#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano hakkındaki düşüncelerim nedir derseniz bende bilmiyorum hala anlamadım nötr !

Cem senin yorumlarını çok beğenirim ama insanların beklentileri doğal olarak çok fazla bu konuda biraz daha üyelere anlayış gösterirsen daha iyi olur :)

Teşekkürler Okan. Ve ben zaten anlayışlıyım herkese. Dikkat et bu konuda karşı çıktığım 1-2 kişi felan var onlarda belli zaten ki o arkadaşlarda eleştirmenin öteside laflar etmişlerdi ondan karşı çıktım biraz yoksa anlayışlıyım ve anlayışlı olmaya çalışıyorum her zaman.

Zaten seneye Elano yanına iyi bir adam geldiğinde (inşallah) gene etkisiz olursa sizlere yemin ediyorum (eğer yaşarsam tabii) ilk karşı çıkan ben olacağım bu adama. Tabii ilk başlarda partneriyle biraz uyum sorunu olabilir, ama alışma süresi geçtikten sonra da hala kötü oynuyorsa ilk gitsin derim Elano'ya...

ara transfer döneminde gerekirse kewell da feda edilsin,gio da alınmayıversin,ama böyle bir adam mutlaka transfer edilsin istedim orta sahaya...ama takımın oynadığı oyun beni o kadar karamsar yapıyor ki,gelecek senenin planlarında tek çiçekle bahar gelmez düşüncesi ağırlık kazanmaya başladı kafamda.hep banko saydığım mehmet den artık ümidi kestim,2 sezonda yarım sezonluk katkısı olmadı,kötü yaşıyor deniyor birde,alternatif olarak kalmalı en çok,yerine adam lazım.barış-sarp alternatif olarak bile yetersiz,ayhan ı galiba form tutsa da FR tutmuyor gibi.elano ya da güvenim kalmadı artık,mevcut performansıyla;bir ernst kadar olamadı,BJK ta çok mu iyi pas yapılacak adam vardı,geldi şampiyon yaptı takımı.tabi farklı stilde oyuncular ama farkını hissettirecek birşeyler yapmalıydı...demek istediğim,elano iyi olsa bile yanına ve arkasına 2 tane adam lazım...

Elano sakatlık korkusu yaşıyor sanki Dünya Kupası öncesi.

Elano'dan hala beklentimizi alamadık. Kalitesi belli, kişiliği de disiplinli; ama istediğimizi bir türlü alamadık.

Adnan Polat

uk_soccer.jpg

"ELANO’DAN BEKLEDİĞİMİZİ HENÜZ ALAMADIK"

Başkan Polat, Brezilya Milli Takımı’nın da formasını giyen Elano Blumer’in şimdiye kadarki performansından memnun olmadığını söyledi. Adnan Polat, "Elano’dan gerekli verimi alamadık. Beklentimiz daha yüksekti. Ancak beklediğimizi henüz alamadık" dedi.

Kaynak: Fanatik

Polatın böyle dediği her adama yol verdik sene sonunda gider

Bi patla artık Elano.

Elano sakatlık korkusu yaşıyor sanki Dünya Kupası öncesi.

Ben de sezmiyor değilim bu durumu. açıkçası böyle bir düşüncesi varsa ona parasını Brezilya milli takımı değil , Dunga değil Galatasaray kulübü veriyor. Karakteri kuvvetli diyoruz elano için ama bunu düşünerek yapıyorsa hiç oynamasın daha iyi. Zaten alıştık her yıldız transferinden sonra gidip havalimanlarını yıkmaya. Seneye Polat başkan büyük ihtimalle gönderecek kendisini. Biz de yerine gelen için yıkarız Atatürk Havalimanını.

Bu alışkanlığımızı gözden geçirmemiz lazım

Bilmiyorum ama daha fazla katkı beklıyordum tabıkıde.Suan kocaman bir hayal kırıklıgı.

İrland nasıl bir adam bılmıyorum ama oyle birini bulmalıyız yanına.Seneyede bu sekilde olursa zaten Ederine satılır...

felipe geldi, bir sezon dayanmadı. revivo yu aldık, yarım sezonda yolladık, Lincoln ü aldık, ilk sezon yoktu, sabrettik 2. sezon silkelendi, kendine geldi. sonrası ayrı, ama biraz sabredince adamın oynayabileceğini gördük.

böyle her aldığımız oyuncuyu sezon bitmeden göndermeye kalkarsak, sittin sene takım olamayız biz.

Elano formsuz gitsin, FR nin katkısı yok gitsin, Keita deplasmanda oynamıyor satılsın, Arda havalandı satılsın, Gio balon çıktı. Her sene yeniden takım kuralım biz, süper oluyor böyle, çok güzel zarar edelim, şampiyonlar ligine gidemeyelim

Not: Elano yu savunma veya eleştirme yazısı değildir, Lincoln kıyaslaması hiç değildir

Fenerbahçe maçında birkaç hafta önce gösterdiği performansı tekrarlıycaktır Elano.

felipe geldi, bir sezon dayanmadı. revivo yu aldık, yarım sezonda yolladık, Lincoln ü aldık, ilk sezon yoktu, sabrettik 2. sezon silkelendi, kendine geldi. sonrası ayrı, ama biraz sabredince adamın oynayabileceğini gördük.

böyle her aldığımız oyuncuyu sezon bitmeden göndermeye kalkarsak, sittin sene takım olamayız biz.

Elano formsuz gitsin, FR nin katkısı yok gitsin, Keita deplasmanda oynamıyor satılsın, Arda havalandı satılsın, Gio balon çıktı. Her sene yeniden takım kuralım biz, süper oluyor böyle, çok güzel zarar edelim, şampiyonlar ligine gidemeyelim

Not: Elano yu savunma veya eleştirme yazısı değildir, Lincoln kıyaslaması hiç değildir

Diğerlerine değinmek istemiyorum ama Felipe'yi Terim harcamıştır.

Bu adam patladı,boşuna çok çok umut bağlamayalım,belki yarın bugün başka bir takıma gidip 4x4 lük oynarsada kimse şaşırmasın,çünkü kaliteli topçu ama bizde tutmadı kabullenelim.

Bu adam patladı,boşuna çok çok umut bağlamayalım,belki yarın bugün başka bir takıma gidip 4x4 lük oynarsada kimse şaşırmasın,çünkü kaliteli topçu ama bizde tutmadı kabullenelim.

Bunu kabullenmek icin daha erken, benim halen umudum var gelecek sezon istedigimiz gibi olmazsa ozaman söyleyebiliriz bu brezilyalilardan bize hayir gelmez diye :D

Kabullendim..

Eline birşey geçti mi?:boohoo::boohoo:

Denizin, Selçuğun, Guizanın ıslıklandığı gibi bizde Elanoyu mu ıslıklayalım? Sezonun ortasında ne yapalım? Yapıcı yorum yapmak gerekiyor eğer takımı düşünüyorsan.Sende bunu kabullen ;)

Kaldı ki Elano bana göre hala daha çok iyi futbolcu. Ama size kabullendirme gibi bir derdim artık yok. Zira videolarla gösterildiği halde 3-5 kişi hala daha görmek istemiyor Elanonun ne yaptığını.

Kabullendim..

Eline birşey geçti mi?:boohoo::boohoo:

Denizin, Selçuğun, Guizanın ıslıklandığı gibi bizde Elanoyu mu ıslıklayalım? Sezonun ortasında ne yapalım? Yapıcı yorum yapmak gerekiyor eğer takımı düşünüyorsan.Sende bunu kabullen ;)

Kaldı ki Elano bana göre hala daha çok iyi futbolcu. Ama size kabullendirme gibi bir derdim artık yok. Zira videolarla gösterildiği halde 3-5 kişi hala daha görmek istemiyor Elanonun ne yaptığını.

Ben emrivaki bi şekilde ''kabullenelim'' demedim yanlış anladınız sanırım,Denizin,Selçuğun,Guizanın ıslıklandığı gibi bizde ıslıklayalım diye bir cümlede sarfetmedim,kaldıki ona yakın bir söz bile söylemedim.Sana göre halen çok çok iyi futbol oynayabilir,bana göre 3-5 güzel maç dışında genellikle takımı 1 kişi eksik oynatıp silik ve temposuz futbol oynamıştır.

Siz bana yapıcı yorum yapmam gerektiğini söylüyorsunuz,ben Elano'ya ne hakaret ettim nede belden aşağı cümleler sarfettim.Bence siz benim bir önceki yazımı iyice etüt edin,Sanırım Elano'yu sık sık savunduğunuzdan olsa gerek,yazılarınızda biraz gergin olduğunuzu hissettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt