Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Video çok güzel. Elano'da çok güzel gerçekten arapasları müthiş, hele hele terse müthiş top atıyor oyunun yönünü aniden değiştiriyor bize böyle oyuncular lazımdı işte helal olsun alanada 4-3-3'e müthiş uygun bi oyuncu. Ayrıca bol alternatifli sağ sol forvet arkası defansif orta saha bile oynayabilir. Adnan Polat ve ekibine bir kez daha teşekkürlerimi sunarım.
Fener maçında ise 2.yarıda girebilir, 11'de başlayabilir. Karar FR'nin ama EN AZ 45 dk oynamalı bu maçta, 11'de başlarsada iyi olur.
---------MEHMET TOPAL
--------ELANO------AYHAN
KEITA---------BAROS------ARDA
şeklinde olur büyük ihtimal. Geri dörtlü zaten belli...
Elano, Dinamo Bükreş maçında ne yaptı?
Toplam 55 pozisyon hazırladım sizler için, bazı pozisyonları özellikle aldım defansa yardım ettiği posizyonlar gibi...
Umarım beğenirsiniz, iyi seyirler...
Süre : 16 dakika 42 saniye
Gel Gidersin: Elano, Dinamo Bükreş maçında ne yaptı?
Video çok güzel. Elano'da çok güzel gerçekten arapasları müthiş, hele hele terse müthiş top atıyor oyunun yönünü aniden değiştiriyor bize böyle oyuncular lazımdı işte helal olsun alanada 4-3-3'e müthiş uygun bi oyuncu. Ayrıca bol alternatifli sağ sol forvet arkası defansif orta saha bile oynayabilir. Adnan Polat ve ekibine bir kez daha teşekkürlerimi sunarım.
Fener maçında ise 2.yarıda girebilir, 11'de başlayabilir. Karar FR'nin ama EN AZ 45 dk oynamalı bu maçta, 11'de başlarsada iyi olur.
---------MEHMET TOPAL
--------ELANO------AYHAN
KEITA---------BAROS------ARDA
şeklinde olur büyük ihtimal. Geri dörtlü zaten belli...