#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

devre arasından sonra coşacak.rahat olun renkdaşlar.

Bende öyle düşünüyorum. Brezilya milli takımında oynayamayan birçok yıldız varken milli takımda direk oynayan bir Elanonun Barış veya Ayhandan daha kaliteli bir oyuncu olduğu kesin. Ancak ortada bir sorun olduğu da kesin. Buna kamp yapamaması diyelim,uyum sorunu veya sistem diyelim her ne ise ama devre arasından sonra eminim kalitesini gösterecektir.

uefa da final için gerekli kaliteli orta saha

...............................topal..............................

............elano..........................linderoth..........

hiç bir futbolcu Galatasaraydan büyük değildir.

Hiç bir teknik direktor galatasaraydan büyük değildir

Adam tıkır tıkır top oynarken nonda yerine lincolnu oyundan alan bülente ne demeli, film orda koptu. Şu takımda keitanin yanında lincoln olsa ah ah ah.Ayrıca geçen sene barosu gol kralı yapan kimdir bi bakın, lincolnun oynamadiği maçlar gol pozisyonuna bile giremiyoduk

Hiç bir teknik direktor galatasaraydan büyük değildir

Adam tıkır tıkır top oynarken nonda yerine lincolnu oyundan alan bülente ne demeli, film orda koptu. Şu takımda keitanin yanında lincoln olsa ah ah ah.Ayrıca geçen sene barosu gol kralı yapan kimdir bi bakın, lincolnun oynamadiği maçlar gol pozisyonuna bile giremiyoduk

Bu seneki takımda 18'e giremezdi. Artık 10 numara pozisyonu kalktı bizde.

Manchester City arrive in Abu Dhabi hoping to have left dressing-room cliques behind | Football | The Guardian

ireland'ın dediğine göre özetle;

-sven goran eriksson döneminde elano'nun yaptığı disiplinsizlikler yanına kalmış.

-elano, hughes'dan sonra kulübe gelen daha profesyonel ve disiplinli anlayışa ayak uydurmayı istememiş.

-takım ruhuna uyacak davranışlar sergilemek yerine jo ve robinho ile daha rahat bir tavır sergilemiş.

.

Elano Lincoln kadar oyun içinde hareketli topla oynamayı seven bir oyuncu değil bu oyun stiline alışmamız lazım.

2 lincoln olmasından korkmaya başladım bari lincoln arada top oynuyodu.. :asd:

Guti ile Kaka'yı kıyaslarmısın?

Aylar geçti bu başlıkta bin kere yazıldı ama hala bu iki ismi aynı cümlede kullanıyorsunuz bravo!

Lincoln le elanonun stili tabiki farklı ama yaptıkları çokta farklı değil.Ve lincoln gitmese diğeri burda olmayacağına göre?

Neden kıyaslamayayım.

Ben elanoyu hep savundum ama kredisi bitti artık bende.

Lincoln le elanonun stili tabiki farklı ama yaptıkları çokta farklı değil.Ve lincoln gitmese diğeri burda olmayacağına göre?

Neden kıyaslamayayım.

Ben elanoyu hep savundum ama kredisi bitti artık bende.

Stillerinin ve mevkilerinin farklı olduğunu bilipde nasıl yaptıkları farklı değil diyebiliyorsun :)

Elano daha mücadele eder takım oyunu oynar.(bunu bizim takımda göremedik)

Başka fark yok .

Çok fark var. Lincoln, Alex tipinde, Elano, Linderoth tipinde bir orta saha. Bu ikililer arasında fark yok diyorsan ben birşey diyemem :)

Çok fark var. Lincoln, Alex tipinde, Elano, Linderoth tipinde bir orta saha. Bu ikililer arasında fark yok diyorsan ben birşey diyemem :)

O kadar değil.Lincoln alexe göre çok daha koşuyor aslında lincoln ilginç bir oyuncu.Mesela herha maçında oyunu çift yönlü gibi oynadı.

Adam isteyince yapıyor.

şu forumda kaç kişi tanıyor elanoyu merak ediyorum vallahi çok boş ezbere konuşuyolar

biri diyor lincolnü arıyoruz biri diyor lincolnün daha mücadelecesi takım oyuncusu fln filan ...

yahu tanımıyosan hiç izlememişsen konuşma bari belli etme

fenerbahçenin bu sene ki en güçlü yeri neresi? orta alan

???---emre--baroni----????

-----------alex------------

alexle emrede aynı takımda oynayamaz o zaman?

elano bi emredir lincolnde bi alextir en basit örneğiyle emre ne yapar önde basar top dağıtır elano ne yapar önde basar top dağıtır

+ ex özellikleride vardır joker oyuncudur sağ-sol-orta-forvet her yerde oynar gerekirse ve skorer özelliğide yüksektir elanoyu elano yapan bunlardır ama fiziksel olarak iyi bi elano bunları yapar aynı fiziksel olarak iyi olan bi emre gibi bu sene görüyoruz zaten

lincoln-alex türevi oyuncular 2. forvettir onların işidir gol atmak attırmak ama elanodan fln bunları beklemek yanlış ama gerektiğinde yapar o kalitesi de vardır

Ben derim arkadas. Su ana kadar Elano'nun ne Linderothlugunu gordunuz? Lincoln ondan daha mucadelecidir, Elano attigi ara paslar direk rakibe gidince utancindan basmak zorunda kaliyor. Ayrica Lincoln Alex'ten cok daha fazla kosan, basan bir adam. Alex hayatinda kanatlara kacmis mi aceba? Buna karsin Linc ustanin Arda'ya Bordo macinda attirdigi gole bakiniz. Soldan alip rakibin agzina vuruyor.

Lincoln zaten istediği zaman 2 yönlü de oynuyordu, ayakta da kalıyordu ama bu istediği zamanlar nadirdi ve bileti kesildi.. Artık Elano var ve zamana, güçlenmeye ihtiyacı var. Hala Lincoln'den bahsetmeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt