten son maçlarda brezilyanın kazandığı maçlarda hepsinde elanonun payı var
Brezilya milli takımı oyuncusu olmak onun kalitesi için bir gösterge olabilir bunu kabul edebilirim ancak, performansının milli takımda iyi olması birlikte oynadığı oyuncu kalitesi ve oynadığı mevkii ile de alakalıdır.Yani Brezilya milli takımından Elano'yu almak ile Kaka veya Robinho'yu almak arasında fark vardır.Elano sistem içinde oynayabilen kaliteli bir futbolcu iken diğerleri oyun gidişatına direk etki yapabilen yetenek ve kaabililetlere sahiptirler.Böyle bir fark olduğunu düşünüyorum.
bazilarinin hosuna gitmese de city forumlarinda okudugum birkac yorum soyleydi:
"Kendi evimizdeki maclarda cosar, deplasmanlarda ortadan kaybolur"
"Senede 4-5 inanilmaz mac oynar, akil almaz goller atar hepimizi mest eder, sonra da butun sezon yatar"
Bunlar disinda butun sayfalarda fazlasiyla olumlu yorum vardi!
bazilarinin hosuna gitmese de city forumlarinda okudugum birkac yorum soyleydi:
"Kendi evimizdeki maclarda cosar, deplasmanlarda ortadan kaybolur"
"Senede 4-5 inanilmaz mac oynar, akil almaz goller atar hepimizi mest eder, sonra da butun sezon yatar"
Bunlar disinda butun sayfalarda fazlasiyla olumlu yorum vardi!
Ha ote yandan milli takimda 35 kez oynamasi da olcu olarak kabul edilemez bence! Huseyin Cimsir de bizim milli takimimizda defalarca oynadi ama Galatasaray'da istemeyiz herhalde![]()
Çok birşey istemiyorum.Sadece Alex'in oynadığının yarısı kadar oyna.Adam tek başına maç kazandırıyor !