#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

DUNGA CAGIRDIGI ADAMI KOTULEYECEK Mİ? cAGIRMASA BİLE KÖTÜLEMEZ. Ben sana veriyorum maclarda ne kadar oynadıgını.

transfermarkt.de yi incele...

90 dakika oynayana madalya mi veriyorlar?

Yani nekadar saçma yorumlar yapıyosun Elanoyu sevmıyorum de geç ama karsımıza saçma sapan orneklerle gelme....once 4 5 maç oynamıs dedın adam 38 maç oynamıs 6 golu var bılmem kaç asıstı var yapma ya ne ıstıyosun inomoto,petre falanmı ıstıyosun?

90 dakika oynayamayan adam'ın GS'DE ne işi var?

40 dakika oynasın diye mi alındı bu kadar paraya?

BJK macında oynadı, kaç mactır kendine gelemdi işte gucu yok, yatıyor.

Beşiktaş maçında çok iyi oynadı neyse hacı sen arada gezıyosun heralde panık atak gelıyo gelıyosun burda sallıyosun rahatlıyosun kesın...:D

Yani nekadar saçma yorumlar yapıyosun Elanoyu sevmıyorum de geç ama karsımıza saçma sapan orneklerle gelme....once 4 5 maç oynamıs dedın adam 38 maç oynamıs 6 golu var bılmem kaç asıstı var yapma ya ne ıstıyosun inomoto,petre falanmı ıstıyosun?

3-5 mac oynamıs demedim, duzgun okuyalım, 3-5 mac 90 dakika oynamıs dedim.

ETİKETE DEĞİL. PERFORMANSA BAKMAYI OGRENIN.

SIZE GORE GUIZA DA SUPERDIR.

ANKARAGUCUNDEKI GEREMI DE.

Cunku etikete bakıyorsunuz, performansa değil.

Beşiktaş maçında çok iyi oynadı neyse hacı sen arada gezıyosun heralde panık atak gelıyo gelıyosun burda sallıyosun rahatlıyosun kesın...:D

Okuman yazman oldugundan supheliyim, BJK macında iyi oynadı , kac mactır yatıyor demek istedim. BJK macında kotu idi demedim. Tersinden anlıyorsun hersyei, dikkatli oku.

galatasarayda elano ve kewell dan daha iyi futbolu bilen bi adam olmadıgından adım kadar eminim ben,konfederasyon kupasında hazırlık maçlarında iş olsun diye oynatılan adamlar yerine,40 dakika da olsa büyük organizasyonlarda brezilya gibi bi takımın yararlandıgı adamı tercih ederim ben her türlü

galatasarayda elano ve kewell dan daha iyi futbolu bilen bi adam olmadıgından adım kadar eminim ben,konfederasyon kupasında hazırlık maçlarında iş olsun diye oynatılan adamlar yerine,40 dakika da olsa büyük organizasyonlarda brezilya gibi bi takımın yararlandıgı adamı tercih ederim ben her türlü

Evet bu kafada oldugunuzdan yanılıyorsunuz zaten. Ankaragucunde GEREMI, Fener'de de Guiza super topcu size gore... Siz etikete bakıyorsunuz sadece.. Geciniz hepsini goruyoruz elano, guiza, geremi bitmiş bunlar... Ruyadan uyanın.

I'm guessing it's because Galatasaray make bigger signings more often. Can't remember the name of the club Vassell went to.

Ankaragücünün adını hatırlayamamış.biz onların 2.lig takımlarını bile biliyoruz:)

Elano superb olmayabilir su an.. Bir mac iyi diger mac vasat oynayabilir. Ha, ligin ilk yarisindan daha fazla mucadele ediyor ve daha istekli gorunuyor o ayri. Ama su var ki Elano takimin en onemli adami. Niye mi? Cunku 3 on libero oynadigimiz maclari hatirlayin. Mactan hemen sonra kemoterapi olmasa simdi aranizda degildim. Zira Topal/Sarp/Baris uclusu beni kansere suruklemisti. Elano su anda orta sahaya ve takima en lazim adam. Ayrica kaliteli bir adam oldugu da belli, sadece etrafindakiler yuzunden fazla ileri cikip sorumluluk alamiyor. Ama seneye oraya 1-2 akli selim adam alirsak, Elano sovunu yapar. Tipki LINC reis gibi.

Evet bu kafada oldugunuzdan yanılıyorsunuz zaten. Ankaragucunde GEREMI, Fener'de de Guiza super topcu size gore... Siz etikete bakıyorsunuz sadece.. Geciniz hepsini goruyoruz elano, guiza, geremi bitmiş bunlar... Ruyadan uyanın.

ne bitmişi ya sen şaka msın:D,yada hakan şükürsün:D

Valla ben elanoyu eleştirmiyorum. Sadece ben takım kursam onun yerine başkasını oynatırdım. Sebebi de belli. elano belli ki iyi kumaş. Millet kıymet veriyor oynatıyor. ama benim onun ne oynadığından ne yapması gerektiğinden haberim yok. Yani kısaca topu kendime atıyor futbol bilgim eksik diyorum.İliçi özlüyorum.hagiyi özlüyorum. Hatta o kadar adiliğine rağmen lincolnu bile özlüyorum. Ama dönüp bakıyorum,elano gitse özlermiyim diye. Yok özlemem.

Elano superb olmayabilir su an.. Bir mac iyi diger mac vasat oynayabilir. Ha, ligin ilk yarisindan daha fazla mucadele ediyor ve daha istekli gorunuyor o ayri. Ama su var ki Elano takimin en onemli adami. Niye mi? Cunku 3 on libero oynadigimiz maclari hatirlayin. Mactan hemen sonra kemoterapi olmasa simdi aranizda degildim. Zira Topal/Sarp/Baris uclusu beni kansere suruklemisti. Elano su anda orta sahaya ve takima en lazim adam. Ayrica kaliteli bir adam oldugu da belli, sadece etrafindakiler yuzunden fazla ileri cikip sorumluluk alamiyor. Ama seneye oraya 1-2 akli selim adam alirsak, Elano sovunu yapar. Tipki LINC reis gibi.

Kasımpasa macında Gio sov yaparken, yanında DIARRA ile LAMPARD mı vardı?

Okuman yazman oldugundan supheliyim, BJK macında iyi oynadı , kac mactır yatıyor demek istedim. BJK macında kotu idi demedim. Tersinden anlıyorsun hersyei, dikkatli oku.

90 dakika oynayamayan adam'ın GS'DE ne işi var?

40 dakika oynasın diye mi alındı bu kadar paraya?

BJK macında oynadı, kaç mactır kendine gelemdi işte gucu yok, yatıyor.

Bak ben saygımı kaybetmıyorum sana karşı şurda insan gıbı tartısıyoruz...Okuma yazma bilmiyosun tarzı laflar kullanma bana sen ne yazdıgını bılmıyosun;Adama ole bi garezin varki 40 dakka oynadı dıyosun iyi oynadı demeye bile çekiniyosun...:mad:

Bak ben saygımı kaybetmıyorum sana karşı şurda insan gıbı tartısıyoruz...Okuma yazma bilmiyosun tarzı laflar kullanma bana sen ne yazdıgını bılmıyosun;Adama ole bi garezin varki 40 dakka oynadı dıyosun iyi oynadı demeye bile çekiniyosun...:mad:

Adam 2 mac oynadı, 5 eksikli antalyaspor macı (süperdi) böyle olsa laf etmeyiz

ve bjk macı...

Baska... hayal kırıklıgı... Siz kötü demeyi bilmiyorsunuz bence... 10 mac yatsa, 1 mac iyi oynasa. İŞTE ELANO demeyi bekliyorsunuz.

Bjk maçında da 10 üzerinden 7 veririm performansına ben. Ayrıca bir maç vasat, bir maç kötü halleri Man. City'deyken de vardı. Taraftarları da zaten, Elano gittikten sonra bundan bahsetmiş.

Örnek vereyim adam frikikleri daglara taslara vuruyor , bir gün frikikten gol atacak, İŞTE ELANO diyeceksiniz, ama o kadar frikik çekse zaten her teknik oyuncu 1-2 tane atar.

Örnek : WEDERSON, M.TOPUZ, SANTOS, NONDA vs.

Nokta...................Birazda başkalarını sinirlendir.Eleştiriye varım ama tutarsız yalanlarla desteklı eleştiriler midemi bulandırıyo...:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt