#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Sarp + Topal + Ayhan + Topal hepsini topla bir tane Elano etmez. Bugün tekrar kanıtlanmış oldu bu. :) Zorunluluktan 2. yarı defansın önünde oynadı. Acıyorum orta sahalarımıza. Şu adamı görüpte kendileriyle yüzleşiyorlarmı acaba. Elano ne zaman kaleye yüzünü dönse atağa kalkıyor, pozisyona giriyor takım. Ama bizim yetersizlerimiz yüzünden kademe manyağı oluyor Elano. Hücuma çıkamıyor. Bilmem hanginiz maç izlerken algılıyor bunu.

İstediğiniz kadar sallayabilirsiniz. Fanatiklik gerçekleri görmenizi engelleyecektir. Ama ben hala çok memnunum Elano'dan :)

Semih Elano bence bugün iyiydi ama senin yazdıklarına da zerre kadar katılmıyorum. Yanındaki adamların kötülüğü Elano'yu ancak süperstar olmaktan alı koyar. Yani hep diyoruz ya Xavi'yi o sistemden çıkartsak bu kadar önemli bir adam olmaz. Ama temel özelliklerini de korur ve çok iyi oyuncu olduğunu bilirsin. Yani Elano iyi oynamalı. Süper oynayamamasını anlayabiliriz.

İBB'yi seyrediyorum ve o adamların oynadığı futbola hayranım. Bu adamlar o kadar da mı yetenekli değil ki onlar kadar pas yapamıyoruz? Elano orada daha mı iyi oynar. Bence bunlar hep kaçış.

Elano oynayamıyorsa suçlu diğerleri yani. Bırakın artık bunları be. Benim için diğer oyuncular Elano'dan daha değerlidir şu anda. Çünkü hiçbiri onun aldığı parayı almıyor.

Hepsi suclu, bu macta hepsi suclu(Elano dahil).

2 uzun top atti diye Elano'ya iyi diyenler futbolun tek yönlü bir oyun oldugunu zannediyor heralde. Futbol sadece hücum degildir. orta saha da etkili olmak lazim, kosmak lazim, top kapmak lazim. Fener bizi nasil yendi bugün?? oynayarak degil iyi bir sekilde savunarak. Orta sahada Selcuk, Topuz bizimkilerden 1000 kat daha etkiliydiler. Elano ne yapti. selcuka rahat rahat oyun kurdurdu, pres yapmadi ve golün de hazirlayicisi oldu. orda Selcuk topu aldigi anda karsisinda bitmesi lazimdi Elano'nun. ama Elano 10 metre uzaktaydi. haftalardir bagriyorum. Elano'yu cikarin diye. takima katkisi sifirin da altinda. 10 tane Elano yerine 1 tane Baris'i tercih ederim. en azindan savasiyor. yirtiniyor. dinamik. bu takim kosmuyor!! bukadar basit. bunda Rijkaardin yanlis taktiginin de etkisi var. resmen bekle gör taktigi uyguluyor. neyse lafi fazla uzatmak istemiyorum. Elano'nun kredisi bende coktan bitti. hemen sezon sonunda satilmali. ayrica Rijkaardin kredisi de bu macla bitmistir bende. kimse kusura bakmasin. okadar maglubiyete eyvallah dedik, uefa da elendik eyvallah dedik, kupadan elendik eyvallah dedik. bu mac tutanacagimiz son daldi. hala hatalarini görmüyorsa pardon derim abi. bu sezon sampiyonlar ligine gidemeszen rijkaard gitmelidir. yemisim 4-3-3 ünü taktigini. bu taraftar bunlari hak etmiyor, haldun baba, adnan baba bu kahri hak etmiyor. rezaletin daniskasidir bu.

boşuna kasmayın elano cityden bu yüzden yani hiç bir şey yapmadığı için gönderildi ,kabak bize patladı ,istediğiniz kadar zorlayın elano budur..

Selçuk bile Elano'dan çok şut çekiyorsa kazanmamız garip olurdu zaten.

Bu sene elano oynarsa afrikada sanırım altın karpuz ödülü alır bu oyunuyla

Çok bişey istemiyorum ya 1 maç be 1 maç kazandır. Ne bileyim bi asist yap. Biraz mücadele et. Top çal. Şut çek. Lan orta sahadasın ya kaleci değilsin yapabilirsin.3 milyon euroyu bana versinler it gibi koşarım top çalarım şerefsizim bu ne ya

Sarp + Topal + Ayhan + Topal hepsini topla bir tane Elano etmez. Bugün tekrar kanıtlanmış oldu bu. :) Zorunluluktan 2. yarı defansın önünde oynadı. Acıyorum orta sahalarımıza. Şu adamı görüpte kendileriyle yüzleşiyorlarmı acaba. Elano ne zaman kaleye yüzünü dönse atağa kalkıyor, pozisyona giriyor takım. Ama bizim yetersizlerimiz yüzünden kademe manyağı oluyor Elano. Hücuma çıkamıyor. Bilmem hanginiz maç izlerken algılıyor bunu.

İstediğiniz kadar sallayabilirsiniz. Fanatiklik gerçekleri görmenizi engelleyecektir. Ama ben hala çok memnunum Elano'dan :)

Böyle saçmalık olur mu yanındaki oyuncular kötü ama elanonunda onlardan bir farkı yok.Yani örneğin elano bizim halı sahada oynasa ben kötü olduğum için benle eşit düzeyde oynayacak.Hiç bir farkı olmayacak diyosun böyle şey olmaz mutlaka kalitesiyle yanındakileri geçmesi lazım ama yokYanındakilerin kötü performansı oyuncuyu etkiler ama bu kadar değil elano hiçbirşey yapmıyor.Milli takımda oynumuş klebersonda oynuyor milli takımda ronaldinho yok ronaldinhodanda iyi zaten elano.

İlk geldi. Dedik zamana ihtiyacı var. Tek suçlu Elano değil. Kardeşim kaç maç oldu yaaa. Nerde Elano. Bize hikaye anlatmayın. Bi işe yaradığı da yok. Barış bu adamdan vallahi billahi daha iyi yaa.

Ben çıkmam o forumlardan merak etme :)

belli oluyor..

şimdi city forumlarına gidip yazın dönen muhabbetleri arayıp bulup buraya koymak lazım ama boşver,bu kafayla zaten elanolar bitmez takımda, taraftarda ancak kendi kendini avutup durur ,örnekde olduğu gibi...

yaa maç sürerken barii bi etkin yok en azından duran top kullan,frikik olduğunda bişey yap..

Sen nasıl brezilyalısın arkadaş..

Seni Brezilya milli takımına alan ve başımıza bela edenin.İşte Brezilyanın dünyaya attığı bir kazık daha.

Evet bence de git bi City forumlarını araştır, kendini rezil etmek yerine.

kendi üyeliğim var yahu ,benim sorduğum soruya en az 30 cevap var yaa .. kim kimi rezil ediyormuş ,siz acaba bir kelime ingilizce biliyormusunuz bende onu sorayım size :ciftetelli:

Bu adam işe yaramazın teki Avrupadaki devlerin orta sahalarına bakıyorumda nasıl oyun içinde etkililer , nasıl kalıtelerini belli ediyorlar .

Beklenilenin çok uzağında, iyi bir orta sahada iş yapabilir belki ama şimdiye kadar hiçbir şey vermedi takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt