#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Brezilya milli takımında Nilmar Galatasaray'da Nonda iki Elano arasındaki tek fark bu ayrıca mücadelesinden dolayı teşekkür ederim.

Müthiş mücadele etti bugün.gol pozisyonunu engelledi Pres yaptı.Fiziki açıdan daha iyi olacak.

Elano'da bu akşam belirgin bir toparlanma gördüm. Çok hırslı ve istekli gördüm. Mehmet Topal da artık toparlanmış. Bence bu akşam takım iyi oynadı. İnşallah aynen bu şekilde devam edecekler.

Artık Strum Graz deplasmanına yedek oyuncuları götürseler iyi olur. Ufuk, Serkan Çalık, Emre Güngör, Emre Çolak, Serdar Eylik gibi isimler bu maçlarda oynatılmalı diye düşünüyorum.

adam elinden geleni yaptı mükemmel mücadele ve istek vardı.

inşallah daha iyi olacak.

Belki 1 ay daha bekleyebiliriz Elano için çünkü bugün hırslıydı ilk dakikalarda net golü önledi.Böyle olması lazım kötü oynayabilirsin ama koşabiliyorsun değil mi?

Hala tam performans değil ama istek ve çabası alkışı hakediyor.

Bazı pozisyonlarda Elano hızlı oynamaya çalışıyor takım ona ayak uyduramıyor resmen topun üstünden atladığı pozisyonda herkes şaşkın bakıyo uyumu bir yakalasak elano çok daha iyi olacak bundan eminim

Elano çıkınca ne kadar düştük oyundan bunu herkes görmüştür gerçekten bugün çok iyiydi.

Elano kaliteli futbolcu ancak takımda onun kalitesinde olmayan futbolcular oldugu icin sanki elano ayrı telden takım ayrı telden oynuyor

Hocam Sabri'ye pas atmak ayrı birşey,Keita'ya pas atmak ayrı birşey Sabriye top at yakalayana kadar maç biter,Keita omzunda stop eder :D

Servet cidden anlaşılması çok güç bir adam ya.

Bir pozisyonda Balta'nın yerini koşarak kapattığını gördüm ki gerçekten çok güzel bir sahneydi. Ayrıca Balta mevkisine yaklaşık 1 2 dakika sonra ancak dönebildi. Bugün çok beğendim. İnşallah daha iyi olacak.

Kestiremiyorum ki yani yapılacak şey bellidir ama Servet hep tersini yapar,taça atması gerekirken kesinlikle çalım yapar kaptırır,müsaitken taça atar,yani kestiremiyorum ne yapacağını.

Doğru tespit etmişsin.. Extra işler yapmaya çalışıyor basit oynması lazım. Zaten Servetin en kötü yanı bu basit oynamıyor yapamayacağı işleri yapmaya çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt