#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano box to box oyuncuymuş. Valla fm filan bilmem ama elanoyu görünce benim anladığım box to box demek :

Kocaman bir hiç oynamak demekmiş.

Bugune dek hep Elano'yu destekledim ama artik bu takimda yeri yok.

Robinho'nun yanina git artik.

Aldığı parayı bana verseniz ben çok daha iyi oynarım. Hiç değilse alnımın terini akıtırım. Emek veririm. Elano hiçbirşey yapmıyor.

bitane şut çek bari kaleye selçuk kadar olamadın

Aldığı parayı bana verseniz ben çok daha iyi oynarım. Hiç değilse alnımın terini akıtırım. Emek veririm. Elano hiçbirşey yapmıyor.

İyi düşün bak box to box değilsen burda elano fanları seni üzecek yorumlar yapabilir. Sonuçta elano box to box for box in box ne ararsan var.

Takımın en iyileriden biriydi, çok iyi oynadı bence bugün. Sol içte oynadı, görevi gereği fazla ileri çıkmadı. Hala artık kötü diyorsanız hiç beğenmezsiniz bu adamı. Defansa da yardım etti, toplarda çaldı, oyunu da açtı, paslarda attı. Daha ne yapsın ?

Hay aldığı para yerin dibine batsın be arkadaş. Adamın aldığı parada ne kadar gözümüz varmış. Adam en azından uğraşıyor, bir şeyler katmak için çabalıyor. Koskoca orta alanda tek başına olan Elano başka ne yapacak ? Top dağıtıyor, savunmaya yardım ediyor, pozisyon bozuyor, şut çekiyor. Eee sorun nerede ? İlla gol atması mı gerekli bu oyuncunun ? Yada illa biriyle kavga edip kırmızı falan yemesi gerekiyor herhalde mücadele ettiğini ispatlaması için ?

Takımın en iyileriden biriydi, çok iyi oynadı bence bugün. Sol içte oynadı, görevi gereği fazla ileri çıkmadı. Hala artık kötü diyorsanız hiç beğenmezsiniz bu adamı. Defansa da yardım etti, toplarda çaldı, oyunu da açtı, paslarda attı. Daha ne yapsın ?

:asd: :asd:

elano'dan olsa olsa botox olur.box to box muş peh.

Hay aldığı para yerin dibine batsın be arkadaş. Adamın aldığı parada ne kadar gözümüz varmış. Adam en azından uğraşıyor, bir şeyler katmak için çabalıyor. Koskoca orta alanda tek başına olan Elano başka ne yapacak ? Top dağıtıyor, savunmaya yardım ediyor, pozisyon bozuyor, şut çekiyor. Eee sorun nerede ? İlla gol atması mı gerekli bu oyuncunun ? Yada illa biriyle kavga edip kırmızı falan yemesi gerekiyor herhalde mücadele ettiğini ispatlaması için ?

Başka maç izliyorsun sen.

Yeter be leş kargaları... Adam gayet iyi oynadı. Özellikle ikinci yarı seni kim atağa çıkardı zahmet edip bir bakıver. Ama özetlerde yoktur.

Bunlara mı anlatıyosun :) Israrla maç aldırmasını bekliyorlar Elano'dan daha çok bekleyecekler :)

Vallahi inanamıyorum size ya ! . Video hazırlamayı bilsem yararlı olduğu tüm pozisyonları buraya koyarım kimse konuşamaz.

Maçı çok dikkatli seyrettim bu sefer özellikle Elano'ya baktım ki bu maçta kötü oynar diye düşünen ben ama takımda sırıtmadı top çaldı arapas attı oyunu açtı ben şahsen beğendim hatta çok çok beğendim, bir kaç pas hatası dışında hatada yapmadı, takımdada en çok koşan oyuncular arasındaydı. Eğer zaten siz beğenmediyseniz farklı şeyler bekliyorsunuz demektir...

Malesef müthiş bir kan uyuşmazlığıyla karşı karşıyayız..Olmuyor olmuyor olmuyor..Ama bence asıl problem Elano'da değil..Takım resmen adamı kullanmayı bilmiyor..Mesela bugünkü maça bakıyorum 1 tane göbekten organizasyon yapma çabası yok takımda..Bütün topları ya şişiriyoruz ya da kanatlardan oynamaya çalışıyoruz..Ee napsın Elano?Bir yandan Caner ta sol bekten 50 tane top şişiriyor,bir yandan Sabri şişiriyor,bir yandan Keita aldığı topu vermiyor,bir yandan ön liberolar oyun kurmak yerine kaleciye top atmaya çalışıyor vs vs..Elano gibi oyun stili pasa dayalı bir oyuncu doğal olarak oyundan düşüyor..Garibim sesini de çıkartamıyor kimseye 'yahu n'aptığınızı sanıyosunuz paslı oynasanıza diyemiyor'..Çünkü oyuncular o güveni vermiyor Elano'ya..

Elano hikaye , Selçuk malı bile daha etkiliydi Elanodan.

Bunlara mı anlatıyosun :) Israrla maç aldırmasını bekliyorlar Elano'dan daha çok bekleyecekler :)

1 tane asist yapabilmesi lazım Turcell Super liginde. Şöyle numunelik. Yarın bi başka takıma gideceğinde CV sinde yazar bu. Ama bir tane bile yok. Bugün nefis oynadı diyenler var. Şaşıyorum resmen. Leş kargası filan değilim. Bugün elano 90 dakika top oynadı. Ne veridyse ona göre yazın bari. Ne verdi ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt