#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Colman ile elano değerlendirmesi saçma olmuş

AMA HALA SÖYLÜYORUM

lincoln elanodan kat kat daha iyi bi futbolcudur, fersah fersah daha yeteneklidir

Aksini iddaa edenle sabaha kadar tartışırım

Lincoln defanasda yardım ediyodu

Barosa inanılmaz ara pasları atıyodu

uzakdan iyi vuruşlar yapabiliyodu

vs vs

Ve lincoln ile şampiyon olduk biz bunuda görmezden gelmeyin

Colman ile elano değerlendirmesi saçma olmuş

AMA HALA SÖYLÜYORUM

lincoln elanodan kat kat daha iyi bi futbolcudur, fersah fersah daha yeteneklidir

Aksini iddaa edenle sabaha kadar tartışırım

Lincoln defanasda yardım ediyodu

Barosa inanılmaz ara pasları atıyodu

uzakdan iyi vuruşlar yapabiliyodu

vs vs

Ve lincoln ile şampiyon olduk biz bunuda görmezden gelmeyin

Elano'nun mevkisi Lincoln ile aynı mı peki? Lincoln'ün hiç top kestiğini, top kapmak için elinden geleni yaptığını gördün mü?

Artık şu Lincoln-Elanonu kıyaslamasını bırakalım. İnanın Colman-Elano kıyaslaması daha mantıklı.

Elano'yu beğenmeyenler varmış burada. Vay be.

Bir de Lincoln ve Alex'ten fersah fersah kötü üstelik Colman'dan iyiymiş.

Buna millet gözüyle güler.

Sadece size şunu soruyorum.

İnter, Barcelona, Arsenal gibi klüpler bugün Lincoln, Alex, Elano üçlüsünden birisini almak istese kimi alırdı?

Eğer futbolu biliyor ve cesaretiniz varsa cevaplarsınız...

Kısaca bu ! Bazı arkadaşlar hala çağdışı futbol ile yatıp kalkıyor. Beyler futbol herkes anlıyor ama futbolu bilmek başka birşeydir. Ronaldinho dünyanın en iyi oyuncusuyken BİTTİ !!! Böyle oyun tarzı yok artık. Onun için milli takımda Elano oynuyor. Xavi senelerdir Barça'da. 2-3 senedir kıymete bindi. Çünkü futbol değişti.

Elano'nun mevkisi Lincoln ile aynı mı peki? Lincoln'ün hiç top kestiğini, top kapmak için elinden geleni yaptığını gördün mü?

Artık şu Lincoln-Elanonu kıyaslamasını bırakalım. İnanın Colman-Elano kıyaslaması daha mantıklı.

Futbolu bilmeyen adam Elano ile Alex'i de kıyaslar Lincoln'ü de. Onun çin cevap vermeye hiç gerek yok.Bırak kafasına göre takılsın o kıyaslamayı yapanlar.

Elano= 3* Lincoln, 5*Colman,

Elano-Colman karsilastirmasi komik olmus.

Drogba-Ibrahim Kas gibi birsey.

Kısaca bu ! Bazı arkadaşlar hala çağdışı futbol ile yatıp kalkıyor. Beyler futbol herkes anlıyor ama futbolu bilmek başka birşeydir. Ronaldinho dünyanın en iyi oyuncusuyken BİTTİ !!! Böyle oyun tarzı yok artık. Onun için milli takımda Elano oynuyor. Xavi senelerdir Barça'da. 2-3 senedir kıymete bindi. Çünkü futbol değişti.

Playmakerlık bitti diyosun yani :ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli:

Stoperlik biter ama playmakerlık bitmez, oyunun o sıkıştığı anda o kritik pası atıcak oyuncu olmassa gol atmakda zorlanırsın, lakin geçen sene bülent ağa lincolnu kesince yaşadıklarımız ortada.

Sana bi kaçtane playmaker sayıyım istersen

Ricardo Kaka

Fabregas

Deco

Lampard

Paul scholes(Hala manchester unitedın vazgeçilmezi)

Cristiano Ronaldo(Playmakerin allahı)

Evet haklsın lincoln gibi oyuncular bitti

Playmaker illa AMC de oynıcak diye bişey yok

Kanatlardada oynıyabilir

Git futbol bilgini gözden geçir

Stoperlik biter ama playmakerlık bitmez, oyunun o sıkıştığı anda o kritik pası atıcak oyuncu olmassa gol atmakda zorlanırsın, lakin geçen sene bülent ağa lincolnu kesince yaşadıklarımız ortada.

Ricardo Kaka

Fabregas

Deco

Lampard

Lincoln ne Lampard'tır ne Deco'dur ne de Scholes'tur. Bunların hepsi defansif özellikleri nedeniyle Chealsea, Manu'da oynuyorlar. Lincoln defansif özellikleri düşük bildiğin bir AMC'dir. Oyun kurucu değildir.

Deco'nun defansif ozelliklerini bir daha dinlemek isterim dogrusu :asd:

Elano her maç savunmasına böyle yardım etsin,çok büyük aşama yaparız.

Ricardo Kaka

Fabregas

Deco

Lampard

Evet haklsın lincoln gibi oyuncular bitti

Playmaker illa AMC de oynıcak diye bişey yok

Kanatlardada oynıyabilir

Git futbol bilgini gözden geçir

Fabregas,Lampard,Scholes?Lincoln?:oAyıp denen birşey var.Bence sen futbol bilgini gözden geçirme,futbolla ilişiğini kes direk.Squash,badminton vs. sporlarla ilgilen.Saçmalamanın da bir sınırı var.

Elano her maç savunmasına böyle yardım etsin,çok büyük aşama yaparız.

Dünkü girdiği kademe müthişti.Elanoyla Colmanı karsılastıran adamın aklından şüphe ederim.Dün izledik Colmanıda.Kaç top kaybı yaptığını ben sayamadım.

Gecen sene Lincoln varken Lincoln ve Kewell haric herkes deli gibi basiyordu, ozellikle Avrupa maclarinda. O yuzden Lincoln'un basmasina falan gerek kalmiyordu. Hertha macinda oyle bir top oynamisti zaten, herkesi mest etmisti.

Ayrica Elano da Essien gibi her yere basmiyor, sadece topu kaptirinca direk geriye donup hatasini telafi ediyor, bir de belli bolgelerde basip rakibe pas yaptirmiyor.

elano iyi oyuncu onyadigi oyunuda cok seviyorum dunku oyununu oynamaya devam ederse cok isimize yarar

Gecen sene Lincoln varken Lincoln ve Kewell haric herkes deli gibi basiyordu, ozellikle Avrupa maclarinda. O yuzden Lincoln'un basmasina falan gerek kalmiyordu. Hertha macinda oyle bir top oynamisti zaten, herkesi mest etmisti.

Ayrica Elano da Essien gibi her yere basmiyor, sadece topu kaptirinca direk geriye donup hatasini telafi ediyor, bir de belli bolgelerde basip rakibe pas yaptirmiyor.

+1905

Millet burda lincolnu ilerde pas bekliyen tembel biri olarak görüyo

Linoln her maçda geriye gidip kademe alırdı ama tek eksiği devamlı pres yapmazdı, ama mutlaka defansa yardım ederdi. Alex kadar pasif değildi hiç bi zaman. Siz alex ile lincolnu karıştırıyosunuz

Lincoln ile Elano gayette kıyaslanabilir, ikiside creative midfielderdır.

Kimse tugay oynarken, tugay hagiden daha yararlı diyomuydu? Ona bakarsanız tugay, elanonun stiline daha yakın bi oyuncu ve EPL de 300 maç oynamıştır ona bakarsanız tugay daha iyi elanodan

lincoln ile Elanoyu kıyaslayanların futbol bilgisinden şühpe ederim.

Niye ki Ozgur Ancelotti?

lincoln ile Elanoyu kıyaslayanların futbol bilgisinden şühpe ederim.

Şüphe etmek iyimser bir deyim oldu bu konu için.Bu karşılaştırmayı yapanları başka spor dallarına yönlendirmeli.Elano'yu geçtim adam Fabregas diyor Lampard diyor yahu.:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt