#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano´dan onu bekleme Elano´dan bunu bekleme Biz o zaman ne bekleyeceğiz bu Elano´dan onu açıklıyabilirmisiniz ?

Sorumluluk almasını , oyuna ağırlığını koymasını beklemek suç mu böyle önemli , kariyerli bir oyuncudan ?

Elano´nun yaptığı işleri Barışta yapıyor şuana kadar

Okan iyi misin! Dün tartışıp kapattığımız konuyu aynı laflarla yine açmaya çalışıyosun. Var sende harbiden bi gariplik ya neyse.

Hepiniz boşa konuşuyorsunuz. Sizler((elano ve lincoln)severler) medyanın gazına gelmiş vaziyettesiniz. Bir tek benim gibiler(nötr) yorum yapsın bu konuda:D Elanonun performansı yeterli gibi davranmaya gerek yok. Ama devre arasından sonra daha güçlü bir şekilde dönerse yararlı olabilir. Ayhandan aslında ne yapmasını bekliyorsak elanodan da onu beklemeliyiz. Az top kaybı, az pas hatası, dikine oyun, kontra toplar zaman zaman ara topları. Bunları yapabilmesi için de fizik olarak iyi olması lazım. Bunların hepsinin dışında ben genel bir tempo probleminin olduğunu düşünüyorum. Bu halledilebilecek birşey değil bence ama yukarda dediklerimi yapabilirse bizim için yeterli olur. Bir de bunları tempolu yapsa burada olmazdı muhtemelen.

Ben nötr olduğumu düşünüyorum şahsen.:DTemposuz oyuncununda Premier League'de barınabileceğini sanmıyorum.Ama demek istediğin tempoyu ayarlayan,arttırabilen,yeri geldiğinde azaltabilen özelliği yok diyorsan dediğin gibi zaten yapsa burda olmazdı.:D

Ben nötr olduğumu düşünüyorum şahsen.:DTemposuz oyuncununda Premier League'de barınabileceğini sanmıyorum.Ama demek istediğin tempoyu ayarlayan,arttırabilen,yeri geldiğinde azaltabilen özelliği yok diyorsan dediğin gibi zaten yapsa burda olmazdı.:D

Yok ben top ayağındayken temposuz diyorum. Şu ana kadarki bütün maçlarında böyleydi. Ama sen nötr değilsin bence:D

elanodan çok iyi bir önlibero yaratılabilir aslında. ama bu savunmadan ziyade hücuma yönelik bir önlibero olur aynı xavi veya iniesta gibi. ama fiziksel olarak yeteri düzeye gelmediği aşikar ama rijkaardın elinde güçlü bir oyuncu haline gelmemesi için bir sebep yok aslında yeterki istesin. ama en kötü senaryo olarak diyelimki bizde tutmadı olmadı o zaman zaten dünya kupasından sonra aldığımız paraya çok rahat satarız gibime geliyor.

Bence çok büyük bir para verilmedi zaten, her transfer başarılı olacak diye birşey yok. Elano mümkün mertebe en az zarar veya az bir karla elden çıkarılmalı

nitelkim barınamadı ve yollandı zaten renkdaş , muhteşem olduğu için süper(!) lige gelmedi heralde:D

Man City, Tevez, Santa Cruz, Adebayor, Bellamy gibi isimleri kadrosuna katmasaydı Elano'yu satmazdı. İreland'ın önünü açmak da Elano'yu yollamalarındaki bir başka sebep.

nitelkim barınamadı ve yollandı zaten renkdaş , muhteşem olduğu için süper(!) lige gelmedi heralde:D

Müthiş mantık, böylece gelen her adamı direkt yollayalım. Geliyorlarsa kıytırık adamlardır zaten, Anelka da öyle zaten, ne diye oynatır ki Chelsea?! Geremi falan da rezil oyuncuydu..

maşşşallaahhh herkes futbol ilahı kesilmiş elano konusunda...

bizim gibilere elano falan ne gerek var ya lukunku gelsin, inamoto gelsin tamam işte...

:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt