- 26 Kasım 2012
- 185.631
- 258.400
- 5.998
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Gelme dediler iste yoksa niye gelmesin.
O adam gönderilmedi kendi gelmedi..![]()
Gelme dediler iste yoksa niye gelmesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O adam gönderilmedi kendi gelmedi..![]()
biraz klişe olacak maalesef ama dün kim iyi oynadı ki?
elano dün en azından ne yaptığını bilen bir görüntü içerisindeydi, en azından ayakları titremedi, saçma sapan hatalar yapmadı.
topları genelde iyi kullandı, kritik bir hata yapmadı, ayakta kalmayı başardı diğer oyuncularımızın aksine.
5 tane pozisyon sayarim tuhaf ara paslari atip atagi bitirdigi. Ne top caldi (takim oyuncusu ya o yuzden diyorum), ne bir kostu, sadece oturup pas dagitti ki onun attigi paslari herkes atar.
Elano bir an önce kadro dışı bırakılmalıdır gerekirse devre arası gönderilmelidir.Kaptanına maç içerisinde küfür eden bir adamın Galatasarayımda işi yoktur.Yönetimimizb bir an önce gereğini yapmalıdır.Bu arada maç içerisinde Hakan Baltanın da Ayhan'a küfür ettiğini söyleyen arkadaşlar olmuş onlar neresiyle izlemişler maçı anlamadım.O pozisyonda Balta Baroni denilen pez.....e küfür ediyor.
Elano bir an önce kadro dışı bırakılmalıdır gerekirse devre arası gönderilmelidir.Kaptanına maç içerisinde küfür eden bir adamın Galatasarayımda işi yoktur.Yönetimimizb bir an önce gereğini yapmalıdır.Bu arada maç içerisinde Hakan Baltanın da Ayhan'a küfür ettiğini söyleyen arkadaşlar olmuş onlar neresiyle izlemişler maçı anlamadım.O pozisyonda Balta Baroni denilen pez.....e küfür ediyor.
Epl de dikkat ederseniz hiç brezilyalı yoktur çünkü brezilyalılar çift yönlü oyuncular ve mücadeleci değillerdir genelde..Ama olanlarda çift yönlüdür denilson elano..Elanonun gönderilm sebebi td ile yaşadığı sorunlar ve citynin insanüstü transferleridir..
Ne diyosun arkadaşım sen? Ne küfründen bahsediyorsun? Kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsun..
Elanodan gercekten cok ama cok hayal kirikligina ugradim... Tamam adam alissin falan filan.. ama adam hic mücadele etmiyor, yada bana öyle geliyor... sanki isteksiz oynuyor... gercekten hayal kirikligi....
ama insallah yanilirim ve iyi oynamaya baslar, yada en azindan mücadele etmeye baslar!!!