Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldığı parayı bana verseniz ben çok daha iyi oynarım. Hiç değilse alnımın terini akıtırım. Emek veririm. Elano hiçbirşey yapmıyor.
Takımın en iyileriden biriydi, çok iyi oynadı bence bugün. Sol içte oynadı, görevi gereği fazla ileri çıkmadı. Hala artık kötü diyorsanız hiç beğenmezsiniz bu adamı. Defansa da yardım etti, toplarda çaldı, oyunu da açtı, paslarda attı. Daha ne yapsın ?

İyi düşün bak box to box değilsen burda elano fanları seni üzecek yorumlar yapabilir. Sonuçta elano box to box for box in box ne ararsan var.
Hay aldığı para yerin dibine batsın be arkadaş. Adamın aldığı parada ne kadar gözümüz varmış. Adam en azından uğraşıyor, bir şeyler katmak için çabalıyor. Koskoca orta alanda tek başına olan Elano başka ne yapacak ? Top dağıtıyor, savunmaya yardım ediyor, pozisyon bozuyor, şut çekiyor. Eee sorun nerede ? İlla gol atması mı gerekli bu oyuncunun ? Yada illa biriyle kavga edip kırmızı falan yemesi gerekiyor herhalde mücadele ettiğini ispatlaması için ?
Takımın en iyileriden biriydi, çok iyi oynadı bence bugün. Sol içte oynadı, görevi gereği fazla ileri çıkmadı. Hala artık kötü diyorsanız hiç beğenmezsiniz bu adamı. Defansa da yardım etti, toplarda çaldı, oyunu da açtı, paslarda attı. Daha ne yapsın ?
Yeter be leş kargaları... Adam gayet iyi oynadı. Özellikle ikinci yarı seni kim atağa çıkardı zahmet edip bir bakıver. Ama özetlerde yoktur.
Bunlara mı anlatıyosunIsrarla maç aldırmasını bekliyorlar Elano'dan daha çok bekleyecekler
![]()