#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

biraz klişe olacak maalesef ama dün kim iyi oynadı ki?

elano dün en azından ne yaptığını bilen bir görüntü içerisindeydi, en azından ayakları titremedi, saçma sapan hatalar yapmadı.

topları genelde iyi kullandı, kritik bir hata yapmadı, ayakta kalmayı başardı diğer oyuncularımızın aksine.

5 tane pozisyon sayarim tuhaf ara paslari atip atagi bitirdigi. Ne top caldi (takim oyuncusu ya o yuzden diyorum), ne bir kostu, sadece oturup pas dagitti ki onun attigi paslari herkes atar.

Sonunda beklenen Elano yu gördük gibi.

Ondan bu haftalarda bi patlama bekliyorum artık zamanı geldi

5 tane pozisyon sayarim tuhaf ara paslari atip atagi bitirdigi. Ne top caldi (takim oyuncusu ya o yuzden diyorum), ne bir kostu, sadece oturup pas dagitti ki onun attigi paslari herkes atar.

herkes atar da neden kimse atamadı dün o zaman? ayrıca koşmadı, oturup yattı demen de insafsızlık olmuş biraz.

"0" hatayla kimse maçı tamamayamaz, ki aslında başarısız ara pasını hata olarak saymamamız gerek, sıkışan bir maçta bu tür denemeler normal sayılmalı.

kritik bir yerde top kaybı yaptığını, pozisyona sebebiyet verdiğini, elinin ayağına dolaşarak saçmaladığını söyleyebilir misin?

bu maç direkt olarak fazla top kapamasa (diğer maçlarda bunu da yapıyordu) gerek pozisyon alışıyla, gerek presiyle top kaybına zorladı rakibi.

sorumluluk almıyor diyenler ayrıca, ayhan -ki ayhan'ı severim aslında- hatta sol kanatta olması gereken arda adamın her işine burnuna sokarsa nasıl sorumluluk alacak bu adam?

ki tekra söylüyorum, iyi oynadı diyemeyiz dün için yine kimse iyi değildi çünkü ama takımda ne yaptığını bilen, soğukkanlı bir görüntü içerisindeydi.

Elano,Keita gibi biri değil daha soğuk ve uzun süre adapte olamaz bekleyeceğiz mecburuz,küfretsek,bağırsak elimize ne geçecek,geldiğinde çığlıklar atan bizlerdik şimdi takıma uymayınca topçu mu oldu,Rijkaard ve ekibine sabır göstermek zorundayız.

Elano bir an önce kadro dışı bırakılmalıdır gerekirse devre arası gönderilmelidir.Kaptanına maç içerisinde küfür eden bir adamın Galatasarayımda işi yoktur.Yönetimimizb bir an önce gereğini yapmalıdır.Bu arada maç içerisinde Hakan Baltanın da Ayhan'a küfür ettiğini söyleyen arkadaşlar olmuş onlar neresiyle izlemişler maçı anlamadım.O pozisyonda Balta Baroni denilen pez.....e küfür ediyor.

Elano bir an önce kadro dışı bırakılmalıdır gerekirse devre arası gönderilmelidir.Kaptanına maç içerisinde küfür eden bir adamın Galatasarayımda işi yoktur.Yönetimimizb bir an önce gereğini yapmalıdır.Bu arada maç içerisinde Hakan Baltanın da Ayhan'a küfür ettiğini söyleyen arkadaşlar olmuş onlar neresiyle izlemişler maçı anlamadım.O pozisyonda Balta Baroni denilen pez.....e küfür ediyor.

Galiba back off diyor orda..

Ne diyosun arkadaşım sen? Ne küfründen bahsediyorsun? Kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsun..

İn elano we trust ;)

Öncelikle kimse elanodan tek başına maç kurtarmasını beklemesin elano o tarz bir adam değildir..

Ama,fakat,ve lakin iyi işleyen bir orta saha topal elano linderoth gibi..Ve takım iyiyse elanoyu o zaman seyredersiniz işte..

Birde elano mücadeleci fizik gücü düşük diyenler şu mesajımı okusun..

Ha şuan tabiki elano hazır değil ama düzelecek..

Epl de dikkat ederseniz hiç brezilyalı yoktur çünkü brezilyalılar çift yönlü oyuncular ve mücadeleci değillerdir genelde..Ama olanlarda çift yönlüdür denilson elano..Elanonun gönderilm sebebi td ile yaşadığı sorunlar ve citynin insanüstü transferleridir..

Back off dedi orda..Ağzını okuyamıyosanız vücüt dilini inceleyin..Sinirli değildi. f.ck off dese ayhanda kızardı..

Elanodan gercekten cok ama cok hayal kirikligina ugradim... Tamam adam alissin falan filan.. ama adam hic mücadele etmiyor, yada bana öyle geliyor... sanki isteksiz oynuyor... gercekten hayal kirikligi....

ama insallah yanilirim ve iyi oynamaya baslar, yada en azindan mücadele etmeye baslar!!!

Elanodan gercekten cok ama cok hayal kirikligina ugradim... Tamam adam alissin falan filan.. ama adam hic mücadele etmiyor, yada bana öyle geliyor... sanki isteksiz oynuyor... gercekten hayal kirikligi....

ama insallah yanilirim ve iyi oynamaya baslar, yada en azindan mücadele etmeye baslar!!!

Eğer dün ile ilgili söylüyorsanız, dün takım olarak iyi değildik veya iyi olmamamız için yapılmayan şey kalmadı her neyse.. Elano'ya şimdiden hayal kırıklığı demek çok erken veya yanlış, demek istediğim bu değil ama yeni bir takım,yeni bir ülke,yeni antrenör hepsi 1 ayda olacak işler değil bunlar,yavaş yavaş herşey yerine oturacaktır..

ikinci yariyi beklememiz lazim bu takimin yavas yavas oturmasi icin

Ya inanamiyorum ya, siz nerden biliyorsunuz f.ck off dedigini. Belki gercekten back off demistir. Diyelim f.ck off dedi, Ayhan degil mi ona tepki verecek adam? Yönetim degil mi karari verecek olan?

Ya brakin adami rahat anasini satayim, daha 5-6 mac olmadi ilk 11 de ciktigi. Lütfen ama ya, sacmaladigimizi farkinda degiliz malesef. Kadiköyde maci kaybettik diye Elanoyu Alisamiyende isliklamaya hazirlaniyorsunuz, yapmayin bu hatayi diyorum. 10 senedir yeniliyoruz fenere karsi orada, simdi niye kiyamet kopmus, Elanoyu, Nondayi Ardayi gönderiyorsunuz, yerden yere vuruyorsunuz...

2. yariya kadar en azindan rahat brakin su adami, sene sonu Rijkaard ve Yönetim yeterli bulmazlarsa zaten geregini yapicaklar.

Yahu f.ck off'u Türkçe versiyonunu dilinden düşürmeyen bizler,bu lafa mı takılacağız ya,ne var ki bunda futbolcular belgesel izleyip jazz dinleyen estetiğe düşkün insanlar mı sanıyorsunuz,o streste kime küfrettiğini bilmez insan.

Keita'nın yokluğunda sağ kanatta denenmeli! tıpkı brezilya milli takımındaki gibi shaktar'daki gibi m.city'deki gibi;)

Bence Rijkaardin ve Neeskens düsündügü veya Barcelonanin oynadigi Total Futbolu takimda suan tek oynamaya calisan kisi Elanodur ve onun icin cok zayif kaliyo.

Adam en dogrusunu yapiyo.Topu ayagina aliyo,bakiyo hemen müsahit durumdaki arkadasina vermeye calisiyo.

Bunun icin ama bütün takim kosmasi lazim,ve bunu kimse yapmadigi icin,pas hatasi yapiyo.

Bakin Barcelonaya,adamlar sürekli toplu ve en önemlisi TOPSUZ kosuyo ve top mesela Inieste veya Xavide oldugu zaman,adamlaran 3-4 tane opsiyonu oluyo,cünkü hepsi kosuyo,duran yok.

Ilk maclarda ligin basinda Elano olsa,oda parlardi cünkü takim coskuyla oynuyodu,herkez sezon basinda,kosuyodu,birseyleri cabaliyodu,ama yavas yavas ciddiyetten kopmaya basladilar,ve topsuz alanda suanda kosan Sarp ve Baros haric kimse yok!

Ardada Elanolan uyum saglayacak adam degil bana göre.Elanonun yanina ayni kendisi gibi cabuk paslasan,defansa yardim eden,kosan adam gerekir,mesela Emana veya Biglia gibi.

Ancak öyle calisir bu total futbol.Ama Arda ise topu tutmayi seviyo,calim atmayi seviyo,sut atmayi cok sevmiyo,kanattan iceri dogru gelip son vurusu,veya son pasi vermeyi seviyo,yane tam bi kanat oyuncusu.

Bence Seneye Sampiyonlar ligine katilirsak mutlaka Elanonun yanina bir adam Sart,tabi Lindertothdan ümitliyim,ama adam hep sakat geldiginden beri.

Emana,Biglia ve Ernst bile bu aradigim kisilerden.

Oraya bir adam buldugumuz taktirde bu takim takir takir isler.

Ortadan geliriz ve kanatlardan rakibi Arda ve Keitalan Bogariz.

Defansin Göbeginede bir Adam Sart ,Emre Güngör birtürlü kurtulamadi sakatliklardan.

Kaleyide Ufuk alamazsa,bana Franco hic güven vermiyo.

Benim istedigim 11!

---------------Ufuk-----------------

-----------???-------Servet---------

Sabri--------------------------Hakan

---------------Topal-----------------

----------Emana-----Elano-----------

Keita-----------------------------Arda

----------------Baros-----------------

Defansa,Kompany olabilir veya Bayerndan Van Buyten,Breno ikilisinden biri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt