#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Kornerleri bile kullanırmıyorlar bizde frikikten gol atmasını bekliyoruz :)

Özledim Elano'un sanat eseri değerinde ki paslarını.

Çok ilginç gerçekten. Bu adam burada bi aralar takas için konuşuluyordu, ama bi maç oynamadı diye özlüyoruz artık o dereceye geldi :).

Bugün tek isteğim bir frikik olsun ve Elano gol atsın. Zaten böyle bir gol atarsa en azından negatif düşünenlerde (futbolun şov kısmında olanlar) sırf bu gol için Elano'yu tekrar sevmeye başlar.

Umarım ciddi bir talibi cıkarda 7-8m euroya satarız. Fena degil ama bize uygun degil.

Arda'nın Elano ile bir husumeti var sanırım.

Bugün cok belli oldu Elanoya pas vermiyorlar !

Keitaya yaptigi assistde muhtesemdi, bizim yerli oyuncular olsa orada kaleye vurardi

topda 4-5 metre farkla auta cikardi.

Keita'ya harika bir pas verdi,mucadelesi ve paslari ile guzel oynadigini soyleyebiliriz.

elano nun istenmediğini düşünmüyorum.

adam merkezde oynuyor, haliyle markaj altında.

bizim defans oyuncularıda çıkarken sürekli ileri oynamak yerine yanlara pas attıkları için elano topla az buluşuyor.

ilk başlarda istemiyordum ama, elano kazanılırsa harika olur. orta sahada muhteşem uzun paslar atıyor. zaten golü hazırlayan isimdi.

B_fd26173be83d16d6a85b23ea51015320.jpg

NA NA NA NA

NA NA NA NA

HEYYEYO

ELANO

Mücadelen yeter aslanım. Kewell ve Keita haricinde bu adama garezleri var bazıların. Bunu düşünmeye başlayacağım artık. Niye top atmıyorlar anlamıyorum. Yoksa çoktan golü bulmuştuk.

news_manset_resim_qa_sevinc_GS30.jpg

Keita'ya attığı pas enfesti.

Elano hakikaten süper oyuncu attığı her pas yerinde kolay kolay pas hatası yapmıyor ayrıca kondisyonu yerinde olsa çokda kolay adam geçebilicek bir oyuncu bu maçta gördüm ayağındaki topuda iyi saklıyor ayrıca takımdaki bütün serbest vuruşları o kullanmalı yetti Arda'nın ezdiği toplar.

Ataklar sürekli kanattan geldi etkisiz olması doğal ilk yarıda varlığı yokluğu belli değildi 2.yarıda da goldeki payı büyüktü takımda istenmediğini düşünmüyorum ama daha fazla oyuna ağırlığını koyması lazım duran toplarda orta olsun korner olsun Arda'dan daha iyi en azından sert orta yapıyor duran topları onun kullanması lazım

Beğenmediğiniz Arda'nın, arkadaşlarına 3 tane yüzde yüzlük top attığını unutmayın.

Çok çabuk şımaran milletiz biz çok. İyi oynamaya görsün biri, hemen şımarır, sırtına hançeri saplarız. Yazıklar olsun.

Elano bugün de iyiydi. Baya baskı yaptılar ona fakat özellikle son 30 dakika çok efektifti. Keita'ya attığı top inanılmazdı tabi.

Elano - Arda veya Elano'nun takım içerisinde bir kişiyle probleminin olduğunu sanmıyorum. Oyuncular an içerisinde birden fazla şey düşünüyor ve pozisyonlar anlık gelişiyor. Onun için fazla takılmamak lazım bu tür şeylere.

Kaldı ki Gol'ün gelişiminde Elano'ya pası Arda'nın attığını unutmayalım.

Elano'nun yanındaki adamlarda biraz kaliteli olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt