#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Seni demiyorum ben. Bu angut gecen gecede buraya üye olmus, sahte hesap ile. :asd:

O paraları bana versın hacı ben ona baroni,Guiza forması alırm bol bol:DBelki memnun olur ozamn.Hayret bısey ya haline sukretmıyoda gelmiş burda M.cty eskı oyuncusu Birezilya millı takımının oyuncusu adama sallıyo:redface:

Her oyuncunun kötü maç çıkarma hakkı vardır. Elano'da bu hakkını kullandı. Bunların dışında Elano'yu izlerken iyi analiz etmek gerekir. Elano hem bir oyun kurucu, hemde bir defansif orta saha. Yani işi sadece savunma arkasına top atıp takım arkadaşına gol attırmak değil. Zaman geldiğinde uzun toplar ile atağın yönünü değiştiren, zamanı geldiğinde defanstan top çıkarıp savunmayı rahatlatan, zamanı geldiğinde savunma arkasına attığı toplarla takım arkadaşlarını pozisyona sokan ve zamanı geldiğinde orta alanda top kapmaya çalışırken gördüğümüz bir oyuncu.

Bu bağlamda Elano'dan bugüne kadar yanlış şeyler beklemişsiniz. Madem istatisksel gidiyoruz;

Emre Belözoğlu

Belozoglu Emre Profile, Statistics, News, Game Log - Fenerbahce, UEFA Champions League - ESPN Soccernet

Elano Blumer

Blumer Elano Profile, Statistics, News, Game Log - Galatasaray - ESPN Soccernet

Sanırım ve ne yazık ki 1 Elano bile etmiyor.

Verdiği sitede şu ''GS SB G A SH SG FC FS YC RC'' kavramlarının türkçe karşılıklarını öğrenebilirmiyim senden üstad. Zahmet olmazsa eğer senin için.

Gereksiz futbolcu resmen. Ne koşuyor, ne yaratıcılık katıyor. Oynadığı her maç 10 kişi gibi oynuyoruz. Skora katkısı olsa Alex gibi, eyvallah deriz. 0 asisti var, 1 tanesi penaltıdan olmak üzere 3 golü var. Oyuna da, skora da katkısı yok yani. Caner kanattan bindirme yapıyor, ortadan destek vermesi gereken adam Elano orta alanda bekliyor. Temel bilgileri de eksik bu adamın. Halı sahada bile, hücum yapılırken ileri koşar orta saha. Dunga kıyağıyla Dünya Kupası'na gitsin de, zarar etmeden satalım.

Xavi'yle falan da kıyaslamayın bu adamı. Emre'yle kıyaslamak bile büyük hakaret Emre için. Belözoğlu, Fenerli olsa da; TSL'nin en iyi çift yönlü futbolcusu. Türkiye'yi geçtim, sakatlık problemi olmasa Avrupa'da da büyük futbolcu olurdu. Emre'nin kariyerindeki 4 takım da zaten, Elano'nun takımlarından iyiydi.

Bu arada forumda başka üyeliğim de yok. Her Elano'yu eleştireni ben zannetmeyin. Onlar objektif olabilenlerdir.

Arkadaşlar beğenen olabilir ,beğenmeyen olabilir. Çok normal bu. Olayı farklı yerlere çekmeeyelim ve görüşlere saygı duyalım lütfen. Zor bişey değil.

O paraları bana versın hacı ben ona baroni,Guiza forması alırm bol bol:DBelki memnun olur ozamn.Hayret bısey ya haline sukretmıyoda gelmiş burda M.cty eskı oyuncusu Birezilya millı takımının oyuncusu adama sallıyo:redface:

Birak bosver egleniyoruz iste böyle. :asd:

Gereksiz futbolcu resmen. Ne koşuyor, ne yaratıcılık katıyor. Oynadığı her maç 10 kişi gibi oynuyoruz. Skora katkısı olsa Alex gibi, eyvallah deriz. 0 asisti var, 1 tanesi penaltıdan olmak üzere 3 golü var. Oyuna da, skora da katkısı yok yani. Caner kanattan bindirme yapıyor, ortadan destek vermesi gereken adam Elano orta alanda bekliyor. Temel bilgileri de eksik bu adamın. Halı sahada bile, hücum yapılırken ileri koşar orta saha. Dunga kıyağıyla Dünya Kupası'na gitsin de, zarar etmeden satalım.

Xavi'yle falan da kıyaslamayın bu adamı. Emre'yle kıyaslamak bile büyük hakaret Emre için. Belözoğlu, Fenerli olsa da; TSL'nin en iyi çift yönlü futbolcusu. Türkiye'yi geçtim, sakatlık problemi olmasa Avrupa'da da büyük futbolcu olurdu. Emre'nin kariyerindeki 4 takım da zaten, Elano'nun takımlarından iyiydi.

Bu arada forumda başka üyeliğim de yok. Her Elano'yu eleştireni ben zannetmeyin. Onlar objektif olabilenlerdir.

Hacı senin kac uyelıgın varya korktum valaha:DHalısaha falan mmm Tabıs en en ıyısını bılıyosun mıllet bılmıyo ok sıkıntı yok devam sallamaya:D

Arkadaşlar beğenen olabilir ,beğenmeyen olabilir. Çok normal bu. Olayı farklı yerlere çekmeeyelim ve görüşlere saygı duyalım lütfen. Zor bişey değil.

Yahu biz ne sağa sola çekecez.

Banlayan biz değiliz sizsiniz.Sebebine S.Serhat yazmışsınız.Suç bizde değil yani :D

Pekı meriç 3-0 dan sonra hıc cekılmıyo ama soliyim:rolleyes: yanı sana bımlemkac uyelıkde cabası....:)neyse ben kacar...:coffee:

Yahu biz ne sağa sola çekecez.

Banlayan biz değiliz sizsiniz.Sebebine S.Serhat yazmışsınız.Suç bizde değil yani :D

Olay o değil.

Adam Elano'yu beğenmiyor siz kalkıp yok Serhat'sın çok biliyorsun falan diyorsunuz. Herkesin görüşüne saygı duyamazmıyız ?

Pekı meriç 3-0 dan sonra hıc cekılmıyo ama soliyim:rolleyes: yanı sana bımlemkac uyelıkde cabası....:)neyse ben kacar...:coffee:

Arkadaşım, bir yanlış düzeltildi ve hesabım geri verildi şükür.

Ama 3-0 lık macta bile Elano ortada yoktu, rakip hata yapmasa pozisyona zor girecektik. Neden tarafsız goremiyorsunuz sasıyorum.

Neyse iyi geceler. Uzatmaya gerek yok.

Olay o değil.

Adam Elano'yu beğenmiyor siz kalkıp yok Serhat'sın çok biliyorsun falan diyorsunuz. Herkesin görüşüne saygı duyamazmıyız ?

2.üyelik aldığını itiraf etmişti arkadaş yani SERDAR KAHYA olduğunu onun banlanma sebebinde de "S.Serhat çocuk mu kandırıyorsun" yazıyordu.

Ben bunları bildikten sonra S.Serhat olduğunu düşündükten sonra ne diye saygı duyacam? Kafamda Elano'ya sallamak için 2. üyelik almış bir üye profili vardı.Ben onun Serdar olduğunu bilsem ne diye dalga geçeyim???Ben S.Serhat olarak biliyordum.Bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt