#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano, Dinamo Bükreş maçında ne yaptı?

Toplam 55 pozisyon hazırladım sizler için, bazı pozisyonları özellikle aldım defansa yardım ettiği posizyonlar gibi...

Umarım beğenirsiniz, iyi seyirler...

Süre : 16 dakika 42 saniye

Gel Gidersin: Elano, Dinamo Bükreş maçında ne yaptı?

Video çok güzel. Elano'da çok güzel gerçekten arapasları müthiş, hele hele terse müthiş top atıyor oyunun yönünü aniden değiştiriyor bize böyle oyuncular lazımdı işte helal olsun alanada 4-3-3'e müthiş uygun bi oyuncu. Ayrıca bol alternatifli sağ sol forvet arkası defansif orta saha bile oynayabilir. Adnan Polat ve ekibine bir kez daha teşekkürlerimi sunarım.

Fener maçında ise 2.yarıda girebilir, 11'de başlayabilir. Karar FR'nin ama EN AZ 45 dk oynamalı bu maçta, 11'de başlarsada iyi olur.

---------MEHMET TOPAL

--------ELANO------AYHAN

KEITA---------BAROS------ARDA

şeklinde olur büyük ihtimal. Geri dörtlü zaten belli...

Elano'ya Türkiye'de derbinin önemini eminim anlatmışlardır ve cimbomlu olmasını istiyorum golünü atmasını hep yıllardır hayalini kurduğum frikikten inşallah sevince boğarsın bizi.

Frikikten golü atarsa... xD

Ahh ahh frikikten bi atsa varya süper olur ha şöyle Man.City'de attıklarından bi tanede Fener'e atsın aslanım güveniyoruz sana....

Bu arada Elano11 - Official Website şu sitesinide düzeltsin artık ya Man City logosu yerine Galatasaray logusunu görmek istiyoruz :D

Ahh ahh frikikten bi atsa varya süper olur ha şöyle Man.City'de attıklarından bi tanede Fener'e atsın aslanım güveniyoruz sana....

Bu arada Elano11 - Official Website şu sitesinide düzeltsin artık ya Man City logosu yerine Galatasaray logusunu görmek istiyoruz :D

Elanonun haberi var mı o siteden acaba :asd:

haydi elanom bizlere iyi futbol seyrettir terinin sonuna kadar savaş macı kazandır KRAL oL

Geçen sene Kadıköy'de en iyi oynayan oyuncumuz Lincoln'dü inşallah bu sefer Elano kendini gösterir.

Maçın adamı Elano olacak gibi bir his var içimde ama haydi hayırlısı..:)

Hemen başlamışız ıska transfer koskoca bir sıfır felan.

Aferin devam :). Ne diyeyim ya bişey diyemiyorum size.

Resmi futbolcumuz Cassio Lincoln bu Elano'dan 10 kat daha iyi bir futbolcu.

Resmi futbolcumuz Cassio Lincoln bu Elano'dan 10 kat daha iyi bir futbolcu.

Sen maçı izledin mi? Elano takımın aklı başında oynayan 1-2 futbolcusundan biriydi.

BU KONUDA LINCOLN YER ALMAYACAK. BAŞKA DA UYARI YAPILMAYACAK. GIDIN LINCOLN FORUMU KURUN ORADA TARTIŞIN ÇOK İSTİYORSANIZ.

Hemen başlamışız ıska transfer koskoca bir sıfır felan.

Aferin devam :). Ne diyeyim ya bişey diyemiyorum size.

Hemen mi? Ligin 10.haftasındayız. Kaç maçtır şans veriliyor. taraftar doğal olarak 8 milyon euro'nun karşılığını istiyor.

Sen maçı izledin mi? Elano takımın aklı başında oynayan 1-2 futbolcusundan biriydi.

BU KONUDA LINCOLN YER ALMAYACAK. BAŞKA DA UYARI YAPILMAYACAK. GIDIN LINCOLN FORUMU KURUN ORADA TARTIŞIN ÇOK İSTİYORSANIZ.

En azından ne yaptığını biliyordu, ayhana resti çekmeside çok iyi oldu

sahanin en iyilerindendi kesinlikle

forvetsiz oynuyorsak ne sucu var adamin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt