#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

1 tane asist yapabilmesi lazım Turcell Super liginde. Şöyle numunelik. Yarın bi başka takıma gideceğinde CV sinde yazar bu. Ama bir tane bile yok. Bugün nefis oynadı diyenler var. Şaşıyorum resmen. Leş kargası filan değilim. Bugün elano 90 dakika top oynadı. Ne veridyse ona göre yazın bari. Ne verdi ne

...

Bunlara mı anlatıyosun :) Israrla maç aldırmasını bekliyorlar Elano'dan daha çok bekleyecekler :)

Sneijder , Kaka , Van der Vaart , Xavi , İniesta , Gerrard , Lampard,Fabregas Bu saydıklarımın hepsi box to box oyuncu ve takımlarna çok maç kazandırdılar Demekki neymiş box to box oyuncularda fark yaratabiliyormuş . Hikaye anlatma millete

Malesef müthiş bir kan uyuşmazlığıyla karşı karşıyayız..Olmuyor olmuyor olmuyor..Ama bence asıl problem Elano'da değil..Takım resmen adamı kullanmayı bilmiyor..Mesela bugünkü maça bakıyorum 1 tane göbekten organizasyon yapma çabası yok takımda..Bütün topları ya şişiriyoruz ya da kanatlardan oynamaya çalışıyoruz..Ee napsın Elano?Bir yandan Caner ta sol bekten 50 tane top şişiriyor,bir yandan Sabri şişiriyor,bir yandan Keita aldığı topu vermiyor,bir yandan ön liberolar oyun kurmak yerine kaleciye top atmaya çalışıyor vs vs..Elano gibi oyun stili pasa dayalı bir oyuncu doğal olarak oyundan düşüyor..Garibim sesini de çıkartamıyor kimseye 'yahu n'aptığınızı sanıyosunuz paslı oynasanıza diyemiyor'..Çünkü oyuncular o güveni vermiyor Elano'ya..

Cevap veriyorum: Bir kere de topu 70 metredeki arkadaşına göndermeye çalışacağına gidip biraz topu sürüp ver kaç yapabilir. Göbekten topu sürüp şut çekebilir.

Malesef müthiş bir kan uyuşmazlığıyla karşı karşıyayız..Olmuyor olmuyor olmuyor..Ama bence asıl problem Elano'da değil..Takım resmen adamı kullanmayı bilmiyor..Mesela bugünkü maça bakıyorum 1 tane göbekten organizasyon yapma çabası yok takımda..Bütün topları ya şişiriyoruz ya da kanatlardan oynamaya çalışıyoruz..Ee napsın Elano?Bir yandan Caner ta sol bekten 50 tane top şişiriyor,bir yandan Sabri şişiriyor,bir yandan Keita aldığı topu vermiyor,bir yandan ön liberolar oyun kurmak yerine kaleciye top atmaya çalışıyor vs vs..Elano gibi oyun stili pasa dayalı bir oyuncu doğal olarak oyundan düşüyor..Garibim sesini de çıkartamıyor kimseye 'yahu n'aptığınızı sanıyosunuz paslı oynasanıza diyemiyor'..Çünkü oyuncular o güveni vermiyor Elano'ya..

aynen katılıyorum

1 tane asist yapabilmesi lazım Turcell Super liginde. Şöyle numunelik. Yarın bi başka takıma gideceğinde CV sinde yazar bu. Ama bir tane bile yok. Bugün nefis oynadı diyenler var. Şaşıyorum resmen. Leş kargası filan değilim. Bugün elano 90 dakika top oynadı. Ne veridyse ona göre yazın bari. Ne verdi ne

Orta saha oyuncularımızı oyuna etkilerine göre sırala bakalım.

Sarp ne yapmış

Topal ne yapmış

Elano ne yapmış.

3'üde çok etkili oynamadı ama 2. yarı orta sahamızda topu yönlendiren takıma pozisyon hazırlayan tek adam Elano'ydu. Bu ne demek oluyor. Bu maçta Elano'ya gelene kadar eleştirilcek tonla adam var.

Sneijder , Kaka , Van der Vaart , Xavi , İniesta , Gerrard , Lampard,Fabregas Bu saydıklarımın hepsi box to box oyuncu ve takımlarna çok maç kazandırdılar Demekki neymiş box to box oyuncularda fark yaratabiliyormuş . Hikaye anlatma millete

O adamlardan dünyada saydıın kadar var:)

Yok abi yok inanılmaz ya.

Adam iyi oynadığı maçta bile eleştiriliyor ben artık birşey demiyorum.

2.yarı tüm atakları Elano başlattı. Top çaldı, oyunu açtı. Uzun toplarla takımı pozisyona soktu.

Allah aşkına daha birşey demiyorum ben. Vallahi diyecek birşey yok...

Elano dahil takımdaki hiç bir yıldızımızı kullanmıyoruz...Yazık o kadar paraya emeğe.

Solbekten en az 15 tane top şişirdi caner.Orta sahayı konuşmuyorum .

Sabri karşısında guiza varken topu uzaklaştırmak için neredeyse fizik kurallarını alt üst edecekti(akabinde golü yedik)

Nedir bu?Evinde oynuyorsun kimden korkuyorsun?Her topu şişir her topu şişir sanki biz köy takımı fenerde barça.

Oyuncuların ne kendilerine ne de birbirlerine güveni yok.

Dikkat ettiyseniz Mehmet ciktikdan sonra biraz kendine geldi.

Cevap veriyorum: Bir kere de topu 70 metredeki arkadaşına göndermeye çalışacağına gidip biraz topu sürüp ver kaç yapabilir. Göbekten topu sürüp şut çekebilir.

O top göbeğe vahiy olarak inmiyor..Bir şekilde organize olup hızlı ve ayağa paslar ve alanı iyi paylaşmak gerekiyor..Ama Caner,Sarp,Topal,Sabri,Keita gibi pas organizasyonundan bi haber adamlarla olmaz bu iş..Oldu adam top sürsün göbeğe kadar ordan şut çeksin..Kolaydı o kadar..

Elano pas atıyor bizim oyuncular şişiriyor.

Ne yapsın Elano.

Sen BMW'nin iki yanına iki tane bisiklet tekerleği takarsan, o BMW'den bisiklet performansı alırsın.

2.yarı tüm atakları Elano başlattı. Top çaldı, oyunu açtı. Uzun toplarla takımı pozisyona soktu.

Çok ciddi konuşuyorum maçı izleyen bir adam, elanonun ikinci yarıdaki oyununu gören adam o tarz konuşamaz yahu. Çok bariz şekilde bütün ataklarımızı başlattı, araya girdi bir sürü pozisyonda, topu sakladı.

Valla buraya yazmıyacağım yemin ediyorum artık bıktım. Ben elanodan şimdiye kadar görülen faydayı anlamıyorum ama maçın en iyisi diyenler bile var. yok baba. Bize burdan gitmek düşüyor artık.

Şu Selçuk malı bile bizim Topaldanda Sarpdanda Ayhandasnda üstün futbolcu, Siz nasıl bir ortasahaya sahip olduğumuzu düşünün.

Aldığımızda hayal ettiğin, beklediğin Elano bu muydu sorarım sana? Eğer senin Elano'dan beklentilerin bu kadarsa birşey diyemem ama benim için şimdiye kadar tamamen hayal kırıklığı. Ondan önce eleştiriyi hakedenler de mevcut, orta sahada kim iyi oynuyor ki gibi söylemler Elano'nun iyi oynadığını göstermez. Kimse Elano yüzünden kaybediyoruz demiyor ama Elano kendisinden beklenileni veremiyor. Bu kendisinden de kaynaklanabilir, takımdan da kaynaklanabilir ama yılda 3 milyon Euro'yu hakedecek birşey verdiğini takıma kim söyleyebilir ki? Çevresindekiler kötü demekle olmuyor, Elano kötü mü oynuyor kötü oynuyor o zaman yüceltmeye gerek yok. İyi bir orta sahada gerçek performansını ortaya koyabilir belki buna katılıyorum ama şimdiki performansını yüceltmeyi anlayamıyorum. O zaman eper Elano iyi oynuyorsa ona gelene kadar da çok kişi sayılabilir. Destek çok farklı şeydir, millet olarak herşeyi abartmayı çok seviyoruz. Her eleştiriyi adam harcamak olarak algılayamayın. Dokunulmaz değil ya bu adam da sonuçta.

Dikkat ettiyseniz Mehmet ciktikdan sonra biraz kendine geldi.

ee mac aldik mi?? gol atti?? pozisyona soktu mu?? 2 tane isabetli uzun top atmis. 8 milyon bonservis, 3 milyon yillik. nedir bu abi?? o sövdügünüz Lincoln kac tane mac aldi tek basina. tamam hadi gol atmadi. bari attirma abi. nedir bu ya. insan bir tane mi top calmaz orta saha oyuncusu olarak. insan hic mi pres yapmaz rakbin oyununu bozmak icin. Selcuk bugün istedigi gibi oyun kurdu ya. bugün baris olsa geri pas tan bir sey yapamazdi Selcuk. Rijkaard da tutturmus "kalite, kalite" diye. abi sen önce mücadele edeceksin. kalite sonra ortaya cikar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt