#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Taraftar sahip çıkarsa kimse kimseden zarar görmez. Basın'ı takan yok kulübümüzde. Yeterki taraftar bilinçli olsun.

Taraftar bilinçli değil Hürriyet Gazetesinin tirajları ortada basın ne yazsa inanıyoruz,bu forumda Elano devre arası gönderilsin diyenler bile oldu.Bu mu oyuncumuza sahip çıkmak

Biliyorum aynı şey demek değil ama eğer mençıstır yunaytıd klubu ve taraftarları olaya bizim gibi yaklaşsaydı Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo olmadan önce adamı satmışlardı.

Sabır diye birşey olucak, bakın manchester utd son 6 yıllık periyodun ilk 3 yılında şampiyon olamadı sonra gelen 3 yılda üstüste 3 yıl şampiyon oynadılar bir kez CL'yi aldılar, bir kez final oynadılar. Bu başarı nasıl geldi? Öncelikle o 3 yıl şampiyon olunamayan dönemde herkes sabretti, takımda çok şey beklenen adamların uyum sağlamaları için sabredildi. Bu süreçte bir kez grupta 4. olarak çok büyük prestij yitirdiler. Ama sabrın sonunu herkes gördü. İngiltere premier ligini 3 yıl üstüste bırak kazanmayı tamamen domine etmek, üstüne şampiyonlar liginde 2 final 1 kupa üstüne de 100 milyon euroya futbolcu satmak heralde başka bir klubun hayal edemeyeceği başarıdır. Biz de tarihimizin en büyük başarısını 4 yıl üstüste aynı teknik direktör ve nerdeyse değişmeyen aynı istikrarlı kadroyla mücadele edip yakaladık

Onu bunu bilmem ama başarıyı en çok isteyen kazanır, buda kadro istikrarı ile olur, kazanamayan takım başarıya daha aç olur, şimdi bu yıl şampiyon olamadık diye, kadroyu dağıtırsak hiç bir şey olmaz, ne elano uyum sağlar, ne başka transfer, bizimle birlikte acı çekmesi lazım ilk önce futbolcunun.

Elano tam bizim sistemin futbolcusu... rahat olun... sistem oturunca oda çıkar takır takır oynar... çokda iyi pasör...

Panathinaikos karşısında gol bekliyorum Elano'dan Avrupa Ligi Türkiye Liginden çok daha uygun Elano için.

Beklenti ne kadar büyük olursa hayal kırıklığıda doğru orantılı olur.

Elano'dan bir Lincoln gibi her maç skorer yönünü ortaya koymasını beklemek yersiz olur. Sistemin gereklerini şu andaki şartlarla gayet iyi yerine getiriyor.

Taşlar yerine oturduğunda, Elano'nun oyun içinde gizli kalmış varlığıda ortaya çıkacaktır.

Elano güzel oynar, presini yapar, paslarını atar. Ben bunları bekliyorum. Gol olmaz ama asist gelebilir.

Ben nedense 11'de başlamayacağını düşünüyorum içimde garip bi his var ama bakalım.

Söyle 4-5 mac üst üste 90 dk oynasa vallaha acilacak adam,uyum sorunu yasiyor ama oynamadikca nasil o sorunu gidericek, aslinda frankin 1 nr adami olmasi lazim böyle kaliteli oyuncu.2.yari icin umutluyum ama Elanodan.

Kewell nasil acildi ama 90 dk oynata oynata, simdi her macta masallah 90 dk oynuyor.

Elano'da 90 dk oynamasi gerekiyor artik, insallah Pana (PAO:D) macinda 90 dk oynatirlar, adamin psikolojisi bozuldu otura otura.

Ben de bir renkdasin yazdigi gibi hic birsey beklemiyorum, oturup izleyecegim sadece.

abi yanındaki adamlar ayak uyduramaz ki :D sarp topalla olacak iş değil. adam m.city de kimlerle oynadı burada kimlerle oynuyo. o da kendini şaşırmıştır nereye geldim gibilerinden :D

abi yanındaki adamlar ayak uyduramaz ki :D sarp topalla olacak iş değil. adam m.city de kimlerle oynadı burada kimlerle oynuyo. o da kendini şaşırmıştır nereye geldim gibilerinden :D

Elano Linde Kewell Baros ayni anda sahada olursa Bal gibi olur. Keita'da cok hizli, uzun toplarin adami tam.

yanında gerçekten oynayabilecek kapasitede oyuncu yok ortasahada.hala hermaç nasıl oynayamıyor hayret ediyorum.nasıl bir mantıkdır.

Artık 90 dakika oynamalı ne kadar kötü oynarsa oynasın Elano'yu kazanmamız gerekli.

Mustafa Sarp gibi Barış gibi orta sahalar varken oynaması çok zor Elano'nun..

belki sağ kanatta ya da forvette oynar..

bakarız kaleye geçer :D

panat maçında kesin ilk 11 başlatacaktır rejkaard...

msarp - barış - elano...

hatta ilerleyen dakikalarda linderoth eğer sakat değilse oyuna girebilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt