#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Ben şahsen bu mevkiye Lincoln'nün karekterlisini bekliyordum.Elano karekterli iyi bir prfesyonel ama Lincolnün yeteneklerine sahip değil.

Ben şahsen bu mevkiye Lincoln'nün karekterlisini bekliyordum.Elano karekterli iyi bir prfesyonel ama Lincolnün yeteneklerine sahip değil.

Lincoln tarzı oyuncular artık dünya pazarında ekmek yiyemiyor. Elano lincoln tarzında bir futbolcu değil o tam bir takım oyuncusu Ankaragücü maçında pek etkili değildi ama istekliydi.

Sezon başından beri bekliyoruz alışsın, sabır, sabır, sabır, yine sabır, gene sabır, sabırda sabır.Hiç bu kadar sabredilen adam görmedim ben.

2 aydır takımla birlikte, hala arkadaşlarına alışamadı, sisteme uyum sağlayamadı filan diye geçiştirmeye çalışılıyor.Bu adam milyonlarca avroya mal olmuş, Brezilya milli takım futbolcusu değil mi?2 ayda takımla kaynaşamayıp, sisteme alışamıyorsa hayal kırıklığıdır.Hem de önde gidenidir.Oynayacaksa oynasın, oynamayacaksa da formayı hak eden sırtına geçirsin.

Tamam hocam da benim merak ettiğim; sabır göstermeyince ne olacak? Buyrun sabır göstermeyin; nasıl bir icraatınız olacak?

Elano'yu bugün yollasak. ^-4 ay sonraki yorumlar;

"Aslında yollamasaydık daha ligin başında astık, kestik adamı."

"İyi futbolcudu acele davrandık."

"Biraz sabretsekdik bu zamanlarda çok daha yararlı olurdu"

vs vs.

Elano daha 5 kez 11'de oynadı. 20 maç oynasın öyle eleştirelim.

Elanonun milli takımda iyi performans sergilemesine karşın burda dökülmesine anlam veremiyorum.

Elanonun milli takımda iyi performans sergilemesine karşın burda dökülmesine anlam veremiyorum.

çok basit anlamı var uyum sorunu. Yoksa yeteneklerini ıspatlamış bir oyuncu. Zaten yeteneksiz olsa Brezilya milli takımına bu kadar çok alınırımıydı?

çok basit anlamı var uyum sorunu. Yoksa yeteneklerini ıspatlamış bir oyuncu. Zaten yeteneksiz olsa Brezilya milli takımına bu kadar çok alınırımıydı?

Brezilya milli takımı oyuncusu olmak onun kalitesi için bir gösterge olabilir bunu kabul edebilirim ancak, performansının milli takımda iyi olması birlikte oynadığı oyuncu kalitesi ve oynadığı mevkii ile de alakalıdır.Yani Brezilya milli takımından Elano'yu almak ile Kaka veya Robinho'yu almak arasında fark vardır.Elano sistem içinde oynayabilen kaliteli bir futbolcu iken diğerleri oyun gidişatına direk etki yapabilen yetenek ve kaabililetlere sahiptirler.Böyle bir fark olduğunu düşünüyorum.

Brezilya milli takımı oyuncusu olmak onun kalitesi için bir gösterge olabilir bunu kabul edebilirim ancak, performansının milli takımda iyi olması birlikte oynadığı oyuncu kalitesi ve oynadığı mevkii ile de alakalıdır.Yani Brezilya milli takımından Elano'yu almak ile Kaka veya Robinho'yu almak arasında fark vardır.Elano sistem içinde oynayabilen kaliteli bir futbolcu iken diğerleri oyun gidişatına direk etki yapabilen yetenek ve kaabililetlere sahiptirler.Böyle bir fark olduğunu düşünüyorum.

yanlış düşünüyosun demek ki

duran topları kim kullanıyor bak bakalım koskoca brezilya milli takımında

iyi duran top kullanmak sonuca direk etki edermi etmez mi? eder zaten son maçlarda brezilyanın kazandığı maçlarda hepsinde elanonun payı var

yanlış düşünüyosun demek ki

duran topları kim kullanıyor bak bakalım koskoca brezilya milli takımında

iyi duran top kullanmak sonuca direk etki edermi etmez mi? eder zaten son maçlarda brezilyanın kazandığı maçlarda hepsinde elanonun payı var

Bizde neden gösteremiyor o zaman bu duran top ustalığını diye sorulacak olsa "uyum sorunu yaşıyor" mu demeliyiz o zaman.

Ne yalan söyluyeyim hiç ingilterede maçını seyretmedim !

Ama Galatasaray'a geldiğinde ismini çok duymuştum hatta ben çok genç sanıyordum 22-23 civarı ama 28 yaşındaymış.

Ama bizim maçlarda yapısından mı bilmiyorum izleyen arkadaşlar söylerse sevinirim böyle bir isteksiz hareketleri var sanki birşeye morali bozukta onu kafasına takıyormuş gibi geliyor bana . Böyle hırs yokmuş gibi geliyor. Ben fiziksel olarak hazır olmadığına katılmıyorum... Bu adam bize geldiğinde sadece 2 hafta antreman yapmamış ve ingiltere gibi temposu yuksek bir ligten gelmiş ve 8 hafta geçti hala fizik yerinde değilse bir sorun var demektir ? Yanlış mı düşünüyorum fikrinizi merak ettim !

Elano icin sabirli olun! Lincoln'u 2 sene bekledik.

Manchester city taraftari bu adamin satilmasindan sonra kan agliyordu.

Ha ote yandan milli takimda 35 kez oynamasi da olcu olarak kabul edilemez bence! Huseyin Cimsir de bizim milli takimimizda defalarca oynadi ama Galatasaray'da istemeyiz herhalde:)

Tabi sapla samani da karistirmayayim, Elano'nun kalitesi ortada!

bazilarinin hosuna gitmese de city forumlarinda okudugum birkac yorum soyleydi:

"Kendi evimizdeki maclarda cosar, deplasmanlarda ortadan kaybolur"

"Senede 4-5 inanilmaz mac oynar, akil almaz goller atar hepimizi mest eder, sonra da butun sezon yatar"

Bunlar disinda butun sayfalarda fazlasiyla olumlu yorum vardi!

Her zincir en zayif halkasi kadar gucludur. Heralde cihan haspolatli brezilya milli takiminda sag bek oynasa ne kadar ugrasirlarsa ugrasinlar cihanin kalitesi degismezdi. eger Elano hala futbol oynamak istiyorsa her zaman takimimizin 11'inde yer bulacaktir kanisindayim. Takima gec katilmasi en buyuk handikapi. Keita gibi kanatda ( nispeten daha az sorumluluk isteyen ) mevkide deil ortada oyunun yonlendigi yerde kopru gorevi yapmaya calisiyor, calisacak. Cok daha iyi olacak, uzmeyin kendinizi. kuslar seviniyo, cosuyo simdilik. Isin sonunda cok pis dalga gecicez onlarla merak etmeyin.

"Senede 4-5 inanilmaz mac oynar, akil almaz goller atar hepimizi mest eder, sonra da butun sezon yatar"

Ne yani şimdi bu yorumlarla adam kötü futbolcumu bırakınya adam galatasarayla hazırlık kampı geçirmedi kondısyon olarak yetesız buda sahada görünüyo ama sen adama kötü futbolcu dersen gereksiz transfer dersen yanlış olur size şu örneyi veriyorum fenerde oynayan emre belezoğlu geçen sene ve ondan önceki senelerde hazırlık kampı geçirmedi geçensene fenerde dökülüyodu şimdi takımının en iyi oyuncularından biri yani böyle oyuncuları yorumlarken ikikez düşünmek lazım bence...

Usta sana zahmet sor City'lilere.Onlarda oynarken de böyle gezinip duruyor muymuş sahada?Ölü gibi mi oynuyormuş?Çok merak ediyorum ne söyleyeceklerini.Bir insan sıfır idmanla milli maçta canavar gibi oynarken neden burada bu şekilde oynuyor anlamıyorum.

fizik olarak çok kötü durumda yalnız,

Ha ote yandan milli takimda 35 kez oynamasi da olcu olarak kabul edilemez bence! Huseyin Cimsir de bizim milli takimimizda defalarca oynadi ama Galatasaray'da istemeyiz herhalde:)

türk milli takımı ve brezilya milli takımı karşılaştırması ha :boohoo:

hüseyin niye oynamış zorunluktan selçukta oynadı en sonunda bunların fayda etmeyeceğini anladılar aureliyoyu çağırdılar ;)

elanoda öle bişi söz konusu değil mevkisinde 100 tane adam bulursun kaliteli hemde en kötü ronaldinhoyu çağırır adam

ne demek ölçü olarak kabul edilemez ?

m.cityde ki hazır bi elano €oğlu stilinde bi oyuncu orta alanda 2 yönlüde oynayan önde basan üst düzey dribling çalım özelliği olmayan ama takımı yönlendiren oyunu açan oyun zekası üst düzey bi oyuncu

Çok birşey istemiyorum.Sadece Alex'in oynadığının yarısı kadar oyna.Adam tek başına maç kazandırıyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt