- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Semih Elano bence bugün iyiydi ama senin yazdıklarına da zerre kadar katılmıyorum. Yanındaki adamların kötülüğü Elano'yu ancak süperstar olmaktan alı koyar. Yani hep diyoruz ya Xavi'yi o sistemden çıkartsak bu kadar önemli bir adam olmaz. Ama temel özelliklerini de korur ve çok iyi oyuncu olduğunu bilirsin. Yani Elano iyi oynamalı. Süper oynayamamasını anlayabiliriz.
İBB'yi seyrediyorum ve o adamların oynadığı futbola hayranım. Bu adamlar o kadar da mı yetenekli değil ki onlar kadar pas yapamıyoruz? Elano orada daha mı iyi oynar. Bence bunlar hep kaçış.
Sarp + Topal + Ayhan + Topal hepsini topla bir tane Elano etmez. Bugün tekrar kanıtlanmış oldu bu.Zorunluluktan 2. yarı defansın önünde oynadı. Acıyorum orta sahalarımıza. Şu adamı görüpte kendileriyle yüzleşiyorlarmı acaba. Elano ne zaman kaleye yüzünü dönse atağa kalkıyor, pozisyona giriyor takım. Ama bizim yetersizlerimiz yüzünden kademe manyağı oluyor Elano. Hücuma çıkamıyor. Bilmem hanginiz maç izlerken algılıyor bunu.
İstediğiniz kadar sallayabilirsiniz. Fanatiklik gerçekleri görmenizi engelleyecektir. Ama ben hala çok memnunum Elano'dan![]()
Semih Elano bence bugün iyiydi ama senin yazdıklarına da zerre kadar katılmıyorum. Yanındaki adamların kötülüğü Elano'yu ancak süperstar olmaktan alı koyar. Yani hep diyoruz ya Xavi'yi o sistemden çıkartsak bu kadar önemli bir adam olmaz. Ama temel özelliklerini de korur ve çok iyi oyuncu olduğunu bilirsin. Yani Elano iyi oynamalı. Süper oynayamamasını anlayabiliriz.
İBB'yi seyrediyorum ve o adamların oynadığı futbola hayranım. Bu adamlar o kadar da mı yetenekli değil ki onlar kadar pas yapamıyoruz? Elano orada daha mı iyi oynar. Bence bunlar hep kaçış.