#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Baroni, Santos, Deivid, Bilica, Alex gibi yetenekleri nasıl almaz Dunga milli takıma anlamadım gitti.

Cesar

Maicon, Bilica, Lucio, Santos

Deivid, Baroni, G.Silva, Robinho

Alex, Fabiano

Böyle olmalı Brezilya Milli Takımının kadrosu ama nerde Dunga'yla olmaz bu iş :D

---------Helton----------

Naldo Bilica Luciano Santos

Deivid Alex Baroni Vederson

-----------Nobre------Bobo------

:ciftetelli::ciftetelli:

Bilicayi yazip Elanoyu yaziosunuz skor taraftarisiniz siz

................Cesar

Maicon...Lucio...Luisao...Bastos

................Josue(Gilberto)

..........Elano..........Melo

....................Kaka

.........Fabiano.........Robinho (Nilmar)

Brezilya'nın Dunga geldiğinden beri değişmeyen kadrosu. Birtek Bastos yeni. Oda Andre Santos'un yerine çağırılıyor artık kadroya. Elemelerde yokları oynuyordu zaten Santos.

Baroni, Santos, Deivid, Bilica, Alex gibi yetenekleri nasıl almaz Dunga milli takıma anlamadım gitti.

Cesar

Maicon, Bilica, Lucio, Santos

Deivid, Baroni, G.Silva, Robinho

Alex, Fabiano

Böyle olmalı Brezilya Milli Takımının kadrosu ama nerde Dunga'yla olmaz bu iş :D

Forvette Güiza oynamalı,ha brezilyalı ha ispanyol ne farkeder insan insandır..

Milli takıma estetik isimlerden çok takım oyununa sağdık düz adamlar çağırılıyor yıllardır.

Milli takıma estetik isimlerden çok takım oyununa sağdık düz adamlar çağırılıyor yıllardır.

Duz adam demek cok dogru degil aslinda Dunga'nin onemsedigi milli takim duzeyindeki istikrarlari oyuncularin. Yani Dunga'nin amaci kagit uzerinde degil takim olabilen bir Brezilya insa etmek.

Duz adam demek cok dogru degil aslinda Dunga'nin onemsedigi milli takim duzeyindeki istikrarlari oyuncularin. Yani Dunga'nin amaci kagit uzerinde degil takim olabilen bir Brezilya insa etmek.

Aynen öyle. Ama bazı kesimlerin anlaması için o terimi kullanmak gerekiyor :)

yıllardır tribünde maç izlerim. ne yabancılar gördüm, hagi'den tut da ali lukunkulara kadar, kimler kimler. bu akşamki 10 şubat 2010 galatasaray antalyaspor maçında sadece bu adamı izleyebildim ben. hagi'den beri takıma bu kadar hükmeden bir oyuncu görmemiştim ben o çimlerde. yaptığı her hareket olumluydu ve artık ağırlığını da koymaya başladı takım üzerinde. hani zamanında büyük kaptan kaptandı da hagi de onun gibiydi ya, hah işte öyle şeyler vardı bu akşam sahada. evet belki elendik galatasarayım bu akşam ama bu adamı artık tam anlamıyla kazandı.

yıllardır tribünde maç izlerim. ne yabancılar gördüm, hagi'den tut da ali lukunkulara kadar, kimler kimler. bu akşamki 10 şubat 2010 galatasaray antalyaspor maçında sadece bu adamı izleyebildim ben. hagi'den beri takıma bu kadar hükmeden bir oyuncu görmemiştim ben o çimlerde. yaptığı her hareket olumluydu ve artık ağırlığını da koymaya başladı takım üzerinde. hani zamanında büyük kaptan kaptandı da hagi de onun gibiydi ya, hah işte öyle şeyler vardı bu akşam sahada. evet belki elendik galatasarayım bu akşam ama bu adamı artık tam anlamıyla kazandı.

(bkz: yürüyedur)

elano blumer - ekşi sözlük

Ekşi sözlükte yazmışlar. :) Nefis yorum.

(bkz: yürüyedur)

elano blumer - ekşi sözlük

Ekşi sözlükte yazmışlar. :) Nefis yorum.

İçine mi doğdu :D

20:14'de yollanmış iki mesajda :D

Semih'le Elano hakkında aynı düşünüyoruz sanırım :)

................Cesar

Maicon...Lucio...Luisao...Bastos

................Josue(Gilberto)

..........Elano..........Melo

....................Kaka

.........Fabiano.........Robinho (Nilmar)

Brezilya'nın Dunga geldiğinden beri değişmeyen kadrosu. Birtek Bastos yeni. Oda Andre Santos'un yerine çağırılıyor artık kadroya. Elemelerde yokları oynuyordu zaten Santos.

Şaka maka şu melo nasıl giriyo bu kadroya yahu :boohoo:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt