#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Hücum oyuncularımız formlarına kavuşursa Elano ve hatta Arda'nın da verimliliğinin artacağı açık.Bu adamlar oynadığı kadar oynatıyor ama şu an hücumcuların yarısı sakat,Keita ve Santos da formsuz olduğundan çok boş hücum yapıyormuşuz gibi duruyor ki öyle.Mesela Elano top atıyor ama alacak adam yok.Sonra Elano kötü oynuyor diye vıdı vıdı konuşuyor millet.

Elano geriden oyunu kurduğunda dikkatimi çekiyor M.Sarp forvetimizin yanına koşu yapıyor.Öyle şu ana kadar fazla gol bulamadık ama buluruz birçok önemli maçta diye düşünüyorum.

Elano geriden oyunu kurduğunda dikkatimi çekiyor M.Sarp forvetimizin yanına koşu yapıyor.Öyle şu ana kadar fazla gol bulamadık ama buluruz birçok önemli maçta diye düşünüyorum.

Mustafa sürpriz golcü zaten.Ah bir de son vuruşları biraz daha iyi olsa:)

Güzel olacaktı evet ama olmadı:(Olsaydı 1 puan farkla liderdik.Neyse geç olsun güç olmasın.

bence guzel bir oyuncu. galatasarayda da guzel gidiyor. insallah daha fazlasi olur...

Atletico maçının yıldızı olucak bence.

Şu anda Türkiye'de Elano'dan daha üst düzey bir futbolcu yok. Ancak sezon başından beri faydalanamıyoruz. Bu adamın nasıl bir topçu olduğunu ve neler yapabileceğini bilenler de benim gibi düşünüyordur sanıyorum. Belki uyum sorunu, belki yeni oyun stili, belki başka bir şey, ama Elano tam kapasite ile oynayamıyor. Ben orta sahaya çekilmesinden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum. Yani Antalya maçında iyi oynadı, kabul, ama Antalya çok geriye çekildi ve orta sahada kalabalık değillerdi. Bizi zorlamadılar. Böyle bir kurguda, baskı yediği zaman sıradanlaşıyor. Daha çok serbestlik tanımak ve yeteneğini sergilemesine fırsat vermek gerekiyor. Ne kadar ceza sahasına yakın oynarsa o kadar etkili bu adam.

Haydi goçum sana güveniyoruz. Antalya maçında ki oyununu devam ettir.

Sadece Antalya değil ilk yarının sonundan itibaren çoğu maçta çok yararlı oynadı.Elano'dan çok yanındaki arkadaşlarının oynaması lazım ki onun da etkinliği artsın.

Şu anda Türkiye'de Elano'dan daha üst düzey bir futbolcu yok..

kader_keita_publess.jpg

Elano kariyer bakımından daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt