#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Ne Volkan Arslan'ı ben Galatasaray'da Tugay Kerimoğlu'ndan sonra komple bir orta saha görmedim.

bence yanına emana yada nuri şahin gibi bi adam gelse verimi dahada artar

Çok fazla abartılan bir oyuncu geldiği günden beri Antalyaspor rövanş maçı ve Antep maçları dışında üst düzey bi oyun oynamadı.Dünkü maçta Topal ile beraber ön liberoda görev yaptı.Ancak yine vasattı.Bazı oyuncuları sadece ismiyle değerlendiriyoruz.Oynadığı futbol kesinlikle övgüyü haketmiyor.Bana göre Fatih Terim zamanındaki Volkan Arslan da aynı görevi yapıyordu.Uzun topları isabetli atmakla üst düzey oyncu olunmaz.İnşallah beni ve benim gibi düşünenleri yanıltır ve çok çok iyi maçlar çıkartır(en azından süreklilik açısıdan).

Vasat mı?Sen bu adamdan ne beklediğini yaz bakalım şuraya ona göre değerlendirelim vasat mı değil mi.

Ne Volkan Arslan'ı ben Galatasaray'da Tugay Kerimoğlu'ndan sonra komple bir orta saha görmedim.

Komple orta saha oyuncusu konusunda sana katılıyorum.Tugay örnek verilebilir.Ama şu andaki oyun yapısı ve anlayışıyla Elano'nun Volkan Arslan'dan bir farkı olmadığını düşünüyorum.Kendisinden beklentilerimiz daha fazla ama belkide Elano gerçektende bu.Açıkcası City ve Shaktar döneminde nasıl bir oyun tarzı olduğunu çok fazla bilmiyorum.

Komple orta saha oyuncusu konusunda sana katılıyorum.Tugay örnek verilebilir.Ama şu andaki oyun yapısı ve anlayışıyla Elano'nun Volkan Arslan'dan bir farkı olmadığını düşünüyorum.Kendisinden beklentilerimiz daha fazla ama belkide Elano gerçektende bu.Açıkcası City ve Shaktar döneminde nasıl bir oyun tarzı olduğunu çok fazla bilmiyorum.

bilmediğin oyuncu hakkında yorum yapma o zaman

Volkan Arslan demeyin yahu çarpılırsınız :D sene sonu Elano'nun yanına Mustafa Sarpın yerine biri alınsın o zaman performansı katlar

Vasat mı?Sen bu adamdan ne beklediğini yaz bakalım şuraya ona göre değerlendirelim vasat mı değil mi.

Arkadaşı bilmem de, ben şahsen bir 4-3-3 orta sahasının en ofansif adamı olarak görmek istiyorum. Lampard, Deco, Gerrard, Juninho, Lucho Gonzales gibi takımının lideri olmasını; skora katkı yapmasını; kritik maçlarda/anlarda takımı adına önemli şeyler yapmasını bekliyorum.

City'de sağ açık veya forvet arkası falan oynuyordu.

Arkadaşı bilmem de, ben şahsen bir 4-3-3 orta sahasının en ofansif adamı olarak görmek istiyorum. Lampard, Deco, Gerrard, Juninho, Lucho Gonzales gibi takımının lideri olmasını; skora katkı yapmasını; kritik maçlarda/anlarda takımı adına önemli şeyler yapmasını bekliyorum.

Lan hep sen kışkırtıyorsun milleti.:DSenin yazdıklarını okuyan bilip bilmeden saydırıyor adama.Volkan Arslan diyor adam.Cinnet getireceğim yahu.:o

Forvet arkası mevkisi ölmek üzere ama biz hala forvet arkası diye tutturuyoruz.

Beşiktaş maçında da böyle mücadeleci olursa işimiz çok kolaylaşacak inşallah.Biz yine zaten pozisyon buluruz diye düşünüyorum.

Aslında dünkü oyunumuzda Keita ve Neill dışında vasatı aşan bir oyuncumuz yoktu.Takım olarak vasattık yani.Mçatan önce Elano,Keita ve Arda'nın gerçekten üst düzey oyuncularsa(ki bize göre öyle) kendilerini göstermeleri gereken maçın bu olduğunu düşünüyordum.Ama oynadığımız oyunu gördükten sonra Elano'dan üst düzey bi oyun beklemedim açıkcası.Beklentilerime gelince Elano'nun maç içinde ağırlığını daha fazla koymasını,sürekliliğinin olmasını(sezonun ilk yarısında kimse iyi oynadığı bir maçı gösteremez)top bizdeyken daha fazla sorumluluk almasını,defans-orta saha-forvet arasındaki bağlantıyı kurmasını(tabi bu birazda Rijkaard'ın isteğine bağlı) ve son olarak daha fazla insiyatif alarak oyun içinde kaybolmamasını bekliyorum.

Elano, Mustafa'yla oynadığı sürece fazla ofansif olamaz. Mustafa Sarp devamlı ceza sahası içinde.

Beşiktaş maçında da böyle mücadeleci olursa işimiz çok kolaylaşacak inşallah.Biz yine zaten pozisyon buluruz diye düşünüyorum.

BJK maçında umarım böyle sakat işlere bulaşmaz. 2. pozisyondan dışarıda kalır. Reyes'e salladığı tekme + Aguero'yu düşürdüğü pozisyon. 2 net sarı kart. Ama bunu normal karşılamak lazım. Fizik gücü bu kadar yetersiz bir adam, ancak agresifliğiyle mücadele edebilir rakiple.

Ben anladım bu milleti illa bi gol atana kadar konuşacaklar saha içinde neler yapmış önemli değil kimse bakmıyor bile

Alex de oyun içinde pek gözükmüyor. Ama adam 1 gol, 1 asist yaptı mı kral oluyor. Demek ki Elano'nun da böyle olması lazım. :rolleyes:

Halen Elano'ya sallayanlar gitsin tenis izlesinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt