#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

ben elano dan hala umutlu biri olarak (mevcut performansını kesinlikle yetersiz buluyorum,iyi 1-2 orta saha oyuncusu alınınca farklı olabileceği düşüncesindeyim) topicdeki elano hayranlığını gördükçe biraz daha soğuyorum elano dan.bu adamın direkt sonuca tesir eden biri olmadığında herkes hemfikir.''defansif katkı yapıyor'' deniyor,rakibe yıldırıcı bir press yapan,tereyağından kıl çeker gibi top çalan bir adam hiç değil.gayret gösteriyor ama yetmiyor,faul yapmak zorunda kalıyor çoğu zaman ki acizliğin göstergesidir.her durumda etkili,oyunu açan başkalarından beklenemeyecek paslarıda -en çok da bu beklenmekte idi stili itibariyle- nadir...hülasa;gösterdiği performans birkaç kişi dışındakilerin bu kadar yoğun desteğini hakedecek düzeyde değil,benim kanaatim.

Ben işte bu sapık yorumları anlamıyorum. :D Hadi tamam Emre sakatlık yaşamadı Newcastle'da oynadı.

Ulan peki bu takım küme düşerken Owen vardı bu takımda,ne yani Owen kötü mü? Owen bizim takıma gelse dibiniz düşer be :D

Newcastle forumlarına bak istersen, herkes küme düşmenin nedenlerinden birinin emrenin gitmesi oldugunu savunuyo

Orta sahada creative olan tek adamımızı gönderdik kapanan takımlara karşı varlık gösteremedik ve evimizde çok puan kaybettiğimiz için küme düştük diyenler var.

Elano kendinden nefret ettirecek ne yaptı? :)

Newcastle forumlarına bak istersen, herkes küme düşmenin nedenlerinden birinin emrenin gitmesi oldugunu savunuyo

Orta sahada creative olan tek adamımızı gönderdik kapanan takımlara karşı varlık gösteremedik ve evimizde çok puan kaybettiğimiz için küme düştük diyenler var.

Şu linki bi atsana merak ettim.Bakalım kim demiş

Ben Elano'yu satıp , Emre'yi mi alalım dedim ? Sadece onun oyun içindeki hareketlerinden yola çıkarak örnek verdim.

Ben senin ne dediğini değil,ne demeye çalıştığını anlamadım.Elano ile Emre'yi kıyaslıyorsun,Elano kötü diyorsun.Eeeee sonuç?

Takımlarında o kadar yaratıcı şekilde sakatlanan başka oyuncu olmadığı için söylemiş olabilirler :D

O zaman Tugay, Emre'den kötü oyuncu çünkü Blackburn'ü ilk 5 e sokamadı.

Ben senin ne dediğini değil,ne demeye çalıştığını anlamadım.Elano ile Emre'yi kıyaslıyorsun,Elano kötü diyorsun.Eeeee sonuç?

Al bide burdan yak. Emre'nin yaptıklarını yapınca Elano iyi gözükür dedim. Bunlar yapmadıktan sonra çok boş. Kıyaslama yapmadım , örnek verdim. Bundan sonra da FR Elano'ya daha fazla dizginleri elien almasını söyleyecektir zaten.

Şu linki bi atsana merak ettim.Bakalım kim demiş

KArdeş o yorumları bulmaya çalışıcam google da harıl harıl arıyorum, eskiden nufc forumlarında takılırken emreyi özliyen bir sürü post mevcuttu

Emrenin eskiden newcastle a yaptıgı katkıları paste ediyim

Emre's late winner is sweet revenge for Roeder| Sport | This is London

Burda emrenin nasıl newcastleı düşme hattından son dakika goluyle kurtardını anlatıyo mesela

Elano iyi, kötü oynayabilir ama burada Elano'ya sallayanlardan futbolu daha iyi biliyordur. Hiç bir zaman bir futbolcuya laf atmayın, futbol bilgisayar oyunu değildir. 18 yaşına gelip daha hayatın zorluklarından bir haber olan, hiç bir zaman amatör bir kulüpte dahi oynamayan birey gitsin, menajer oyunlarını oynasın. Orada futbolcularını eleştirsin, buraya gelip kimse kimsenin kalitesinden söz etmesin.

Dunga bile Elano'yu takım oyuncusu olduğu için sevdiğini söyledi. Dunga tamamen Brezilya ekolünden çok takımı için oynayan oyuncuları tercih ediyor.

Ayrıca Elano gibi karakterli birisini Emre ile karşılaştırmayın. Haklı olacağım diye işi sidik yarışına çevirdiniz ve ben bundan oldukça rahatsızım. Lütfen, rica ediyorum kapatın konuyu! Elano hakkında daha mantıklı yorumlar görmek isterken başlığın oyun parkına dönüşmesine anlam veremiyorum.

atmblk.jpg

Arkadaşlar Elano'nun Ankaragücü'ne karşı pas istatistikleri yukarıda. %53 isabet oranıyla oynamış Elano. Geri 4'lüye 11 pas atmış. Barış ve Sarp'a 7 pas. İleri 3'lüye de 8 pas atmış. Toplamda 26 isabetli pası var.

Aynı tablodan Ayhan'ı da görebilirsiniz, dikkatli bakarsanız.

QUOTE(jamie_gordon @ Dec 28 2009, 12:44 PM) *

we have to many defensive midfielders...we got rid of emre then look what happened!

Elimizde çok fazla defansıf libero var, emre gibi adamı sattık ne hale düştük

Posted on: Dec 28 2009, 12:09 PM

YTS Contract

Group Icon

Group: Members

From: ESSEX

Member No.: 8913

WE DONT NEED HIM...WE NEED A CREATIVE MIDFIELDER I WANT EMRE BACK

Ona ihtiyacımız yok(kim oldunu bilmiyorum) EMRE GİBİ YARATICI Bİ ORTA SAHA LAZIM BİZE

QUOTE(TCMag @ May 30 2009, 01:01 PM) *

Emre

no creativity in midfield since he left.

Emre gittiğinden beri orta sahada yaratıcılık kalmadıı

Burdan sadece bazıları hepsini pastelicek yer yok

Forum Search Engine

burdan kendini zbakablirsiniz

emre newcastle için çok önemli bi adamdı dalga geçiyosunuz kendinizle geçin

atmblk.jpg

Arkadaşlar Elano'nun Ankaragücü'ne karşı pas istatistikleri yukarıda. %53 isabet oranıyla oynamış Elano. Geri 4'lüye 11 pas atmış. Barış ve Sarp'a 7 pas. İleri 3'lüye de 8 pas atmış. Toplamda 26 isabetli pası var.

Aynı tablodan Ayhan'ı da görebilirsiniz, dikkatli bakarsanız.

buyur sende gel:D tam olduk şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt