#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano Ayhan'a fuck off dedi gülmekten öldüm o sinirle bile:D

Bugune kadar cok kotu geldi, bakalim duzelecek mi ligin ilk yarisi bitene kadar.

Elano için çokşey derim ama skora göre konuşmuş olurum 3 gün önce övende bizdik,tartarak konuşmalıyız.

Takımın en yeni oyuncusu, takımın en eski oyuncusu ve Kaptanına 'fuck off' diyorsa yönetim o futbolcuyu disiplin kuruluna vermelidir. Bu kadar kolaymı? Başka bir ülkede olsa aynı olay yaşanamaz.

Takımın en yeni oyuncusu, takımın en eski oyuncusu ve Kaptanına 'fuck off' diyorsa yönetim o futbolcuyu disiplin kuruluna vermelidir. Bu kadar kolaymı? Başka bir ülkede olsa aynı olay yaşanamaz.

Ayhan'ın ağzı baya bozuk, çok gördük bunu. Belki önce Ayhan küfür etmiştir. Neyse ya...

3 dil bilen ve sinirli bir futbolcu olan Ayhan'a

Elano küfrederse, Ayhan bu kadar tepkisiz kalamaz.

Büyük ihtimalle Ayhan orada ingilizce kaleye vur falan dedi.

Elano'da f... off, ne gerek var, orta açalım kafa vuran olur ne de olsa

gibisinden birşeyler söyledi.

Yani orada sildir et gibisinden bir anlamda kullandı :D :D

Yanlis anladiniz herhalde elano ayhana küfür etmedi , ayahn suraya yolla topu fallan birseyler dedi elanoda ya s... et gibisinden fuck off dedi.

Ustteki iki tahmin yanlis da alisamiyen.net'de adamin teki Back off dedi yazmis, bana mantikli geldi.

Yanlis anladiniz herhalde elano ayhana küfür etmedi , ayahn suraya yolla topu fallan birseyler dedi elanoda ya s... et gibisinden fuck off dedi.

O pek uymuyor ama.

F... that falan deseydi belki ama f... off direk kişiye söylenir. Neyse yahu önemi yok.

Fuck off ne zaman'dan beri küfür?

Oynatmadilar senide.

fuck off bizde "ya bi sie git" demek gibi bişey... ben Elano'ya katılıyorum şahsen, :D ama keşke daha iyi kullansaydı o frikiği tabi.

Dikkat ettiyseniz maçtan önce taktikten dolayı çok korkuyordum.

Çünkü Kewell her ne kadar kondisyon vs düşük olsada Arda artık iyicene kayboluyor sol açıkta.

Elano'nun ortada, Arda'nın sol açıkta oynadığı tüm maçları kaybettik.

Ama Arda'nın ortada Kewell'ın solda,

Veya Elano'nun ortada Kewell'ın solda olduğu tüm maçlarıda kazandık...

En çok ümitlendiğim pozisyonlardan biriydi sonuç yine hüsran:(

Dün Bünyamin'de çok sindirdi Elano'yu,psikolojik olarak çok yıprandı..En sonunda bünyaminin eline çaktı bi tane fıslek kart bile gösteremedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt