#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano'mu Sneijder'mi?

savas_ay_0.jpg

:bgking1:

İstatistik önemli değil adam iyi oynayamıyor ha iyi oynamazsa iyi istatistik beklemek lazım (Alex gibi) oda yoksa güle..Yani bu adamın asist sayısı iniestayla aynı diye iniesta kadar etkili mi diyorsun gülerler adama..

Emrede asist sayısı fazla yoktur ama adamı övüyorum çünkü çok iyi oynuyor temposu yüksek dönen topların çoğunu o alıyor.Ayrıca siz görmesenizde uzun pasta atıyor en son milli maçta 3 uzun pası var 2 si tehlikeli oldu..Pas deseniz eminim elanonun %67 den daha fazla istatistiğe sahiptir ve takımı elanodan daha fazla öne taşıyabiliyor.

4 sene boyunca izleyeceğiz bu adamı. Çünkü destekliyoruz. Arkasında ondan memnun olan geniş bir kitle var. Bunların başında Rijkaard ve yönetim geliyor. Uzatmanın ve cevap vermenin bir anlamı yok artık :)

Alo polis, polis polis polis!

Futbol izleyin biraz, ben sizden daha iyi biliyorum. Ben en iyisiyim lan. :D

i know this game lan :D

Sneijder de ne asist yaptı öyle arkadaş. Biraz önce de ceza sahası önlerinde pres yapıyordu ve topu kaptı. Bize kalsa Elano en iyisi tabi.

Sneijder de ne asist yaptı öyle arkadaş. Biraz önce de ceza sahası önlerinde pres yapıyordu ve topu kaptı. Bize kalsa Elano en iyisi tabi.

Yeter artık ya Böle taraftarlık olamaz Kadrondakı futbolcuyu bukadar suclarmı ınsan ya....:coffee: İçi bos saçma sapan eleştirilere mıdem bulanıyo..Bende eleştiriyorum ama senın gıbı saçma sapan deıl....Anket bolumunde kapak olmadınmı daha yeter da.....

Bugün halısahada rakibe çift ayak dalarak topu kaptım ve hakem görmedi. Ardından uzun top attım ve arkadaşım Muhittin topu ağlara gönderdi. Size kalsa Elano daha iyi tabii.

Daha somut örnekler verelim arkadaşlara;

Bölgesini vs. boşverin ...

Takımdaki değerine bakalım...

Arda mı Elano mu? ARDA

Baros mu Elano mu? BAROS

Neil mi Elano mu? NEIL

Keita mı Elano mu ? KEITA

Kewell mı Elano mu? KEWELL

Caner mi Elano mu? CANER

(genc, turk ve her yonden daha ustun, daha teknik, daha hızlı, daha golcü, daha iyi dribling , defansta oynatılmasa bir de)

Daha bizim takımda bile ilk 5 e giremiyor, değerli, iyi oyuncu açısından...

Arda mı Elano mu? ARDA

Baros mu Elano mu? BAROS

Neil mi Elano mu? NEIL

Caner mi Elano mu? CANER

(genc, turk ve her yonden daha ustun, daha teknik, daha hızlı, daha golcü, daha iyi dribling , defansta oynatılmasa bir de)

Hee tamam Leo'mu Elano'mu Leo neden çünkü boyu daha uzun :o .

Hey Allah'ım Ya Rabb'im :) !

Arda mı Elano mu? ARDA

Baros mu Elano mu? BAROS

Neil mi Elano mu? NEIL

Caner mi Elano mu? CANER

yesil-elma.jpg

makale_1417_621.jpg

??????:coffee:

Rijkaard'mı Elano mu? Bence Rijkaard. Ne oynardı be 92 dünya kupasında...

Edit: Ayrıca Neeskens Elano'dan daha iyi penaltı atıyor!!! :mad:

Caner mi Elano mu? CANER

O zaman Türkiyede Milli takıma giremeyen bir oyuncu Brezilyada ilk 11 oynayan bir oyuncudan iyi olduğuna göre sanırım türk milli takımı dünyanın en iyi kadrosuna sahip :)

Yeter artık ya Böle taraftarlık olamaz Kadrondakı futbolcuyu bukadar suclarmı ınsan ya....:coffee: İçi bos saçma sapan eleştirilere mıdem bulanıyo..Bende eleştiriyorum ama senın gıbı saçma sapan deıl....Anket bolumunde kapak olmadınmı daha yeter da.....

:pasta:

"Elano'nun yanındaki adamlar iyi değil, ondan iyi oynayamıyor" diyerek diğer adamlarımıza çöp muamelesi yapanların beni, Elano'yu eleştiriyorum diye eleştirmeye hakları yok. ;) %53 pas isabet oranıyla oynayan, sahanın en az koşan adamlarından Elano'yu eleştirmeyeceğim de; en azından mücadele anlamında takıma katkısı olanları mı eleştireceğim. Kaldı ki o adamlar en azından paslarını isabetli atıyor. Daha da önemlisi sorumluluk alıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt