#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

umarim dunya kupasinda adam akilli oynarda, 12-13 milyona sallariz baska bi takima.

Ne satmasi renkdas yaf??

Bu adam total futbolun en ønemli oyuncularindan biri. Bunun gibi birini bulamazsin.

kaankural.jpg
vs.
53393.jpg
[/IMG]

Kaan Kural : Elano'yu bugün Arsenal'e koyun çok rahat oynar. Ama Türkiye'deki oyun anlayışı ona göre değil. O daha çok takım oyunu oynamaya çalışan bir oyuncu.

Sergen Yalçın : Elano Arsenal'de ancak top toplayıcı olur. Bu adamlar sadece Türkiye'de barınabilir. Şahsen ben Kkoşmayan, mücadele etmeyen ve takımını bir kişi eksik oynatan adamları takımımda oynatmam.

İşte bizim futbol yorumcularımız. Kaan Kural bir basketbol yorumcusu ama iyi bir sporseverdir. Sergen Yalçın'da herkesin dinlediği futbol yorumcusudur.

Varın gerisini siz düşünün.

Sergen acilacak halde:D Baska lafim yok.

Sergen ilk once kendine baksin kosmayip ve mucadele etmeden, spor ahlaki olmadan, profesyonel olmayip vucuduna ve sagligina bakmadan nasil yildiz topcu olunur konusunda doktora yapmis birisi kendisi. Bu yuzden cok da fazla konusmayip kendini rezil etmese daha iy olur dicem ama ulkemizde bu adami hala ciddi yorumcu olarak dinleyen bir halk varsa suc onda degil... Elano'ya kosmayip mucadele etmiyor digen adama ben lutfen maclari izle de gel ondan sonra konusalim cunku senin bu maclari izlemedigini adm gibi biliyorum derim. Uzun lafin kisasi Sergen gibi insanlar suratlarina yalanci denip saygi haketmeyen sahtekar insanlar. EPL'in iy takimlarinda birinde zaten oynamis bir oyuncuya Arsenal'de top toplayinci olur diyen Sergen Arsenal'de top toplayici bile olucak fizige sahip degildi kariyerinin son donemlerinde ama ne kosuyordu ne....

Run! Sergen Run!

Sergen ilk once kendine baksin kosmayip ve mucadele etmeden, spor ahlaki olmadan, profesyonel olmayip vucuduna ve sagligina bakmadan nasil yildiz topcu olunur konusunda doktora yapmis birisi kendisi. Bu yuzden cok da fazla konusmayip kendini rezil etmese daha iy olur dicem ama ulkemizde bu adami hala ciddi yorumcu olarak dinleyen bir halk varsa suc onda degil... Elano'ya kosmayip mucadele etmiyor digen adama ben lutfen maclari izle de gel ondan sonra konusalim cunku senin bu maclari izlemedigini adm gibi biliyorum derim. Uzun lafin kisasi Sergen gibi insanlar suratlarina yalanci denip saygi haketmeyen sahtekar insanlar. EPL'in iy takimlarinda birinde zaten oynamis bir oyuncuya Arsenal'de top toplayinci olur diyen Sergen Arsenal'de top toplayici bile olucak fizige sahip degildi kariyerinin son donemlerinde ama ne kosuyordu ne....

Run! Sergen Run!

Buna cok guldum gercekten:D:D

Peki ya Sergen?

Sadece iyi bir tekniğin var diye seni Maradona yerine koyan bu millet değil mi?

Normalde senin Alex'ten ne farkın vardı? Alex'in peki dünya futbolunda ne farkı var?

Sen bırak ender bir yetenek olmayı, sadece iyi bir futbolcuydun. O kadar. Ender yetenekmiş. Peh.

Elano Dünya Futbolununda bir yeri olan futbolcu ve piyasası var. Sergen Hayatı boyunca Türkiye'de oynamış ve Avrupa'ya Ancak tatillerde gidebilmiş bir futbolcu.

"bir araştırdılar, almadılar" gayet güzel açıklıyor Sergen'i, Elano'nun kariyerinin yarısına sahip olamadığı için dövünedursun.

Bende IBB maçında kötü demedim ki maçın adamı Elano dedim :)

Yok ben øyle demek istemedim:D

Anladim senin ne demek istedigini. Ama ben yanlis cumle kurdum herhalde.

Elano Pana macinda topla o kadar bulusamadi. Hani pas atmiyorlar demistik ya. IBB Macinda topla cok kez bulustu, hepsi onu kullanmaya calisti. Demek istedim:D

Son hafta çok iyi oynadı. Şansızlığı girdiği pozisyonları şansız bir şekilde değerlendirememesi oldu.

ibb maçında harika oynadı, attığı 4 5 tane 40 metrelik paslar... kaç kişi atabilir bu pası... hemde ne pas attığı adamın önünde duruyor top resmen...

girdiği pozisyonları da gole çevirebilseydi 1 tanesini, kendine güveni aşırı şekilde gelecekti...

kısmet artık antalya maçına diyelim... inşallah rotasyona uğramaz ilk 11 başlar...

Zaten takımda rotasyona uğramaması gereken 1. adam ve tek adam neredeyse Elano'dur. Takıma alışıyor yavaştan, birden kesmek olmaz iyice alışması lazım. Devre arasındada kamptan sonra 2.yarı süper olacaktır inşallah.

Sergen futboldan kesinlikle anlamıyor.Eee dolayısıyla FUTBOLCUDANDA.Bende anladığımı idda etmiyorum ama dinleyelenler bilir hep aynı yorumlar.

Karsı takım nasıldı:

Fizik olarak güçlü.alanları iyi daraltan iyi mücadele eden bir ekip:):)

Bizim takım nasıldı:

Fizik olarak güçsüz yetenekleri kısıtlı vs vs...

O futbolcu değil Bunun ayakları çarpık vs vs vs..

Habire aynı saçmalıklar...

Elano ile ilgili Türk medyasında eleştiriler devam ediyor. Her hafta hocamıza soruyoruz. Hocamızda Elano’dan memnun olduğunu sıklıkla dile getiriyor. Elano denilince kamuoyu ve medya, her hafta asist yapmasını, gol atmasını, şık hareketler yapmasını bekliyor. Hocamız Elano’nun stilini nasıl tanımlar? Kendisinin ve medyadaki yada diğer insanların isteklerinde bir farklılık mı söz konusu?

Başarı ve eleştiri arasında çok ince bir çizgi var. Herkesinde kendisine göre bir düşüncesi var. Özellikle basın tabi ki de. Ben maçın geneline bakıyorum. Maçın genelinde Elano çok önemli pozisyonlara girdi. Belki biraz şanslı olsaydı, yakaladığı vole pozisyonu var, kafa şutu var. Golü bulabilseydi, belki basın şu anda çok farklı şeylerden konuşacaktı. Elano her geçen hafta kendisine bir şeyler daha katıyor. Performansı da giderek artıyor.

https://www.galatasaray.org/galatasaraytv/roportaj/haber/5576.php

Sergen futboldan kesinlikle anlamıyor.Eee dolayısıyla FUTBOLCUDANDA.Bende anladığımı idda etmiyorum ama dinleyelenler bilir hep aynı yorumlar.

Karsı takım nasıldı:

Fizik olarak güçlü.alanları iyi daraltan iyi mücadele eden bir ekip:):)

Bizim takım nasıldı:

Fizik olarak güçsüz yetenekleri kısıtlı vs vs...

O futbolcu değil Bunun ayakları çarpık vs vs vs..

Habire aynı saçmalıklar...

Sergen'in kendisiyle aynı mevkide oynayan hiçbir futbolcuya iyi oyuncu 10 numara oyuncu dediğini duymadım Ronaldinho dışında..

Bu oyuncuların ekrandaki resimlerine bile bakarken.. "Şu heriften nefret ediyorum.. Benim elime su bile dökemez" tribi var.. O yüzden bir orta saha oyuncusuna Sergen kötü, her hafta kötüye gidiyor, yokları oynuyor diyorsa bana göre iyi, her hafta iyiye gidiyor ve liderlik vasıfları var demektir :D

Patla artık be Elano.

İki maçtır iyi gidiyor, umarım bu maça damgasını vurur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt