#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

akşam olunca ne üşüşüyorsunuz tilki gibi? bazen şunu söyleyesim geliyor;

"buyrun efendim, hoşgeldiniz. ne alırdınız? ya da ne verirdiniz?"

milletin işten veya okuldan sonra derdi olmuş Elano'ya sallamak.

ha birde, eleştiri başka şeydir. Bir adamın kalitesine laf etmek başka. yaratıcılığınıza Xavi'nin ara pasını sokayım.

Mami valaha kaç gundur uyumuyorum dogru duzgun sırf Yalan yanlış Elano eleştırılerının Önune geçmek için:D

Brezilya milli takımınada o paslaşmaları yapamıyor 5 maçını izledim hepsinde sahada bile yoktu neredeyse..Zaten tempolu bir oyuncu değil dediğin pasları yapacak adam tempolu bir oyuncu olmalı siz hiç elanonun pas verdikten sonra iler koştuğunu ileriye doğru verkaç yaptığını gördünüz mü?

Her maçta yapıyor bunları. :)

Siz artık başka boyuttasınız yetişemiyorum.

Sövdüğümüz emre daha iyi topçu elanodan, biri türk milli takımında diğeri brezilya.

Artık milli takımımızdaki topçuları eleştirmeylim, bazı mevkilerde brezilyadan daha kaliteli topçularımız var.

Her maçta yapıyor bunları. :)

Siz artık başka boyuttasınız yetişemiyorum.

Onun için zaten orta sahadan atak geliştiremiyoruz..Asıl siz başka bi boyuttasınız..

Bana emre belozoğlu kadar oynuyo diyebilirmisin elano veya eskişehirde oynadığı ayhandan iyimiydi?

Eminim ki forumda birisi çıksa Barış'a küfür etse bu kadar tepki veren olmaz.

Onun için zaten orta sahadan atak geliştiremiyoruz..

Bana emre belozoğlu kadar oynuyo diyebilirmisin elano veya eskişehirde oynadığı ayhandan iyimiydi?

fener in kaç tane ortadan atağı var emre o kadar iyiyse, eskişehir maçını göstermişsin bende sana at.madrid maçları diyorum elano çıkıp ayhan girince 2 top yapamadık bunu nası açıklarsın?

Onun için zaten orta sahadan atak geliştiremiyoruz..Asıl siz başka bi boyuttasınız..

Anlık performanslara kafa yoruyorsun. Bir oyuncunun bir maçını göstererek "şundan daha iyimiydi" demek çocukça laftır. Beşiktaş maçında Keita, Elano'dan daha iyimiydi mesela? Hayır değildi. Sahanın en iyisi Lucas Neill ve Elano'ydu.

Emre Belözoğlu performansı zirve yapmış bir oyuncu. Şuanda ondan daha formda bir oyuncu görmüyorum. Fakat onun da kötü zamanları olacaktır.

Artık forumdakiler bir görüşü saçma bulunca hemen üyeye yükleniyor , hesapta provakasyona sürükleyecek ve o üyeye ceza aldıracak.

Yazmak istemiyordum doğrusu ama en azından çabalıcam.

Elano tarzı oyuncuların oynaması için öncelikle gereken olan, takımın geri kalanın iyi olması ve oturmuş bir düzende olmasıdır.Elano ancak bu şekilde yapıcağı yardımı yapar.

Bu dediğimden kastım mesela Barça,Brezilya Milli takım, vb işte.

O zaman siz diyorsunuz ki "ne gerek var Elano'ya" sanırsam? Ama artık böyle bir oyuncumuzun olmasının zamanı geldi.Lincoln olsa takımda Cl'de finale çıksak.Maçtan bir gün önce Lincoln sevgilisi ile kavga etse, onun moralini düzeltmeye mi çalışcaz camia olarak?

Bazı arkadaşlar Xavi falan örneği veriyor.Diyorlar 2 yönlü oyuncunun gerektirdiklerine de yapmıyor bu adam falan.

Peki sorıyım o zaman Barcelona'yı Barcelona yapan etken Xavi midir?, yoksa takımın geri kalanı mı?

Real Madrid'in burda olmasının nedeni sadece Kaka mıdır?Diğer oyuncuları beş para etmez midir?

Bu tip adamlar için öncelikle takım bu adamları oynatıcak, ardından bu adamlar takımı sırtlıcak.Bizim takımımızın şu anda Elano'nun istediği ortamı yaratmadığı gün gibi aşikar, ama bu size Elano'nun futbolculuğuna ve kalitesine laf etme hakkını vermez.

Demek istediğimi söylüyorum yine Elano'nun iyi oynaması için ilk önce "Takım" olmalıyız.

Biz alıştık tarihimiz boyunca takım olamadık hiç, hep 1-2 kişi çıktı aldı götürdü takımı.Kendi aralarımızda yaptığımız halı saha maçlarında da öyle değil mi zaten?6-6 yapılcaksa 5 tane sadece koşan mücadele eden adam, 1 tane teknik adam almıyomuyuz?Aldığımız her topu o adama atıyoruz hatta, bizi kurtarsın diye.Çünkü biz görevimizi yaptık ya hani mücadele ettik top kazandık.

Yok artık böyle şeyler işte beyler futbol Takım oyunudur.10 numaraların oyunu değil!

Ha olur 2-3 yıl sonra orta sahamız güzel olur, o zaman Elano istenilen etkiyi verememiştir daha o zaman satılabilir ama şu anda Elano'ya sallamak(özellikle sizin yaptığınız gibi) tek kelime ile özetliceksem; "Cahilliktir.

Umarım anlamışsınızdır çünkü 4 gündür dönüp dolaşıp aynı sığ derede yüzmenizi görmekten sıkıldım.

Emre hayatı boyunca en iyi performans gösterdiği zamanlarda sakatlanmıştır.

Artık forumdakiler bir görüşü saçma bulunca hemen üyeye yükleniyor , hesapta provakasyona sürükleyecek ve o üyeye ceza aldıracak.

Beğenip beğenmemekle alakası yok. Sonuçta hepsi bizim oyuncumuz ama bazıları eleştiri yapıcam diye kendinden geçiyor. Dikkatli olmak lazım.

Provaskasyona sürükleyen ben ya da biz değiliz, kankan. Burda çok daha ağır konuşabilirdim ama rütbemi biliyorum en azından. Senin de görüşün varsa buyur beyanat ver. Biz de cevabını verelim.

Elano'yu yem etmem arkadaş. Bundan sonra böyle.

Ulan verdiğiniz örneklerde örnek olsa emre geçen sene ne oynamış ki onu örnek olarak gösteriyorsunuz.

Elano tarzı oyuncuların oynaması için öncelikle gereken olan, takımın geri kalanın iyi olması ve oturmuş bir düzende olmasıdır.Elano ancak bu şekilde yapıcağı yardımı yapar.

O zaman siz diyorsunuz ki "ne gerek var Elano'ya" sanırsam? Ama artık böyle bir oyuncumuzun olmasının zamanı geldi.Lincoln olsa takımda Cl'de finale çıksak.Maçtan bir gün önce Lincoln sevgilisi ile kavga etse, onun moralini düzeltmeye mi çalışcaz camia olarak?

Bazı arkadaşlar Xavi falan örneği veriyor.Diyorlar 2 yönlü oyuncunun gerektirdiklerine de yapmıyor bu adam falan.

Peki sorıyım o zaman Barcelona'yı Barcelona yapan etken Xavi midir?, yoksa takımın geri kalanı mı?

Real Madrid'in burda olmasının nedeni sadece Kaka mıdır?Diğer oyuncuları beş para etmez midir?

Bu tip adamlar için öncelikle takım bu adamları oynatıcak, ardından bu adamlar takımı sırtlıcak.Bizim takımımızın şu anda Elano'nun istediği ortamı yaratmadığı gün gibi aşikar, ama bu size Elano'nun futbolculuğuna ve kalitesine laf etme hakkını vermez.

Demek istediğimi söylüyorum yine Elano'nun iyi oynaması için ilk önce "Takım" olmalıyız.

Biz alıştık tarihimiz boyunca takım olamadık hiç, hep 1-2 kişi çıktı aldı götürdü takımı.Kendi aralarımızda yaptığımız halı saha maçlarında da öyle değil mi zaten?6-6 yapılcaksa 5 tane sadece koşan mücadele eden adam, 1 tane teknik adam almıyomuyuz?Aldığımız her topu o adama atıyoruz hatta, bizi kurtarsın diye.Çünkü biz görevimizi yaptık ya hani mücadele ettik top kazandık.

Yok artık böyle şeyler işte beyler futbol Takım oyunudur.10 numaraların oyunu değil!

Ha olur 2-3 yıl sonra orta sahamız güzel olur, o zaman Elano istenilen etkiyi verememiştir daha o zaman satılabilir ama şu anda Elano'ya sallamak(özellikle sizin yaptığınız gibi) tek kelime ile özetliceksem; "Cahilliktir.

Umarım anlamışsınızdır çünkü 4 gündür dönüp dolaşıp aynı sığ derede yüzmenizi görmekten sıkıldım.

Bu yorumu okuyun. Tamamiyle somut ve doğru örnekler. Tebrik ederim.

fener in kaç tane ortadan atağı var emre o kadar iyiyse, eskişehir maçını göstermişsin bende sana at.madrid maçları diyorum elano çıkıp ayhan girince 2 top yapamadık bunu nası açıklarsın?

İlk yarıda yapamadık ona bakarsan topa sahip olamda açık ara öndeydi atletico ayrıca hakem olmasa yeniyoruduk sonrasında 10 kişi kaldık geriye çekildik bu kadar basit.

Tüm ataklar ortadan geliyor zaten Fenerbahçede iyi oynayan kanat oyuncusu hatta kanat oyuncusu bile yok alex emrenin performansıyla gol atmaya çalışıyorlar..Honduras maçını izlemedin mi mesela emrenin nasıl mücadele ettiğini dönen topları aldığını ardayla olan uyumunu verkaçlarını..Hatta sizin çok övdüğünüz o uzun paslarıda attı 2 side tehlikeli oldu..

Elano bunları yapabiliyor mu..Hayır..

Hikaye emre nasıl oynuyor..M.city nin doğru düzgün orta sahası yokken elanoyu gönderme nedeni nedir?Sorunları felan demeyin şimdi hani sorunsuz adamdı ya elano..Ayhanında yanına ggetir o zaman o adamları oynasın..

Hepimizin saygı çerçevesinde Elano'yu eleştirme hakkımız var. Ama en ağır eleştirileri de hep bu adama yöneltiyorsunuz. Durun bakalım adamın ilk sezonu. Alışma süreci geçiriyor. Seneye bomba gibi olacak İNŞALLAH. Lütfen daha sağduyulu davranalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt