Okan Çelik
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.073
- 47
- 1.513
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Asıl sorun bu yahu işte.
Ben şampiyon olmasa da, kümeye gitsekte destekleyeceğim, suçlu aramayacağım. Zaten suçlu olan isimler benim suçlu diye çıkacak ortaya.
Olur da şampiyon olmazsak tek suçlu Elano değil bunu bilin. Arda'da, Kewell'da, Gio'da, Rijkaard'da, Haldun Üstünel'de. Herkes suçlu şampiyonluk giderse.. Hatta biz taraftarlarda.
konuyu rijkaard'a ben getirmedim ki, siz maddenin sonuna rijkaard'ın ne beklediği önemli benim için diye eklemişsiniz,bende cevap verdim![]()
Neyse ayrı tellerden çalıyoruz, şampiyonluk giderse suçu kime atacaksınız çok merak ediyorum ama ligde sadece 3 gool atan elanoya atmayacağınız kesin de eğer olursak işte elanonun müthiş performansı sayesinde olduk da diyebilirsiniz..(Olalımda ben ona da razıyım)
ii geceler..
Asıl sorun bu yahu işte.
Ben şampiyon olmasa da, kümeye gitsekte destekleyeceğim, suçlu aramayacağım. Zaten suçlu olan isimler benim suçlu diye çıkacak ortaya.
Olur da şampiyon olmazsak tek suçlu Elano değil bunu bilin. Arda'da, Kewell'da, Gio'da, Rijkaard'da, Haldun Üstünel'de. Herkes suçlu şampiyonluk giderse.. Hatta biz taraftarlarda.