#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano'nun iyi oynaması için pas yapan orta saha lazım... Arda'nın pas vermeyi öğrenmesi lazım... çalımı bırakması lazım.. Ayhan'ın dikine oynaması lazım... Linderoth lazım.. Pasör adamlar lazım... yoksa Elano oynayamaz...

Katılıyorum.. Elano topla az oynuyor ama kesin oynuyor ve çok isabetli paslar atıyor. Bizim diğer orta saha oyuncuları gerek Barış gerek de Ayhan pas yüzdesi oldukça düşük olan oyuncular.:elvis:

Tamamen yaptığı haraket reflekstir hangimiz yapmadık ki?Halısaha maçlarında okul maçlarında...

Sanırım refleks olarak yaptı..İyide başlamıştı yazık oldu..

Şimdi direk kırmızı kart gördüğü için 2 maç ceza mı yiyecek ?

Of of.İşin en acısıda, Elano,Lincoln'ü aratıyor

Vay be sezon başı kampına katılmayınca demek ki böyle hatalar yapabiliyor oyuncular :D Bu nasıl bir sorumsuzluk ya,cidden bu adamın para cezası alması gerek.

Of of.İşin en acısıda, Elano,Lincoln'ü aratıyor

Oh anasını satayım şuraya bak.

Lincoln bizde olurken yaptığı hareketlerden sonra bi ton küfür say.

Onun yerine Elano gibi bi yıldız gelsin, şans o ki hazırlık kampı yapmamış fiziken yetersiz bi halde ve Lincoln ile aynı mevkii oyuncuları değil tam takım oyuncusu hatta artılarıda fazla bence.

Ama (bu maç için) kırmızı kart görünce veya kötü maç çıkarınca direkt Lincoln arıyorum keşke gelseydi felan filan deniliyor.

Diyecek bişey bulamıyorum.

Lincoln burdayken küfürleri say, gidince onu arıyoruz de.

Ayrıca bu maçta yaptığını sizde yapardınız emin olun. TR kupasına katılma maçı, gol yiyeceksin ve karşındaki adam gol atacak yani indirdin indirdin.... O anda o heyecanda takımı düşünüp gol yememeyi düşünüp bi anlık reaksiyonla adamı indirmiş bunda ne var Allah aşkına ?

Biraz düşünün onun yerine koyun kendinizi.

Yemin ediyorum adamı asmak için en ufak bi gerekçe arıyorsunuz yahu :D Ne bulsakta adamı suçlasak forumda diye arıyorsunuz resmen :D

Gereksizdi hareketi.Gol yemeyi tercih ederdim.11 kişi her türlü maçı alırdık zaten.Şimdi bir de haftasonu oynayamayacak.

Onun yerine Elano gibi bi yıldız gelsin, şans o ki hazırlık kampı yapmamış fiziken yetersiz bi halde ve Lincoln ile aynı mevkii oyuncuları değil tam takım oyuncusu hatta artılarıda fazla bence.

Ama (bu maç için) kırmızı kart görünce veya kötü maç çıkarınca direkt Lincoln arıyorum keşke gelseydi felan filan deniliyor.

Diyecek bişey bulamıyorum.

Ben hala küfürleri sayıyorum. :D

Bilmiyorumda bu adam tam bir kapalı kutu,reflex meflex ne işi var defansın göbeğinde çalım atmaya kalkıyor total futbol bu mu?

En az 2 macda bu olmayacak simdi.

Linderoth sağlam olsun Elano'dan daha yararlı olmazsa o mevkide ben bu işi bilmiyorum.

Biraz daha sabıra ihtiyacımız var bana göre...

Ne kadar pro. futbolcu olduğunu gösterir bu .

Her maçı ciddiye alıyor.

Orada bıraksa daha mı iyi olurdu ?

O zamanda neden bırakıyor diyecektiniz.

Kimse neden bıraktı demezdi..Ama yaptığı hata çok AMATÖRCEYDİ. İstediği kadar pro. olduğunu göstersin o hata yapılmaz..Hele böyle bir kariyere sahipsen o hatayı yapmayacaksın. Hatayı daha büyük bir hatayla örttü çok mu iyi oldu?Gördük ikinci yarıda..

Tabiki Lincoln'ün gönderilmesini istedim,elbette geri gelmesini istemiyorum.Gerçekleri görmeye çalış .Elano vasat bile değil şuan

Dostum küfürleri sayanlar çoğunlukta ama sinirlendiğim nokta küfürleri sayarsın burdayken, adam gider sevinirsin, onun yerine muhteşem bi isim gelir ama 1 maç 1 hata yapınca veya her kötü oynadığı maç sonrası gelip buraya Lincoln'ü arıyoruz denmesi ilginç .........

Acaba biz başka Elano'yumu transfer ettik,ötekisi hala City'de mi oynuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt