Galatasaray'lı Elano
Geldiğinden beri bu adamdan Lincon'un yerine alındığından dolayı her maç 3-4 varyete,1-2 no look pas serbest vuruşlar,kornerler bütün ölü topları penaltı haline getirmesi kıvrak çalımlar beklendi.Ve bunları yapmadığı için de gazeteler sürekli olarak "Elano etkisizdi" yazdılar..Kime göre neye göre etkisizdi?
Bu adamın işinin bu yukarda yazılanlar olmadığını,tam tersine Kemik gibi sert ve sağlam topa basarak oynadığını (Arada yapıyor tabi varyetesini ne de olsa Brezilya'lı o kadar da olsun..)
ve özellikle ortasahanın gerisinden 50-60 metrelik ayağa paslar attığını görmezden gelmek sanırım bizim basınımıza özgü bir durum.Şimdi ufak ufak ta olsa bunun farkına varılması ve bununla beraber Elano'nun da ağırlığını koymaya başlaması bu kadar sakatlıkla eksikle uğraştığımız günlerde gerçekten çok sevindirici.
Ve Elano'nun benim gözümde gerçekten Galatasaray'lı olduğu pozisyon aşşağıda. Arda'ya yapılan ama verilmeyen faul sonrasında "benim kaptanıma ha?!" diyerek olaya müdahelesi beni ekran başında mest etti...
Bütün bunların dışında da ufak bir ekleme,şimdi videoyu tekrar seyrederken farkettim o an yapılan harekete kızgınlığımdan dolayıfarkında olamamışım..
İlker Yasin bizden ne istiyorsun? hele bir söyle de bilelim?? bir nesli tramvalar yaşatarak büyüttüğün yetmedi şimdi bizden sonraki nesilde de kalıcı hasarlar bırakmak mı istiyorsun? Bu mu amacın? Bir futbol maçı böyle mi anlatılır? Senin yüzünden yanındakiler de sana benzeme hevesiyle futbol zevkimizin resmen içine ettiler.
Emre Tilev ve diğerleri izinden yürüyor mutlumusun?
Arda sahalarda her zaman görülmeyen bir çalımla gelmiş defansına yardım edip top çıkarmış üstüne de faule maruz kalmış.fakat senin yaptığın bu yorum nedir ya? tamam taraflı anlatılmasını istemiyoruz biz de maçların ama sen tarafsız bile değilsin ki??Ne bir heyecan,ne bir tonlama hiçbirşey yok...
-Reyes kaptırıyor Arda......Oyun devam ediyor....
Bu pozisyonu böyle anlattın ya...PES doğrusu!
YouTube - Elano'nun İntikamı
Vurursa Gol Olur !: Galatasaray'lı Elano