#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Frikik atarken de mi rakip sert giriyor?Veya bomboş karşı karşıyayken mi?Sorun var Elano'da bence de ama E.Çolak'a attığı pas gol olup ta Elano'ya asist olarak yazılsaydı Elano'yu ben dahil kimse eleştirmeyecekti.

Frikik atarken de mi rakip sert giriyor?Veya bomboş karşı karşıyayken mi?Sorun var Elano'da bence de ama E.Çolak'a attığı pas gol olup ta Elano'ya asist olarak yazılsaydı Elano'yu ben dahil kimse eleştirmeyecekti.

İyide her firikik atınca gol olacak diye bir şart yok.

Bizde değil işte Elano da.Elano'nun kalitesi var ama kullanmıyor.Ben buna delleniyorum.

Adam yapacağını yapmış E.Çolak kaçırmış onun gol olup olmaması önemli mi ?sonuçta pası Elano vermiş bu pozisyona göre fikriniz nasıl değişiyor anlamıyorum

Adam yapacağını yapmış E.Çolak kaçırmış onun gol olup olmaması önemli mi ?sonuçta pası Elano vermiş bu pozisyona göre fikriniz nasıl değişiyor anlamıyorum

Fikrim değişmiyor.Ben Elano'dan Brezilya Milli Takımı kalitesine gelmiş oyuncu hareketleri bekliyorum.Bu kalitede bir adam Elano ve bu da benim en doğal hakkım.

Fikrim değişmiyor.Ben Elano'dan Brezilya Milli Takımı kalitesine gelmiş oyuncu hareketleri bekliyorum.Bu kalitede bir adam Elano ve bu da benim en doğal hakkım.

Ne yapsın Elano sağa bakıp sola pasmı atsın veya orta sahada topmu sektirsin ?

Kisisel oyuncu dediginiz adam gecen sezon 20 asistin uzerinde yapti gercekten cok kisisel bir adammis.

Ingiltere'de topa sert oynanir

Türkiye'de adama sert oynanir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt