#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

hahaha yoruma bak :D:D

Konuşun bakalım söz sizde.

Görürüm ben sizi Elano oynama başladığında :)

Gerçekten komik oluyorsunuz beyler. Büyük Galatasaray taraftarı en ufak olayda kötü oyundan sonra veya başka şeyden sonra gelip yeni transfere ahkam kesmemeli. En ufak şeyi abartmamalı.

Al işte Ersin Kaçar arkadaşımız sıradan demiş, al gülüm ver gülüm bile demiş. Top sürme yok çalım yok güç yok kıvraklık yok demiş ve az buçuk demiş uzun şutlara :D

Ne demeli bilmiyorum gerçekten şaşıyorum sizlere..

Meydan sizde şimdilik, ama bilin ki bu meydan boş değil. Meydana hazırlanan biri biz değiliz, bizzat Elano.

Hadi görüşürüz :D

Kardeşim bu benim bi oyuncu hakkındaki görüşüm.Bu görüş bu maçlık yada geçen maçlık değil genel bakış açısı.Ben bi oyuncuyu sevebilirim sevmeyebilirim (oyun anlamında) bu benim fikrimdir.Ben komiklik yapmıyorum Elano nun kafamdaki oyuncu profiline uymadığını anlatmaya çalışıyorum.Ayhan ı 10 Galatasaray lının 8 i sevmez ama benim için takımın kilit oyuncusudur.Elano ya 10 Galatasaray lının 8 i ya bekliyelim sabır der ama ben notunu verdim.Brezilya Milli takım oyuncusu diye bukadar büyütmenize gerek yok.Keita ya kimsenin laf ettiği varmı.Kalite belli eder

Evet canım öyle zaten.Elano orada burda ki gibimi oynuyordu bunu sorgulayın,ismin büyüsüne aldanmayın,gidin Keita'yı alkışlayın,gidin Sarp'ı alkışlayın ama bana Elano demeyin,ne verdin ki ne istiyorsun...

zaten onları alkışlıyoruz dostum hemde Elanodan daha çok alkışlıyoruz.

Elano'ya sallayanlar, hepinizi not ediyorum burada. :coffee:

Bu takımın güçlü bir orta saha için Tobias ve Elano'ya ihtiyacı var. Tobi oynayınca Elano daha bir rahat gidiyor ileriye.. Yediği kırmızı kart ise bir anlık dikkatsizlik ama canı sağolsun. L'ye o kadar sabrettiniz Elano'ya da sabredeceksiniz !!!

Linderoth'un sabırlık bir yanı yoktu ki..Adamı hiç görmedim ben:D Ama Elano iyidir ona bir şey demem. Kırmızı kart pozisyonunda çok hatalıydı ama bu da bir gerçek..

Evet canım öyle zaten.Elano orada burda ki gibimi oynuyordu bunu sorgulayın,ismin büyüsüne aldanmayın,gidin Keita'yı alkışlayın,gidin Sarp'ı alkışlayın ama bana Elano demeyin,ne verdin ki ne istiyorsun...

Elano'yu -heleki bugünlerdeki performansıyla- kimse Keita veya Sarp'ın üstünde görmüyor zaten.Ama şunu anlamak lazım.Elano senin düşünmediğin kadar kilit bir adam bizim için.Bunu göreceksin.

Yahu Kasım ayı gelmedi be ne aceleci adamsınız ya :D

zaten onları alkışlıyoruz dostum hemde Elanodan daha çok alkışlıyoruz.

Herkesi baz almıyorum zaten anlayan anladı o mesajı,bugün ki sitemim tamamen kırmızı kartla alakalı yoksa oyunun başında gayet iyi top dağıtıyordu,ben bu sorumsuzluğu eleştiriyorum,buna hakkım olmalı.Burada Elano go home diyen yok beyler,ben yönetimin yapacaklarını bekliyorum daha fazla uzatmayacağım konuyu saygılar...

Utanmasanız hadi ordan sende topçu musun diyeceksiniz yahu. Hatta Okan Damgacı Elano'nun yerini isimler bile önerebilir.

Acaba penaltıyı atsalardı ve elenseydik şuan olumlu yaklaşmaya çalışan arkadaşların yorumları ne olurdu merak ediyorum.

Herkesi baz almıyorum zaten anlayan anladı o mesajı,bugün ki sitemim tamamen kırmızı kartla alakalı yoksa oyunun başında gayet iyi top dağıtıyordu,ben bu sorumsuzluğu eleştiriyorum,buna hakkım olmalı.Burada Elano go home diyen yok beyler,ben yönetimin yapacaklarını bekliyorum daha fazla uzatmayacağım konuyu saygılar...

bende her insan hata yapabilir diyorum fazla abartmayın bu hatayı diyorum saygılar.

Acaba penaltıyı atsalardı ve elenseydik şuan olumlu yaklaşmaya çalışan arkadaşların yorumları ne olurdu merak ediyorum.

EE ya Elano arkadan adamı çekmeyip.Buca'da üstüne bir gol attı mı maçı çeviremeseydik?Hangisinde daha çok kızardın?

saydık maydık varsayımların futbolda yeri yok. komplo teorileri üretme bence. O zaman hakem Barışa yapılan hereketi penaltı verseydi ne olacaktı.

Bizim penaltımız verilmedi bi de Barış düşürüldü. Net penaltıydı.

Elano k.k yiyene kadar iyi oynadı

Hocam bir adamın üstüne bu kadar gidilmez. Elano hata etti, kırmızı yedi ama dünyanın sonu değil. Nasıl bu sisteme, Rijkaard'a sabır gösteriliyorsa Elano'ya da sabır göstereceğiz.

Hangi psikoloğa gidiyorsunuz benide yollayın,içimi döküp rahatlayayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt