Serdar AYDIN
Parçalı Üye
- 15 Ocak 2010
- 2.221
- 0
- 1.146
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
:bgking1:
Elano'mu Sneijder'mi?
:bgking1:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elano'mu Sneijder'mi?
İstatistik önemli değil adam iyi oynayamıyor ha iyi oynamazsa iyi istatistik beklemek lazım (Alex gibi) oda yoksa güle..Yani bu adamın asist sayısı iniestayla aynı diye iniesta kadar etkili mi diyorsun gülerler adama..
Emrede asist sayısı fazla yoktur ama adamı övüyorum çünkü çok iyi oynuyor temposu yüksek dönen topların çoğunu o alıyor.Ayrıca siz görmesenizde uzun pasta atıyor en son milli maçta 3 uzun pası var 2 si tehlikeli oldu..Pas deseniz eminim elanonun %67 den daha fazla istatistiğe sahiptir ve takımı elanodan daha fazla öne taşıyabiliyor.
Sneijder savunma yapmaz, Elano yapar. Rakibi markaj altına alır, mücadele eder. Sneijder en fazla topun arkasında durur. Ama Elano öyle değil. Topu almak için rakibe kök söktürür.
Elano mu Messi mi?
Alo polis, polis polis polis!
Futbol izleyin biraz, ben sizden daha iyi biliyorum. Ben en iyisiyim lan.
i know this game lan![]()
Sneijder de ne asist yaptı öyle arkadaş. Biraz önce de ceza sahası önlerinde pres yapıyordu ve topu kaptı. Bize kalsa Elano en iyisi tabi.
Sneijder de ne asist yaptı öyle arkadaş. Biraz önce de ceza sahası önlerinde pres yapıyordu ve topu kaptı. Bize kalsa Elano en iyisi tabi.
Daha somut örnekler verelim arkadaşlara;
Bölgesini vs. boşverin ...
Takımdaki değerine bakalım...
Arda mı Elano mu? ARDA
Baros mu Elano mu? BAROS
Neil mi Elano mu? NEIL
Keita mı Elano mu ? KEITA
Kewell mı Elano mu? KEWELL
Caner mi Elano mu? CANER
(genc, turk ve her yonden daha ustun, daha teknik, daha hızlı, daha golcü, daha iyi dribling , defansta oynatılmasa bir de)
Daha bizim takımda bile ilk 5 e giremiyor, değerli, iyi oyuncu açısından...
Daha somut örnekler verelim arkadaşlara;
Bölgesini vs. boşverin ...
Takımdaki değerine bakalım...
Arda mı Elano mu? ARDA
Baros mu Elano mu? BAROS
Neil mi Elano mu? NEIL
Keita mı Elano mu ? KEITA
Kewell mı Elano mu? KEWELL
Caner mi Elano mu? CANER
(genc, turk ve her yonden daha ustun, daha teknik, daha hızlı, daha golcü, daha iyi dribling , defansta oynatılmasa bir de)
Daha bizim takımda bile ilk 5 e giremiyor, değerli, iyi oyuncu açısından...
Hee tamam Leo'mu Elano'mu Leo neden çünkü boyu daha uzun.
Hey Allah'ım Ya Rabb'im!
Rijkaard'mı Elano mu? Bence Rijkaard. Ne oynardı be 92 dünya kupasında...
Edit: Ayrıca Neeskens Elano'dan daha iyi penaltı atıyor!!!![]()
Yeter artık ya Böle taraftarlık olamaz Kadrondakı futbolcuyu bukadar suclarmı ınsan ya....İçi bos saçma sapan eleştirilere mıdem bulanıyo..Bende eleştiriyorum ama senın gıbı saçma sapan deıl....Anket bolumunde kapak olmadınmı daha yeter da.....
Yeter artık ya Böle taraftarlık olamaz Kadrondakı futbolcuyu bukadar suclarmı ınsan ya....İçi bos saçma sapan eleştirilere mıdem bulanıyo..Bende eleştiriyorum ama senın gıbı saçma sapan deıl....Anket bolumunde kapak olmadınmı daha yeter da.....