#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Yari bitesiye kadar simdiki oyunundan daha iyisini beklemiyorum,ama sezonun 2.yarisi baslasin ozaman oynamassa kötü seyler olur :p

Bir iki haftaya kadar frikik golü atacak Elano içime doğdu yazmak istedim..:D

Patla artık be Elano.

İki maçtır iyi gidiyor, umarım bu maça damgasını vurur.

Hocam ramazan topu mu patlıyor ne bekliyorsun böyle :D

yavaştan yavaştan alışıyor işte bizim taraftara kendini sevdirebilmek için iki artislik hareket yada her maç skora etki etmesi lazım

Sonrada skora etki etmeyince millet oyunda ne oynadığına bile bakmıyor hemen infaz

renkdaş güzel video teşekkürler. adama pas vermiyoruz ki takımda. ama herkes elanoyu kabul etmek zorunda takımda. ısınmaya da başladı. ilerde ben dahil elanoyu eleştirenler mutlaka pişman olacaklardır. hadi koçum seviyoruz seni :)

Vallaha bu video yu izleyince insan bu ELANO bizim ELANO mu demekten kendini alıkoyamıyor.Adam ne goller atmış ya.Ayrıca saçını tekrar kestirsin belki uğur getirir ya:D Lincoln gibi yaptı saçlarını,adama bir uğursuzluk geldi.

Hocam ramazan topu mu patlıyor ne bekliyorsun böyle :D

yavaştan yavaştan alışıyor işte bizim taraftara kendini sevdirebilmek için iki artislik hareket yada her maç skora etki etmesi lazım

Sonrada skora etki etmeyince millet oyunda ne oynadığına bile bakmıyor hemen infaz

O arkadaşlara da kızmamak lazım. Sonuçta 3 dakikalık özetten ne gibi bir sonuç çıkartabilirsin gol ya da asist yoksa? Biraz empati yap Onur:D

watch

2:00 ve 3:05'te attigi frikiklere dikkat

+ Mac icinde muthis top dagitmis.

Elano geçen yıl hiç ciddi bir sakatlık geçirdi mi ? 2-3 ay gibi.Konfederasyon kupasında oynamadı diye hatırlıyorum.Acaba sakatlık sorunu mu vardı ? Hadi elano ha gayret :D

watch

2:00 ve 3:05'te attigi frikiklere dikkat

+ Mac icinde muthis top dagitmis.

Yok artık :eek:

İlk frikiği müthiş.Bence zeminde etkiler Tr'deki zeminlerde ben bile oynamam.BizdeHakan balta bile duran topun başına geçiyor ama Elano kullanmıyor.Bir Röportajında Her antraman sonrası Duran top çalışıyorum diyordu umarım bundan vazgeçmemiştir bizim takımda.

Şu minimetrik paslarına hastayım yahu, Ağh ulan sene başında nasıl eleştiriyorlardı bu adamı. 2010 Dünya kupasında iyi oynasada iyi bir fiyata satsak. (!) :rolleyes:

En fazla arkasında durduğum oyunculardandı. Sonunda patladı. İnşallah hep bu performansla oynar.

Şu minimetrik paslarına hastayım yahu, Ağh ulan sene başında nasıl eleştiriyorlardı bu adamı. 2010 Dünya kupasında iyi oynasada iyi bir fiyata satsak. (!) :rolleyes:

Devre arası takasa ne dersin :D ?

Helal olsun Elano bizi yanıltmıyorsun. Hep ısrarla üzerinde durduk ama iş takas yapmaya kadar vardı. Ne diyeyim. Bu işin daha 2.devresi var :).

Bu takımın değişilmez tek oyuncusu.

Attığı arapaslar ve aniden oyunun yönünü değiştirmesi çok etkili oldu. Performansı giderek yükseliyor. Golünüde attı, iyice kendine geecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt