#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Madem ki elano yanında iyi adamlar ile oynayabiliyor,madem ki seneye bu barışlar ayhanlar ile bu orta saha olmayacak, madem ki sen bir sistem oturtmaya çalışıyorsun ancak bu adamlarla bunu başaramıyorsun. O zaman kalmış 8 hafta. Elanoyu gene oynatmam madem sapla barışla oynayamıyorsa. Sarp+barış+ayhan+topal bu 4ünden başka kimse yok. Neill Elano mu oynasınlar yani. Elanonun bence bu sene ilk 11 e daha fazla girmesi sakıncalı. Başka bir taktik geliştirmeli hoca

Devam hocam siz Xavi felan seyretmeye bişey demiyorum ama kendinizi de fazla kaptırmayın.

Takım pas atma özürlülerle dolu pas atmayı bilen aklı başında tek adama laf söyleyin siz kralsınız.

Şu Xavi felan da olmasa ne konuşacaktık bilmiyorum.Sene başından beri bu forumda bi Barcelona muhabbetidir gidiyor.Herşeyimiz Barça mubarek.Arda'ya bile "Sen Messi'nin kramponu olamazsın" felan deniyor hakkatten şaka gibi.

Emre de var, Colman var, Ernst var:). Xavi'yi, Elano'yu savunanlar daha çok örnek veriyordu bak onu sana söyleyeyim. Bu adam bu tarz falan diye. Ben de onun üzerinden gittim. Şu Ali Güzeldal'ın Fenerbahçe maçında attığı pasa benzer birşey atsın Elano yıkılır burası. İyi top oynayan güzel pas yapan takımlar var. Onlarında kalitesi uçuk değil, hepsi de müthiş top tekniğine sahip değil. Kapiş? Ama böyle de devam edebiliriz. Elano müthiş topçu, harika oynuyoruz. Sonra atletico maçında topu göremiyoruz. Neyse dediğin gibi boşver la ligayı TSL'ye bak...

Kapsamlı, videolu, grafikli bir yazı yazmanın vakti geldi.

Bu adamın oyun stilinden, nasıl oynaması gerektiğinden, nasıl iyi oynar felan hepsini yazacağım inşallah.

Colman denen adam trabzon gibi kazma bir takımda dikkat çekiyor verkaçları mücadalesi şutları paslarıyla kendini belli ediyorsa..''Brezilya milli takımı oyuncusu'' dediğiniz adamda bişeyler göstersin artık..

Colman denen adam trabzon gibi kazma bir takımda dikkat çekiyor verkaçları mücadalesi şutları paslarıyla kendini belli ediyorsa..''Brezilya milli takımı oyuncusu'' dediğiniz adamda bişeyler göstersin artık..

Bu konuya 100 mesajın varsa 90 mesajın böyle. Arkadaş yeter artık tamam anladık göstersin de neden bu kadar kendini belli etme çabasındasın ? Bu laf bir kere yazılır, iki kere yazılır. Abartmıyorum ama 40-50 kere yazılmaz ki ? Lütfen...

Kapsamlı, videolu, grafikli bir yazı yazmanın vakti geldi.

Bu adamın oyun stilinden, nasıl oynaması gerektiğinden, nasıl iyi oynar felan hepsini yazacağım inşallah.

"Hocam, öyle ışıklı ışıklı yapınca olmuyo bu işler. Mekan güzel, kostümler güzel, ama yemezler":D

Espri yaptım, yanlış anlama. Gora'dan alıntı.

Colman

Selcuk (pas atmasini biliyor)

Ceyhun (pas atmasini biliyor)

Elano

Mustafa ????

Baris ????

:o

Parasınımı yatırmıyorlar nedir anlamadım gitti.Sorun ne arkadaş?? 1 maç oynayıp 10 maç yatmanın sebebi ne? dün sahada uyurgezer gibiydi.1 maç oynayıp 10 maç yatacaksa bu adama sabretmek gibi bir hataya düşmemek gerekir.

Emre de var, Colman var, Ernst var:). Xavi'yi, Elano'yu savunanlar daha çok örnek veriyordu bak onu sana söyleyeyim. Bu adam bu tarz falan diye. Ben de onun üzerinden gittim. Şu Ali Güzeldal'ın Fenerbahçe maçında attığı pasa benzer birşey atsın Elano yıkılır burası. İyi top oynayan güzel pas yapan takımlar var. Onlarında kalitesi uçuk değil, hepsi de müthiş top tekniğine sahip değil. Kapiş? Ama böyle de devam edebiliriz. Elano müthiş topçu, harika oynuyoruz. Sonra atletico maçında topu göremiyoruz. Neyse dediğin gibi boşver la ligayı TSL'ye bak...

Ali Güzeldal o pası hayatında bi kere atar.Colman dediğin adamı nedense sadece Galatasaray maçlarında görüyoruz şansa bak!Herif hayatının topunu oynuyor.Geri kalan zamanlarda vasat bir isim.

Bir tek Emre'ye birşey diyemem içlerinde o hakkını veriyor işinin.

Ama bizim takım pas özürlü ordusu ve içlerinde bi tek Elano var.Ayhan vardı ama eskide kaldı o da .

Biz de bakıyoruz anaaa Xavi ne pas attı laaa diyoruz.Sonra buraya gelip Xavi böyle yapıyr Snejider böyle yapıyor felan.

Yukardaki videoya bakın adam ne paslar atmış atıyorum Gio gol yapsa o pozisyonu herkes burda Elano şöyle müthiş bilmem ne diye yorum yapardı.Olmayıncada o pasın bi önemi kalmıyor artık tabi ki çünkü skora yansımamış demi.

Ben bu adamı her türlü savunurum arkadaş çünkü takımda doğru dürüst pas yapabilen ender adamlardan. Gerisi Mustafa,Barış,Mehmet,Servet gibi pas özürlüler.Hani takımda başka adam varsa da söyleyin belki gözümüzden kaçmıştır.Hakkatten başka biri de yok. Olay bundan ibaret

Colman

Selcuk (pas atmasini biliyor)

Ceyhun (pas atmasini biliyor)

Elano

Mustafa ????

Baris ????

:o

Ceyhun nerde biliyor pas atmasını adam stoper oynuyordu düne kadar milli takımda oynadı 30. dakikada oyundan atıldı.

Gördük elanoyu ayhanla ardayla oynarkende.İyice komik durumu düştünüz şuan..Pas atmasını bilmiyor dediğin adamların bile daha yüksek çıkıyor pas yüzdesi elanodan.

"Hocam, öyle ışıklı ışıklı yapınca olmuyo bu işler. Mekan güzel, kostümler güzel, ama yemezler":D

Espri yaptım, yanlış anlama. Gora'dan alıntı.

:D Yok hocam espri güzel ama gayet kapsamlı bir yazı yazacağım Allah'ın izniyle. Işıklı ışıklı şeyleri de sevmem. Sade ve anlaşılır olacak.

Ceyhun nerde biliyor pas atmasını adam stoper oynuyordu düne kadar milli takımda oynadı 30. dakikada oyundan atıldı.

Gördük elanoyu ayhanla ardayla oynarkende.İyice komik durumu düştünüz şuan..Pas atmasını bilmiyor dediğin adamların bile daha yüksek çıkıyor pas yüzdesi elanodan.

Oyundan atilmasi pas beceresiyle ne alakasi var???? :rolleyes:

Ceyhun hayvan gibi(dengesiz) girer toplara ama pas atmasini bilir.

Adamlar dün bi ara orta sahada pas yaparak bizi yiprattilar.

Ali Güzeldal o pası hayatında bi kere atar.Colman dediğin adamı nedense sadece Galatasaray maçlarında görüyoruz şansa bak!Herif hayatının topunu oynuyor.Geri kalan zamanlarda vasat bir isim.

Ama bizim takım pas özürlü ordusu ve içlerinde bi tek Elano var.Ayhan vardı ama eskide kaldı o da .

Biz de bakıyoruz anaaa Xavi ne pas attı laaa diyoruz.Sonra buraya gelip Xavi böyle yapıyr Snejider böyle yapıyor felan.

Yukardaki videoya bakın adam ne paslar atmış atıyorum Gio gol yapsa o pozisyonu herkes burda Elano şöyle müthiş bilmem ne diye yorum yapardı.Olmayıncada o pasın bi önemi kalmıyor artık tabi ki çünkü skora yansımamış demi.

Ben bu adamı her türlü savunurum arkadaş çünkü takımda doğru dürüst pas yapabilen ender adamlardan. Gerisi Mustafa,Barış,Mehmet,Servet gibi pas özürlüler.Hani takımda başka adam varsa da söyleyin belki gözümüzden kaçmıştır.Hakkatten başka biri de yok. Olay bundan ibaret

Hahaha vasatmış colman sen öyle san.!9 gol 7 asisti var ligde.

Ayrıca oyunuda son derece iyi.!

Elano oynayamıyor işte bırakın yanındaki adamlar b.k atmayı..Bende diyorum m.sarpta elano yüzünden oynayamıyor bu bişey ifade eder mi?

Ben de gitsin etsin demiyorum ki. Kötü topçu da demiyorum. Ama iyi oynamıyor. Bunu söylemek çok mu zor? Ayrıca Ali Güzeldal'ın ona benzer işlerini daha önce de gördüm. Elano öyle bir pas atsın, burayı yıkarım:D İnşallah atar. GioYa verdiği pas güzeldi ama benim elano dan bekentim oyun içinde etkin olması. Yani takımlarda bu işi üstlenen adamlar en çok pas yapan-en çok isabetli pas yapan ve topla en çok oynayan adamlardır. Örnekleri saymaya gerek yok. Elano da bunları göremiyorum. Daha iyi olabilir. Çünkü potansiyeli var. Ama tutup da yaptığı hataları yanındaki adamlara yükleyemem. Tabii barışla oynamanın psikolojik baskısı varsa üzerinde ona da birşey yapamam.

Şunda anlaşalım;

Elano çok üst düzey bir adam.

Elano iyi oynamıyor.

Neiil defans oyuncusu elanodan daha iyi paslaşıyor toplar çıkarıyor adamlar hala elano barış sarp yüzünden oynayamıyor diyor olaya bakar mısın.

Sanki rakiptede xavi iniesta var.

Türkiye ligi için barış sarp ayhan zaten yeterli adamlar.

Eskişehir maçında ayhan nasıl oynadı pas yüzdesi yüksekti gördük elanoda hiçbişey yok..!Aptal bahanelerle savunmayı şu adamı artık

Hahaha vasatmış colman sen öyle san.!9 gol 7 asisti var ligde.

Ayrıca oyunuda son derece iyi.!

Elano oynayamıyor işte bırakın yanındaki adamlar b.k atmayı..Bende diyorum m.sarpta elano yüzünden oynayamıyor bu bişey ifade eder mi?

Tabi vasat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt